If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно. Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
Даже на 2 жени помогнах безплатно.Тоя месец работя благотворително.
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
Ти и парите ги стискаше за последно десет и сега на върха се опитваш да купиш.Ако не ти дадат кредит ще си голям късметлия.
Хихихи, ами ако имам ?! Все пак имам поне 1 апарт в Гоцето. Той едва ли има 1000 там :-))))
Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))
Точно тука се обърка. От такива като тебе,дето плащат лихви ги е изкарал.Ти си пациент на банката а той акционер.
Съгласен съм че 4.28% е на рекламните листовки.Ама ти сигурен ли си че знаеш как се смята?
Не на рекламните листовки, а на договора. Сигурен ли си, че пак няма да губиш бас и да ми доставяш алкохол
ПП Няма как да си мерим кредитите, защото на теб няма как да ти отпуснат такъв. Нямаш доказани доходи, а срещу етеефи, нашите банки не отпускат такива...не вярват на сълзи.
Брей мноо добър си бил. Аз имах 1905. Ама съм участвал сал на 3 турнира и редовно биех "майстори" с над 2000.
Бридж-а е по лесно за 1 година с правилния партньор си пушка, за шаха трябват 10 години
Не съм.... По груб спомен имаше примерно 1000 човека у нас с по-висок рейтинг Имаше 1 лаф - всички прота ме бият като маче от ....., а пък аз бия всички домашни майстори :–)
Грешиш много за бриджа. Играя го вече над 30 години и има още много да уча :-)
Въпреки, че на Джони може да му е интересно, че ''най-добрите'' в него се оказаха измамници / Фантунес/ .... Същата работа като на борсите - Джони и Радев си мислят, че правят нещо, а измамниците им прибират кеша :-)
ПП 2000 не стига и за КМС, а за МС требваха норми и 2200....:-)
Играх до 14 години само. 2150 ми беше макса / и сега мога да бия всеки аматьор без проблем вероятно 100 от 100/, но стигаше за второ място във възрастовата ранглиста / знаеш след кой/ След това спрях д играя. На село се оказа , че нема парЕ да ме водят по турнира из страната....:и най-вече за републиканското до 16....., бил съм малък за него ми казаха и ги отсвирих -) След това ивестно време ходех само за Новогодишни блицове да занеса некоя торта вкъщи, че бяха гладни години :-)
На бридж сега съм по-добър отколкото бях на шах....
Брей мноо добър си бил. Аз имах 1905. Ама съм участвал сал на 3 турнира и редовно биех "майстори" с над 2000.
Бридж-а е по лесно за 1 година с правилния партньор си пушка, за шаха трябват 10 години
Леле, ти и шахматист ли се извъди? Да не си оня от Благоевград, дето биеше всички наред и не можаха да докажат, че ползва компютър (а ходовете му 100% Стокфиш)? После го изглючиха от федерацията, той предлагаше да играят в бетонен бункер чисто голи, за да доказва, че не лъже.
Аз играя анонимно в Личес, много скучни съперници - всички играят супер дефанзивно и скучни дебюти. Ти от кои си?
Само, като дете. От много много години не съм играл на турнири и няма да го направя. Сега уча/играя с децата си.
Известно време като хоби правех турнири за енджини за собствен кеф и да правя сметка на ЧЕЗ с няколко компа//// вместо да копам койни :-) И това мина, но имам малко спомени туй онуй от алгоритми по темата. Всъщност най-добрите програмисти в тази област отдавна ги наеха за разработка на ИИ и т.н. /не съм от тях... не съм и програмист/
Не е за темата така че спирам. Въпросът е че съм минал през достатъчно напрегнати моменти - имам целодневни турнирни партии /2.30 за 40 контрола/ от 8-9 годишна възраст играейки и губейки разбира се от гросмайстори, чужденци кви ли не. Т.е. ЗНАМ КОЙ е силният на борсите :-) и къде ми е мястото / в Гоцето :-)))/
ПП Като дете има екшън ;-) С бели играех Понциани и отворени системи, с черни Сицилианка Дракон или Староиндийска... тва любими, иначе съм изкълцал едно време бая дебютни книжки....имам около 50 Информатора....ех интересни младини, а сега само тули :-)
Коментар