Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеИнфлацията щяла да е двойна, стоки нямало да има ....абе вие от шок и ужас ще се самоубиете. Споко, светът няма да свърши догодина заради инфлация и липса на стоки.
Ако имаш 2 лева дали са 1.50 след година ти е все тая....
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Виж Златният ако се построи е ясно на всички, че е ЗАБРАНЕНО да се строят толкова високи в района . Т.е. ще бъде уникална завинаги.. Уникалността понякога оправдава лудите цени.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Действам по системата на най-малкото зло.
Догодина инфлацията ще бъде двойна на тази през настоящата година. Ще има недостиг на много стоки / храни предполагам скъпи, но ще има/ , които се доставят и произвеждат в Китай. Чакат ни много интересни времена.
Та по този повод посъбраният кеш трябва да го похарча за нещо. Не знам какво ще бъде това нещо, но е изключено да седя на него в такава среда.
С Артекс приключих преди 5-6 години. Не са моят тип строител, а сега са станали и доста алчни. Диамант 2 няма нищо уникално/специално в него, за да оправдая тази цена. За едно има смисъл донякъде , а за Златният има доста смисъл, но не знам на колко ще го продават и дали мога да се доредя.... всъщност едва ли ще имам парите за него...., а и е мътна история с тези дела....
А, за тук ти и джони, що бягате?
Коментар
� -
Еврото ще надуе още цените на имотите. Мнението е на икономиста Кристофор Павлов.
https://nova.bg/news/view/2021/12/28...0%D1%82%D0%B0/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Догодина ще има изненади.
В момента много производства и заводи на практика спряха работа заради енергийния шок.
Не гледай пазара на имоти,гледай икономиката и бизнеса.
Банките раздават щедро кредити,но всичко което се случва в момента ще вдигне много риска догодина.
Инфлацията ще стане проблем номер 1 .Тя вече е проблем всъщност.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В момента пазарът е супер за тези, които искат да се отърват от ненужни/нехаресвани имоти. От една страна инфлацията и нулевите лихви, а от друга театрото, че строителния бранш се закрива мотивират хората със спестявания и афинитет към имотите да пощуреят. Пазарът на наеми е спокоен да не кажа подозрително спокоен (за разлика от западна европа, по която се равним постоянно тук), но мечтите на купувачите са по-силни от всякаква рационална сметка и доходността от наем (реална оценка) не е фактор за тях.
Би ли купил на 2800+Е в готовия диамнт 2 , който рекламират Артекс?
ПП очаквам през 2022-ра усилено да върти мантрата "влезем ли в еврозоната 2024-та - всичко по 2 "
Догодина инфлацията ще бъде двойна на тази през настоящата година. Ще има недостиг на много стоки / храни предполагам скъпи, но ще има/ , които се доставят и произвеждат в Китай. Чакат ни много интересни времена.
Та по този повод посъбраният кеш трябва да го похарча за нещо. Не знам какво ще бъде това нещо, но е изключено да седя на него в такава среда.
С Артекс приключих преди 5-6 години. Не са моят тип строител, а сега са станали и доста алчни. Диамант 2 няма нищо уникално/специално в него, за да оправдая тази цена. За едно има смисъл донякъде , а за Златният има доста смисъл, но не знам на колко ще го продават и дали мога да се доредя.... всъщност едва ли ще имам парите за него...., а и е мътна история с тези дела....
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В момента пазарът е супер за тези, които искат да се отърват от ненужни/нехаресвани имоти. От една страна инфлацията и нулевите лихви, а от друга театрото, че строителния бранш се закрива мотивират хората със спестявания и афинитет към имотите да пощуреят. Пазарът на наеми е спокоен да не кажа подозрително спокоен (за разлика от западна европа, по която се равним постоянно тук), но мечтите на купувачите са по-силни от всякаква рационална сметка и доходността от наем (реална оценка) не е фактор за тях.
ПП очаквам през 2022-ра усилено да върти мантрата "влезем ли в еврозоната 2024-та - всичко по 2 "
В момента много производства и заводи на практика спряха работа заради енергийния шок.
Не гледай пазара на имоти,гледай икономиката и бизнеса.
Банките раздават щедро кредити,но всичко което се случва в момента ще вдигне много риска догодина.
Инфлацията ще стане проблем номер 1 .Тя вече е проблем всъщност.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКолеги една новина от новата рубрика на Ратко - Първо там , после тук.
Та 1 далечен познат си е продал апарта наскоро с непланирано наддаване на кандидат купувачи вдигнали исканата цена с 5К. Та той се усъмнил, че нещо не е така както е и пуснал обявата наново и на друга цена и в крайна сметка цената се вдигнала още 5К....
Що го е продал ? Ми има си друг апарт и къща около София и не му трябва този. Още повече апарта е бил в зона дето Бай Пешето и коня нема да си отведе на паша....Знам и за какво ще ползва кеша....
ПП очаквам през 2022-ра усилено да върти мантрата "влезем ли в еврозоната 2024-та - всичко по 2 "Last edited by bertram; 28.12.2021, 13:38.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Дано успеете да продадете!
Само една молба имам - не бързай да купуваш после, изчакай няколко години. Опасявам се че купиш ли, това ще е началото на края.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това колега е вече нова рубрика и се нарича
то вече е тук
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеКолеги една новина от новата рубрика на Ратко - Първо там , после тук.
Та 1 далечен познат си е продал апарта наскоро с непланирано наддаване на кандидат купувачи вдигнали исканата цена с 5К. Та той се усъмнил, че нещо не е така както е и пуснал обявата наново и на друга цена и в крайна сметка цената се вдигнала още 5К....
Що го е продал ? Ми има си друг апарт и къща около София и не му трябва този. Още повече апарта е бил в зона дето Бай Пешето и коня нема да си отведе на паша....Знам и за какво ще ползва кеша....
Тази ситуация обаче показва в каква точка се намираме.
Всеки да си прави изводите.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ми той балона е навсякъде,след като на мен ми искат набалончени цени,нямам избор и съответно по веригата ги искам и аз..това е положението.
Само една молба имам - не бързай да купуваш после, изчакай няколко години. Опасявам се че купиш ли, това ще е началото на края.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
то вече е тукпрепоръка е
- 1 like
Коментар
�
Коментар