Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Факт е ! Дължи се на доста широката поддръжка . Докато поддръжката на имотния пазар в БГ ще е ............ точно обратно . Но най- интересния извод може да се окаже , че пазара на НИ в БГ е по- голяма пирамида от бития кон . Не смея да го мисля .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бе, ти няма ли да спреш да кълнеш и да заплашваш притежателите с разни безумни тъпотии?
п.с изнервен ми се видиш, що тъй?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кът вкарат в твоя вход няколко арапа, ще видиш кон боб яде ли.Last edited by bulgarian lev; 13.11.2022, 13:25.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Наемателите може да са с чалми,забрадки,фесове ,бурки,и всякакви жители на Гвинея Бисау...не забравяй че тия дойдат ли ще се молиш за нашите ромовеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Последен шанс, требе да ме черпят. Да продават който още не е изгорел па ако ще да купуват имоти. Наематели требват.
Коментар
-
Някой беше дал пример с евреи в Сащ.Last edited by mibova; 13.11.2022, 13:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
"Успоредно" с минусите, с плюсовете са със скромни 10 000% отгоре.
Коментар
-
Кът вкарат в твоя вход няколко арапа, ще видиш кон боб яде ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Последен шанс, требе да ме черпят. Да продават който още не е изгорел па ако ще да купуват имоти. Наематели требват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Нашествието си носи минусите . Напълзяните точки ще отпъждат дори традиционното население .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Що за актив е това, което си променя цената с тези % за толкова кратък период? Средство за размяна не е. Оня ден смятах цената на апартамента в коини и не можах - докато въведа като множител цената за 1биткоин и трябваше да започвам отначало, някой да препоръча калкулатор в реално време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Уфффф едни същи глупости от 8 год, коги цената се е сринала от 300$ на 140$ (виж темата за Биткойн, където съм постнал същите лакърдии преди 8 год.) Сега цената е 10 000% нагоре. След няколко год. като падне от 200 000 на 50 000 пак същите лакърдии ще слушаме. Нищо няма да се промени, вие пак ще гледате отстрани и ще виете от завсист, ние пак ще пълним джобчето.
- 1 like
Коментар
Коментар