Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Стоим, гледаме и чекаме гоУемото МЯУ от 2016-та. Изчека ни се чекалото…
още една смяна на тапетите в децката и готовопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Стоим, гледаме и чекаме гоУемото МЯУ от 2016-та. Изчека ни се чекалото…Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Стоим, гледаме и чекаме гоУемото МЯУ от 2016-та. Изчека ни се чекалото…
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Пловдив...само стой и гледай.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
За първи път от 2012 г. германският основен лихвен процент отново стана положителен в началото на годината. Според собствената си информация Бундесбанк е увеличила стойността до 1,62 процента на 1 януари. Причината за това са повишенията на лихвите на ЕЦБ през последните месеци за борба с инфлацията. Bundesbank изчислява основния лихвен процент на 1 януари и 1 юли всяка година според законово определен начин. Стойността е отрицателна от 2013 г. и е минус 0,88% от юли 2016 г. Лихвеният процент за 2023 г. последно се прилага през първата половина на 2009 г. Лихвеният процент се използва в съда като основа за изчисляване на лихвата за забава.
https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e23807500.html
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИкономист: Няма да има да спукване на жилищния балон, цените по-скоро ще се стабилизират
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...izirat-1510224това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
09:00 USD House Price Index (YoY) (Oct) 9.8% 11.1% 09:00 USD House Price Index (MoM) (Oct) 0.0% -0.6% 0.1% 09:00 USD House Price Index (Oct) 392.7 392.7
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Вероятно не е работил. В такива случаи все пак е хубаво човек да има кеш. Навсякъде може да се случи техническа повреда или проблем със самото разплащане. А иначе една друга верига бензиностанции с небезизвестен собственик беше известна с липсата на ПОС.
Коментар
� -
Вероятно не е работил. В такива случаи все пак е хубаво човек да има кеш. Навсякъде може да се случи техническа повреда или проблем със самото разплащане. А иначе една друга верига бензиностанции с небезизвестен собственик беше известна с липсата на ПОС.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Върхът беше преди около месец и нещо на една бензиностанция на ЕКО. Напълних резервоара догоре, отидах да плащам и хоп една кака с просташки облик ми казва че нямат ПОС терминал. Ама и никъде не пише. Казах и, ок, аз си тръгвам, ето ти име и лични данни щв мина след два дена да си платя. Бързах и пътувах към Варна. Тръгнах си без проблем. После минах да платя, вече имаха...баси и смеха.
Коментар
� -
Някои не ползват ПОС-терминали, за да не минават парите по банков път и/или да не плащат допълнителни такси за използването на такива терминали. Вероятно в един момент пазарът ще ги принуди да осигурят и такава възможност за плащане.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Да, прав си. Неам и време да ги анализирам. Ясни са ми кат бел ден.
А, нямаха постерминал например. Само кешовица признават. Аз видя ли такива и ми се отщява да говоря с тях. Години наред в чужбина и наема си плащах с карта. Тука треа да им носиш шума - и да сметаш днеска колко шума ще ти трябва.
Коментар
� -
Едно е да имат сметка, но да искат да им платиш кеш, друго е да нямат сметка, както го беше написал.
А, нямаха постерминал например. Само кешовица признават. Аз видя ли такива и ми се отщява да говоря с тях. Години наред в чужбина и наема си плащах с карта. Тука треа да им носиш шума - и да сметаш днеска колко шума ще ти трябва.Last edited by bulgarian lev; 27.12.2022, 15:29.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Имаха, но не щат пари да постъпват там щото ще им го вземат на момента. Казвам го образно, управителя и жена му мачкат калпака, дадоха ми фактура без проблем, но парите си обратно взех кеш. Е, не е някакъв лукс ресторант, там е ясно, имат всичко, но не всички са такива. И когато избираха къде да си правят партито, аз го оставих те да го правят, нямам време пък и предпочитания да се занимавам с това са избрали където е могло и имат места. Тези неща се вършат предварително и навреме.
Коментар
�
Коментар