IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better

Уфффф едни същи глупости от 8 год, коги цената се е сринала от 300$ на 140$ (виж темата за Биткойн, където съм постнал същите лакърдии преди 8 год.) Сега цената е 10 000% нагоре. След няколко год. като падне от 200 000 на 50 000 пак същите лакърдии ще слушаме. Нищо няма да се промени, вие пак ще гледате отстрани и ще виете от завсист, ние пак ще пълним джобчето.
    Що за актив е това, което си променя цената с тези % за толкова кратък период? Средство за размяна не е. Оня ден смятах цената на апартамента в коини и не можах - докато въведа като множител цената за 1биткоин и трябваше да започвам отначало, някой да препоръча калкулатор в реално време?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

А некупилия навреме понижител е съгласен да има ядрена война, само и само да паднат цените. Един тука и на бомба по морето се надяваше с болния си мозък.
      Понижителят е "некупил" , защото вижда идваща заплаха . Който не я вижда и стои в активи си е негов проблем . Не подценявайте понижителите , те обикновено не са част от общото настроение .

Коментар

• Тази сутрин се събудих, погледнах морето пиейки първото сутрешно кафе и се замислих колко е хубаво човек да живее там където му харесва.

Повярвайте ми, няма нищо по-хубаво и по-удовлетворяващо от това човек да отиде да си хареса неговия имот, да си го купи със собствените си пари и после да си го обитава с кеф ден подир ден.

Обаче има и индивиди които живеят на места не където им харесва, а където са принудени да живеят. Едни живеят в дарени/унаследени имоти просто защото родителите им така са ги уредили, други живеят все още в една от стаите при родител, трети пък живеят под наем (най-често в чужбина) принудени от работодателите си.

Питам се кое е по-добре:

1. Да си живееш в имот който сам си избрал и който те кефи?

ИЛИ

2. Да обитаваш имот в който НЕ си по свой избор, а по някакво стечение на обстоятелствата?

Ако си в графата на въпрос 2, то колко живота мислиш, че имаш, че да я докараш до графата на въпрос 1?
        Last edited by ВълчоМечков; 13.11.2022, 10:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Да управлявам имотите и в двата случая е абсолютно непосилна задача за мен, т.е. пак опираме до акции и злато, а имотите остават на съвсем заден план. Кой би се занимавал с наематели, домоуправители, поддръжка на всичко това? Трябва да си напълно ненормален. Абсолютно не е за мен това, дори да беше толкова ценно колкото ти твъдиш.
          Фактът, че пишеш само и единствено в тази тема, а не в теми за акции и злато, говори друго, акъла ти е фокусиран в имотите...
          Last edited by X_Y; 13.11.2022, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
            Навсякъде чужда реч. Много чужда реч и много различни възрастови групи. Това чувам. А в София, за Сф става дума май повече от българска.
            Правете си изводите. А имотите намалиха цените. В долари. Така че всичко е точ.
            Вярно е това за чужденците, поне отчасти. Хиперболизирате за София, но Ви разбираме. Това, което не е вярно, че ще се напълни кой знае колко столицата, а останалата част от страната - абсурд. Всяка столица привлича чужденци, ние да не сме в Пхенян. Но това не променя негативната тенденция за съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Вие сте съгласни България да се напълни с всякаква паплач само и само тухлите и бетона да си държат цена.
              А некупилия навреме понижител е съгласен да има ядрена война, само и само да паднат цените. Един тука и на бомба по морето се надяваше с болния си мозък.
              Last edited by Meandmyself; 13.11.2022, 09:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Кои ще се заселят в България като в цяла Европа има демографски срив?Местното население навсякъде намалява. Бонго от Конго и Ахмед от Афганистан ли?И те ще извадят по половин милион, за да купят апартамент в София. Дори и да дойдат такива те ще живеят по 10 човека в апартамент, за да пестят.
                Вие сте съгласни България да се напълни с всякаква паплач само и само тухлите и бетона да си държат цена.
                Евреи и роби от арабите, африка, българи. Ние сме роби в собствената си страна - без права освен да плащаме
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Живи, здрави ще видиш, че демографията няма да е проблем 2050. Никой не е казал, че България ще е населена с българи. Или, че България ще е на българите. Да има плодородна зема, с хубав климат и да стои необитаема ?!? И не, няма да се циганизира. Просто други ще се заселят. Така е било, така и ще бъде по тези земи... Пък и аз не мисля, че панеляка ще издържи до 2050 година. Даже и тухла 2008 не съм сигурен, че ще добута да 2050, че да има някакво значение
                  Кои ще се заселят в България като в цяла Европа има демографски срив?Местното население навсякъде намалява. Бонго от Конго и Ахмед от Афганистан ли?И те ще извадят по половин милион, за да купят апартамент в София. Дори и да дойдат такива те ще живеят по 10 човека в апартамент, за да пестят.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ми умишлено ги пропускаш щото вулкана на Витоша почва от Папура :-)

Иначе ей ъва е европейската мента на Жонката и не се радвам, а само констатирам, че годините винаги имат значение
                    https://dnes.dir.bg/svyat/dve-sgradi...a-na-lil-video
                    Днес бях изпаднал в някакви размисли относно твърдението ти, че всичко рано или късно минавало в тухли. Ами сметнах, че долу-горе ако си продам всички акции, злата и пр. без дяловете ми във фирмата ще мога да купя и да обзаведа с ПДЧ мебели от Виденов около:

15 ей такива боклука:
                    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...jn9&f1=1&fe7=1

или 4 до 5 свестни имота като това:
                    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66824305930369

Да управлявам имотите и в двата случая е абсолютно непосилна задача за мен, т.е. пак опираме до акции и злато, а имотите остават на съвсем заден план. Кой би се занимавал с наематели, домоуправители, поддръжка на всичко това? Трябва да си напълно ненормален. Абсолютно не е за мен това, дори да беше толкова ценно колкото ти твъдиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от better

Глупости са това, има достатъчно DEX, отделно има и много P2P платформи за обмяна, и ако гръмнат всички централизирани борси, ще дойде и децентрализацията и в обмена, не можеш да спреш гората да се разлиства!
                      Така горе долу са си мислили и холандците за лалетата преди около 400 години

Докато по умните не ги осенила гениалната мисъл че не може една луковица да струва 6 пъти годишният доход на среден работник и започнали да разпродават преди другите да се усетят

Те така ще приключи и койн манията по умните се осъзнаха че няма как изгорените залудо киловати енергия да струват 6 пъти годишният доход на среден работник и разпродадоха, а балачорите стискат луковиците и викат няма как да спреш лалетата да се разлистват

Ама вие си знаете най добре, кой сме ние да ви даваме наклон

Last edited by 6000; 13.11.2022, 05:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

остави демографията, ми бежанците, ми ковида, ми атомните бомби
                        сигурен съм даже, че пропускам някои от имото събарящите фактори
                        Ми умишлено ги пропускаш щото вулкана на Витоша почва от Папура :-)

Иначе ей ъва е европейската мента на Жонката и не се радвам, а само констатирам, че годините винаги имат значение
                        https://dnes.dir.bg/svyat/dve-sgradi...a-na-lil-video
                        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 13.11.2022, 01:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Аз това го говоря от кога, ама понижителския папагал, демография, че демография.
                          остави демографията, ми бежанците, ми ковида, ми атомните бомби
                          сигурен съм даже, че пропускам някои от имото събарящите фактори

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Живи, здрави ще видиш, че демографията няма да е проблем 2050. Никой не е казал, че България ще е населена с българи. Или, че България ще е на българите. Да има плодородна зема, с хубав климат и да стои необитаема ?!? И не, няма да се циганизира. Просто други ще се заселят. Така е било, така и ще бъде по тези земи... Пък и аз не мисля, че панеляка ще издържи до 2050 година. Даже и тухла 2008 не съм сигурен, че ще добута да 2050, че да има някакво значение
                            Аз това го говоря от кога, ама понижителския папагал, демография, че демография.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Интересна статия:
                              3 неблагоприятни фактора за имотния пазар в България

https://hometreats.bg/3-nebgopriyatn...7XwlNGDShCcPPg

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                                Навсякъде чужда реч. Много чужда реч и много различни възрастови групи. Това чувам. А в София, за Сф става дума май повече от българска.
                                Правете си изводите. А имотите намалиха цените. В долари. Така че всичко е точ.
                                Чуждата реч ,няма да помогне,цените на имотите винаги са се определяли от щедростта на банките и цената на кредита .

Коментар

Working...
                                X