Първоначално изпратено от better
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
А некупилия навреме понижител е съгласен да има ядрена война, само и само да паднат цените. Един тука и на бомба по морето се надяваше с болния си мозък.
- 1 like
Коментар
-
Тази сутрин се събудих, погледнах морето пиейки първото сутрешно кафе и се замислих колко е хубаво човек да живее там където му харесва.
Повярвайте ми, няма нищо по-хубаво и по-удовлетворяващо от това човек да отиде да си хареса неговия имот, да си го купи със собствените си пари и после да си го обитава с кеф ден подир ден.
Обаче има и индивиди които живеят на места не където им харесва, а където са принудени да живеят. Едни живеят в дарени/унаследени имоти просто защото родителите им така са ги уредили, други живеят все още в една от стаите при родител, трети пък живеят под наем (най-често в чужбина) принудени от работодателите си.
Питам се кое е по-добре:
1. Да си живееш в имот който сам си избрал и който те кефи?
ИЛИ
2. Да обитаваш имот в който НЕ си по свой избор, а по някакво стечение на обстоятелствата?
Ако си в графата на въпрос 2, то колко живота мислиш, че имаш, че да я докараш до графата на въпрос 1?Last edited by ВълчоМечков; 13.11.2022, 10:23.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да управлявам имотите и в двата случая е абсолютно непосилна задача за мен, т.е. пак опираме до акции и злато, а имотите остават на съвсем заден план. Кой би се занимавал с наематели, домоуправители, поддръжка на всичко това? Трябва да си напълно ненормален. Абсолютно не е за мен това, дори да беше толкова ценно колкото ти твъдиш.Last edited by X_Y; 13.11.2022, 11:48.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНавсякъде чужда реч. Много чужда реч и много различни възрастови групи. Това чувам. А в София, за Сф става дума май повече от българска.
Правете си изводите. А имотите намалиха цените. В долари. Така че всичко е точ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Вие сте съгласни България да се напълни с всякаква паплач само и само тухлите и бетона да си държат цена.Last edited by Meandmyself; 13.11.2022, 09:30.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Кои ще се заселят в България като в цяла Европа има демографски срив?Местното население навсякъде намалява. Бонго от Конго и Ахмед от Афганистан ли?И те ще извадят по половин милион, за да купят апартамент в София. Дори и да дойдат такива те ще живеят по 10 човека в апартамент, за да пестят.
Вие сте съгласни България да се напълни с всякаква паплач само и само тухлите и бетона да си държат цена.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Живи, здрави ще видиш, че демографията няма да е проблем 2050. Никой не е казал, че България ще е населена с българи. Или, че България ще е на българите. Да има плодородна зема, с хубав климат и да стои необитаема ?!? И не, няма да се циганизира. Просто други ще се заселят. Така е било, така и ще бъде по тези земи... Пък и аз не мисля, че панеляка ще издържи до 2050 година. Даже и тухла 2008 не съм сигурен, че ще добута да 2050, че да има някакво значение
Вие сте съгласни България да се напълни с всякаква паплач само и само тухлите и бетона да си държат цена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми умишлено ги пропускаш щото вулкана на Витоша почва от Папура :-)
Иначе ей ъва е европейската мента на Жонката и не се радвам, а само констатирам, че годините винаги имат значение
https://dnes.dir.bg/svyat/dve-sgradi...a-na-lil-video
15 ей такива боклука:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...jn9&f1=1&fe7=1
или 4 до 5 свестни имота като това:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66824305930369
Да управлявам имотите и в двата случая е абсолютно непосилна задача за мен, т.е. пак опираме до акции и злато, а имотите остават на съвсем заден план. Кой би се занимавал с наематели, домоуправители, поддръжка на всичко това? Трябва да си напълно ненормален. Абсолютно не е за мен това, дори да беше толкова ценно колкото ти твъдиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better
Глупости са това, има достатъчно DEX, отделно има и много P2P платформи за обмяна, и ако гръмнат всички централизирани борси, ще дойде и децентрализацията и в обмена, не можеш да спреш гората да се разлиства!
Докато по умните не ги осенила гениалната мисъл че не може една луковица да струва 6 пъти годишният доход на среден работник и започнали да разпродават преди другите да се усетят
Те така ще приключи и койн манията по умните се осъзнаха че няма как изгорените залудо киловати енергия да струват 6 пъти годишният доход на среден работник и разпродадоха, а балачорите стискат луковиците и викат няма как да спреш лалетата да се разлистват
Ама вие си знаете най добре, кой сме ние да ви даваме наклон
Last edited by 6000; 13.11.2022, 05:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
остави демографията, ми бежанците, ми ковида, ми атомните бомби
сигурен съм даже, че пропускам някои от имото събарящите фактори
Иначе ей ъва е европейската мента на Жонката и не се радвам, а само констатирам, че годините винаги имат значение
https://dnes.dir.bg/svyat/dve-sgradi...a-na-lil-videoLast edited by pesimist4o na kvadrat; 13.11.2022, 01:15.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Аз това го говоря от кога, ама понижителския папагал, демография, че демография.
сигурен съм даже, че пропускам някои от имото събарящите фактори
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Живи, здрави ще видиш, че демографията няма да е проблем 2050. Никой не е казал, че България ще е населена с българи. Или, че България ще е на българите. Да има плодородна зема, с хубав климат и да стои необитаема ?!? И не, няма да се циганизира. Просто други ще се заселят. Така е било, така и ще бъде по тези земи... Пък и аз не мисля, че панеляка ще издържи до 2050 година. Даже и тухла 2008 не съм сигурен, че ще добута да 2050, че да има някакво значение
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИнтересна статия:
3 неблагоприятни фактора за имотния пазар в България
https://hometreats.bg/3-nebgopriyatn...7XwlNGDShCcPPg
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНавсякъде чужда реч. Много чужда реч и много различни възрастови групи. Това чувам. А в София, за Сф става дума май повече от българска.
Правете си изводите. А имотите намалиха цените. В долари. Така че всичко е точ.
- 1 like
Коментар
Коментар