IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/drugi/128/a/...ovaliat-60624/

Ако всички играчи спекулират по някоя приемана от всички за сигурна позиция, то тогава почти винаги нещата се провалят.
    Last edited by nradev; 23.12.2021, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Защото е с титла, добър оратор или направо отличен и казва това, което масите искат да чуят. От тук има гледаемост за медиите и т.н.
      Няма значение, че нищо не познава.... Все някога ще познае. Не по-късно от 2049. Не си спомням, но не мисля, че е казвал коя година ще се спука ''балона'', а само че има такъв още от Римско време :-)
      Ето нагледно как преди повече от 5 години казва, че балонът ще гръмне всеки момент:

https://www.youtube.com/watch?v=j5YUqJkl1No

Last edited by keep_calm; 23.12.2021, 18:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Един приятел го слуша от 15 години и се кефи, как е избегнал балона. Питах го за тези 15г. , сметнал ли е колко пари е дал за наеми, тоест безвъзвратно загубени пари. Отговорът беше ттддъъъън....потресаващ дори за самия него...почувства се тъпо
        ... да си вечна мечка е също толкова неприятно както да си вечен бик и да се мяташ по върхове...
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
          https://www.bloombergtv.bg/a/43-imot...n-imoten-balon

Това е много интересно и е по темата
          Един приятел го слуша от 15 години и се кефи, как е избегнал балона. Питах го за тези 15г. , сметнал ли е колко пари е дал за наеми, тоест безвъзвратно загубени пари. Отговорът беше ттддъъъън....потресаващ дори за самия него...почувства се тъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Аз не мога да разбера защо постоянно го цитирате този така наречен професор?

Има поне 10 грешни прогнози и кой знае колко хора са се прецакали подведени от академичната му титла и "икономически анализи".

И защо му се дава трибуна след като е дискредитиран? Малко като със социолозите, които не уцелват изборните резултати с по 20% разлика, но постоянно са в студията като експерти...
            Защото е с титла, добър оратор или направо отличен и казва това, което масите искат да чуят. От тук има гледаемост за медиите и т.н.
            Няма значение, че нищо не познава.... Все някога ще познае. Не по-късно от 2049. Не си спомням, но не мисля, че е казвал коя година ще се спука ''балона'', а само че има такъв още от Римско време :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
              https://www.bloombergtv.bg/a/43-imot...n-imoten-balon

Аз не мога да разбера защо постоянно го цитирате този така наречен професор?

Има поне 10 грешни прогнози и кой знае колко хора са се прецакали подведени от академичната му титла и "икономически анализи".

И защо му се дава трибуна след като е дискредитиран? Малко като със социолозите, които не уцелват изборните резултати с по 20% разлика, но постоянно са в студията като експерти...

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/43-imot...n-imoten-balon

Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  ето и една новина от рубриката днес там а утре, познайте къде

https://www.investor.bg/po-sveta/453...-mesec-342377/
                  ГоУем любител съм на тази рубрика. Тя е като документален филм и машина на времето в едно....

Коментар

• ето и една новина от рубриката днес там а утре, познайте къде

https://www.investor.bg/po-sveta/453...-mesec-342377/
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз

Прибирай се в палатката и легай, че надзирателят арабела утре ще ти ощави гърба с камшика, че не се движиш достатъчно бързо в калната нива с цвеклото.
                      Абре, Рулетка, по спомен тоя е понижител като теб, но го клъцкаш. Виждаш ли? Тоя и за понижител не става, щото и да се сринат и да се вдигнат цените наш Ловчо е аут откакто е изобщо заработил. И при цени от 200$ квадрата. Правилно си го усетил.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Не само съм брокер а и съм кредитен консултант в няколко банки - въобще аз съм всичко което може да роди болният мозък на понижителите докторите препоръчват да не им се противоречи

Крайно време е да разберете че никой не е по голям от пазара.

Щом брокерите могат да намерят място на този пазар значи има нужда от тях, ако всички като мен не използваха брокери нямаше да има нужда от тях

След като искате да ги ползвате си плащате и това е
                        Доста преструктурирания ще има на "пазара" ! Няма да се плашиш ,ножа е дървен !

Коментар

• Момичета, време е за акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin

Дудуксън, минахме на петцифрени за разнообразие - пък и както да го смятам 3% за банката, между 9 и 14% за мен - некви чисти 6 до 11% от нищото. Пак. Ти лапай мухите около ламбата, не ми пречиш
                            Пак ли кредит? Толкова ли не можеш да събереш 10 000 евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Кеф ще ми е ама ме е яд че на мен само скръндзи ми се падат

Чакай да ти разкажа за един познат той е по голема пинта и от понижителите

Беше харесал един апарт да купува от ЧЛ цената беше прилична и накара една позната да се срещне с него все едно е брокер който има готов клиент да му свали от цената и да иска 2% комисион който после да си го разделят той като го купи

Човека им намали 2000 евро от 60к и се съгласи да плати комисионната ама на тях им малееше и докато се назландисват той си продаде имота

Нямат край мъките понижителски
                              Ма те от лакомия изгубиха маса пари, бре Лед! Сметни им само - за 1200€ можеха на топ локейшън, сега за 1200€ само в Ихтиман до магистралата евентуално. . Ако са могли да купят 80 кв това са колосални загуби. Нооо е важно един лев ресто да си вземат. Абе като Устап Бендер - огурочки за салатка и по малка водка за него и мацката. Тя се омете, а той като видя че е сам и крещя дураки, дураки...в ресторанта и накрая поръча шапанско для всех...в несколько раз...и пропи всичко. .
                              Това е логиката на бай Ганьо от Своге.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Пиша ве, Хургада - 9% РОИ песимистично, до 14% иначе. Ай честит сбор! Да та ушия с чехъла зад врата
                                къде това бре? по туркия ли?
                                и си объркал песимистично с фантастично
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X