IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Мога да ти дам примери с роми в България. Ако в някой блок се заселят няколко семейства роми, то българите се изнасят при първа възможност.
    Нидейййй, байлора ще получи хинфарК.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Факт е ! Дължи се на доста широката поддръжка . Докато поддръжката на имотния пазар в БГ ще е ............ точно обратно . Но най- интересния извод може да се окаже , че пазара на НИ в БГ е по- голяма пирамида от бития кон . Не смея да го мисля .
      Пазара в бг разчита на свежите мангизи, секнат ли (скоро) ще стане ftx2.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Бе, ти няма ли да спреш да кълнеш и да заплашваш притежателите с разни безумни тъпотии?
        Аааа не съм аз човекът, който точи лиги по арапшъни. Прочети по-надолу.
        п.с изнервен ми се видиш, що тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кът вкарат в твоя вход няколко арапа, ще видиш кон боб яде ли.
          Срещу 1900€ може да пусна 7-на да спят по земята, те обичат даже. В гол апарт, само с 5 дюшека ще го оборудвам. И да ми плащат не те, а организация. По човешките права примерно. Ще им излезе тънко.
          Last edited by bulgarian lev; 13.11.2022, 13:25.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Наемателите може да са с чалми,забрадки,фесове ,бурки,и всякакви жители на Гвинея Бисау...не забравяй че тия дойдат ли ще се молиш за нашите ромове
            Там е работата че такива не видех. Тези идват по-късно, като ги уредят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Последен шанс, требе да ме черпят. Да продават който още не е изгорел па ако ще да купуват имоти. Наематели требват.
              Наемателите може да са с чалми,забрадки,фесове ,бурки,и всякакви жители на Гвинея Бисау...не забравяй че тия дойдат ли ще се молиш за нашите ромове

Коментар

Някой беше дал пример с евреи в Сащ.
                Мога да ти дам примери с роми в България. Ако в някой блок се заселят няколко семейства роми, то българите се изнасят при първа възможност.
                Last edited by mibova; 13.11.2022, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от better

"Успоредно" с минусите, с плюсовете са със скромни 10 000% отгоре.
                  Факт е ! Дължи се на доста широката поддръжка . Докато поддръжката на имотния пазар в БГ ще е ............ точно обратно . Но най- интересния извод може да се окаже , че пазара на НИ в БГ е по- голяма пирамида от бития кон . Не смея да го мисля .

Коментар

Бе, ти няма ли да спреш да кълнеш и да заплашваш притежателите с разни безумни тъпотии?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Последен шанс, требе да ме черпят. Да продават който още не е изгорел па ако ще да купуват имоти. Наематели требват.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Нашествието си носи минусите . Напълзяните точки ще отпъждат дори традиционното население .
                        Някой беше дал пример с евреи в Сащ.

Коментар

Ба ши дойдат, те сега минават транзит, че тогава ли? Шъ има да чака байлора арап да му плаща наем.
                          Нашествието си носи минусите . Напълзяните точки ще отпъждат дори традиционното население .

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself
                            Притежателите на бити коне резко са се изнЕрвили нещо, що тъй сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Що за актив е това, което си променя цената с тези % за толкова кратък период? Средство за размяна не е. Оня ден смятах цената на апартамента в коини и не можах - докато въведа като множител цената за 1биткоин и трябваше да започвам отначало, някой да препоръча калкулатор в реално време?

Питай цуки що за актив е неговият, след като си променя цената с 80%. Питай Безос, що за актив е и неговият, след като е с 50% надолу. Питай и бнб що левчето си "промени" цената с 18% (реално с 30%) само за 1 год. Питай ги също така колко са билЕ преди 8 год.

Коментар

Уфффф едни същи глупости от 8 год, коги цената се е сринала от 300$ на 140$ (виж темата за Биткойн, където съм постнал същите лакърдии преди 8 год.) Сега цената е 10 000% нагоре. След няколко год. като падне от 200 000 на 50 000 пак същите лакърдии ще слушаме. Нищо няма да се промени, вие пак ще гледате отстрани и ще виете от завсист, ние пак ще пълним джобчето.
                                Що за актив е това, което си променя цената с тези % за толкова кратък период? Средство за размяна не е. Оня ден смятах цената на апартамента в коини и не можах - докато въведа като множител цената за 1биткоин и трябваше да започвам отначало, някой да препоръча калкулатор в реално време?

Коментар

Working...
                                X