Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Самата сграда е на калкан между 2 полурухнали от 90те години. Ул. Луи Айер е като магистрала (брутално движение, шумно и мръсно) с дупки като кратери. Отстоянието на сградата от улицата е нулево. От парка я дели шумен булевард...Транспорт - само рейс 83. Метро йок.
Каква ми е ползата, че съм до парка, след като дишам отрови и трябва да спя с тапи за уши, да не говорим как няма шанс да стигна центъра за разумно време?
Просто на тази сграда мястото и не е там.
Не знам може би си оправдават така цената....
Коментар
-
...
За голям 3-стаен на Сан Стефано и аз ще дам 250к Евро.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И тия големите стъкла. Панорамните, са адски непрактични. Особенно пък ако ти добавят тераса със стъкло.
Каква ми е ползата, че съм до парка, след като дишам отрови и трябва да спя с тапи за уши, да не говорим как няма шанс да стигна центъра за разумно време?
Просто на тази сграда мястото и не е там.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Значи който купи е играч ,особено на ливъридж 1 към 10.Който не купува имоти е смотяняк.Така ли?
- 1 like
Коментар
-
Ами гледах я и още от самото начало я прецених, че е пълен боклук. И сега да беше цената 1500, пак нямаше да го купя това недоразумение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хихихихи , е поне най-накрая си призна че никога нема да купиш :-) Евала !
Коментар
-
Типичните идиотизми при новото строителство. Аз пък гледам квадратите - квадратурата е 96, а те го продават за 139. Съответно цената е 3700, не 2550.
Почти съм сигурен че за 3 до 6 месеца / скъп е/ този апарт ще се продаде - като схема не е зле и е добър етаж.
Всъщност Маверик ги разбора тези неща повече.
Коментар
-
Типичните идиотизми при новото строителство. Аз пък гледам квадратите - квадратурата е 96, а те го продават за 139. Съответно цената е 3700, не 2550.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Както по-долу написах, в момента имам 5-ма българи от чужбина, без да броя други чужденци в този ценови диапазон.
3-стаен на ул. Луи Айер или 3-стаен на ул. Сан Стефано? Разлика до небесата. И какви квадратури? Има 3-стайни по 150 (полуквадрата) има и по 70.
За голям 3-стаен на Сан Стефано и аз ще дам 250к Евро, не и 400 обаче (колкото им искат).Last edited by ejonny2376; 26.01.2022, 23:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Загледах се в скицата. Тоя апартамент има на три места ВиК. Три водомера ли има? И тези за топлата вода отделно, значи има 6 водомера.??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Някой пречеше ли ти ти да си го купил ? Нали я гледа сградата, пък сега мрънкаш....
Разбира се много е вероятно този продавач накрая да ''спечели'' като Ратко от неговата продажба / сори Ратко/ . Взимаш толкова много пари, че после можеш да си купиш по-малко на същото място/качество с тях :-)))))
Коментар
-
250 са малко. Този пич иска вече 350.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...rrk&f1=1&fe7=1
И не било със спекулативна цел, нали? Купено на 1500 и мокри сънища за 130к печалба, още няма и акт 15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз питам има ли такива смелчаци да дават 500000 лева за тристаен?Щото продавачите може да си искат и по два три милиона..При положение че 150000 имат официални доходи над 3000 лева кой ще купува...То и с 10000 на месец не става..както казва Джони искат 355000 евро и то на шпакловка ами докат влезеш?Ми то отива на милион бе човек...Аз мисля че най късно до лятото ще дойде отрезвяването...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ако не е тайна къде гледаш
Коментар
Коментар