Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Там и под наем не мое да се класират. Нали говорих с колеги австрийци миналата година в Algemeine Krankenhaus. Ако нямаш жилище във Виена, а си под наем, имаш кредит, кола на изплащане, разходи, една колежка имаше и възрастни родители в Тирол някъде и плащаше на румънци да се грижат за нея, щото на местни не може да си позволи и край...дохода ти замина и никакъв кой знае къв стандарт нямаш. Трябва да си израстнал в кариерата, да си консултант за да вземаш тройно повече кинти и тогава бива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Тук съм съгласен за конкретния район и улица. Зимата в долната част има лек проблем с въздуха, но иначе е ОК. И е бял квартал, около него, особено от другата страна на Южния са някакви панелни гета.
За Козяк - ами Американецът няма да си направи посолство на случайно място. Затова и районът е облагороден, има малко поне европейски облик. Особено районът, заграден от парка, посолтвото и Била. Както и къщетата около Кошарите. За мен това е най-добрата локация за живеене в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Тежка е тяхната съдбата. Мене ми е чудно БГ като е кочина и не става за нищо, като някои хора са апологети до болка на запада, какво дирят в темата за БГ имоти ?Last edited by bulgarian lev; 03.01.2023, 23:17.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Толкова мога, толкова давам. Сори. Няма как да си позволя цени от 2000 и нагоре. Това е лудост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Е аз казвам, че има за 4 и над 4, това че на твб не ти допада е друг въпрос, а и къде съм казал без риск?
Коментар
-
Оф, те нямаха по 60-70К за тристаен преди 9 години, сега вадят по 450-500К ама пък било скъпо. Да му е..а ма..ката. Пак греда!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Така е, тези 500к са изкарани с труд. Защо да ги подарим на някой чичка наследник и да получим нищо насреща? Всяко нещо си има определени нива на допустима наглост, над тези нива сделки няма как да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Мечтател!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е да ама допреди малко твърдеше обратното.
- 1 like
Коментар
-
Така е, тези 500к са изкарани с труд. Защо да ги подарим на някой чичка наследник и да получим нищо насреща? Всяко нещо си има определени нива на допустима наглост, над тези нива сделки няма как да има.Last edited by bulgarian lev; 03.01.2023, 23:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Мда. Прав си, това е район номер 1 в София (изключвам извращения като Сан Стефано 11 и подобни).
Не е от правилната страна на Козяк обаче, баровците са от другата страна, точно насреща.
Като падне на 1700 може и да направя компромис (знаеш, че 1500 ми е лимитът).
- 1 like
Коментар
-
Оф, те нямаха по 60-70К за тристаен преди 9 години, сега вадят по 450-500К ама пък било скъпо. Да му е..а ма..ката. Пак греда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Връзваш си парите за 3 или 5 години с отрицателна реална доходност, банката ще направи печалба, но клиента на този продукт не. По-добре е да инвестираш в реална компания, която може и да плаща дивидент и има солиден бизнес. Така е доста вероятно те да могат да прехвърлят повишените си разходи върху крайният клиент при което поскъпването на акциите им може да върви поне с темпа на инфлация. През тази година със сигурност ще се появят такива възможности, но това което пощенска предлага не струва (според мен, всеки си има толеранс и някакви цели).
Коментар
-
Ти нали търсеше точно там. Това е районът ти. И моя беше, но си разбрах бързо възможностите. Козяк. Захлупвай. Ама соленичко май. Е, така е. Ти го захлупи, па като го имаш един ден ще му гътнеш 1800 евра наем. Никой няма да ти го даде баш на теб или мен ако наем/цена е ок щото видиш ли ние ги разбираме тези работи. Нали се сещаш, първо шариш, после чакаш.
Не е от правилната страна на Козяк обаче, баровците са от другата страна, точно насреща.
Като падне на 1700 може и да направя компромис (знаеш, че 1500 ми е лимитът).
Коментар
Коментар