IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Аз това го говоря от кога, ама понижителския папагал, демография, че демография.
    остави демографията, ми бежанците, ми ковида, ми атомните бомби
    сигурен съм даже, че пропускам някои от имото събарящите фактори
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Живи, здрави ще видиш, че демографията няма да е проблем 2050. Никой не е казал, че България ще е населена с българи. Или, че България ще е на българите. Да има плодородна зема, с хубав климат и да стои необитаема ?!? И не, няма да се циганизира. Просто други ще се заселят. Така е било, така и ще бъде по тези земи... Пък и аз не мисля, че панеляка ще издържи до 2050 година. Даже и тухла 2008 не съм сигурен, че ще добута да 2050, че да има някакво значение
      Аз това го говоря от кога, ама понижителския папагал, демография, че демография.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
        Интересна статия:
        3 неблагоприятни фактора за имотния пазар в България

https://hometreats.bg/3-nebgopriyatn...7XwlNGDShCcPPg
        Живи, здрави ще видиш, че демографията няма да е проблем 2050. Никой не е казал, че България ще е населена с българи. Или, че България ще е на българите. Да има плодородна зема, с хубав климат и да стои необитаема ?!? И не, няма да се циганизира. Просто други ще се заселят. Така е било, така и ще бъде по тези земи... Пък и аз не мисля, че панеляка ще издържи до 2050 година. Даже и тухла 2008 не съм сигурен, че ще добута да 2050, че да има някакво значение

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Навсякъде чужда реч. Много чужда реч и много различни възрастови групи. Това чувам. А в София, за Сф става дума май повече от българска.
          Правете си изводите. А имотите намалиха цените. В долари. Така че всичко е точ.
          Чуждата реч ,няма да помогне,цените на имотите винаги са се определяли от щедростта на банките и цената на кредита .

Коментар

• Навсякъде чужда реч. Много чужда реч и много различни възрастови групи. Това чувам. А в София, за Сф става дума май повече от българска.
            Правете си изводите. А имотите намалиха цените. В долари. Така че всичко е точ.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Интересна статия:
              3 неблагоприятни фактора за имотния пазар в България

https://hometreats.bg/3-nebgopriyatn...7XwlNGDShCcPPg

Коментар

100-200 метра надолу и вляво обаче се вижда тва:

https://www.google.com/maps/@-1.9356...2!9m2!1b1!2i17
                Мани го тоя, "Google maps турист". Това е единственото място с улици в цяла Руанда. Във фирмения съветник за командировки пише следното за Кигали:
                • Medical facilities are very limited. If you're ill or injured, you may need medical evacuation to Kenya. Check your travel insurance covers this.
                • Malaria occurs across the country, including in Kigali. Consider taking anti-malaria medication. Other insect-borne diseases also occur. Ensure your accommodation is insect-proof. Use insect repellent.
                • Foodborne, waterborne and other infectious diseases include meningitis, meningococcal disease, tuberculosis and rabies. Drink only boiled or bottled water. Avoid raw or undercooked food.
                • Petty crime is quite rare, but theft from hotel rooms, homes and vehicles can occur. Keep valuables out of sight. When driving, lock your windows and doors.
                Има тротоари, ама няма болница... в цялата държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ама защо да си продава имотите, че той точно заради тях купува и продава крипто ? Човека е написал, продал е крипто и чака да купува имоти.
                  Песи е прав, всичко стига до покупка на тухли
                  Според мои сметки, дъното на туулата ще съвпадне с върха на криптото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ахахаха, и после лед по главата

Вълчо, недей така, че като гледам при Кавръчето подбутванията почват да му обръщат посоката.

От Binance се оказаха доста зле и финансово и управленски, щом не изкупиха пасивите на прекия си конкурент. Сега пазара е разтресен и бизнеса им скоро ще е под въпрос. Отприщената вълна на недоверие в криптоборсите ще доведе до огромен отлив и при тях. Дупе да им е яко и дано са ликвидни, че ги чака да връщат пари по цял свят. Всяка неосъществена транзакция, ще е повод да ги "клатят" в пространството. Изобщо положението им се очертава доста облачно.
                    Защо да ги изкупуват? Това не е някаква фабрика, оставя я да фалира и взема готовите кадри.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

бетерчо ги надушва мините и НИКОГАШ нема да стъпи върху мина, пък и фирмата му си му дава едни 5 цифрени доходи в $ на седмица.
                      На месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бетерчо, понее темата ми е лУеко неясна и дори не я следя и не съм задълбавал може ли да помогнеш да разясниш некои въпроси . Кат копаш рано или късно требе това крипто да го трансформираш във фиатен кеш , дали ще е буквално или чрез карта немаш избор / леба си го купуваш в ЛЕВА , пък било и за основна валута да е некво крипто/....Та и от тук въпроса.
                        Да речем преди няколко години как си избрал коя борса да ползваш за фиатиране ? Видял си банер некъде или некой много силно ти е препоръчвал без да е платен за целта разбира се некоя ? Въобще имал ли си представа какво има зад този банер ? Питам защото в конкретният случай 1 МЕЛЕОН потребители не са имали ..., а случаи много и ще има още.... Разбираш ли какъв си късметлия да не си между този 1 Мелеон ?

ПП Играл ли си на Minesweeper ,?
                        Тези 5 млн са си вкарали криптото във FTX (преди това може би още толкова и в Celsius) защото тези платформи/борси (всъщност прикрити бамки) са им обещавали лихви (при Celsius 18%) при FTX нз, някъде 5-6% може би и повече. Схемата е (може и друга да има де) даваш си коина на тез, а те го залагат и теглят кредити, отделно са си направили някъФ безмислен токън дет залагат и него и срещу него теглят мангизи, докато цената е нагоре има свежи мангизи, но като тръгне надолу, става маалото и се оказва, че мангизите ги нЕма. Общо взето класическа пирамида, която може да се случи и без да участва криптото.
                        Иначе на въпроса, тез дет не са от "вчера" не си държат криптото по борсите, вкарват, търгуват и веднага теглят на хард/софт wallet или пък na cold storage или държат минимални суми 5-10-50 к евра, колкото ако има някаква игла да може да я хванеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

бетерчо, случайно да притежаваш апартамент на Московска и да си купил един ресторант с едни забравени 400К под възглавницата? Всяка прилика със замаушката вероятно е случайна и непреднамерена.
                          Не.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не са много умни, това е факт. Нито един криптос няма практическо приложение. Още от самото начало е схема с каквото искаш име и предизвестен резултат / 85% от инвестиралите ще изгубят/ направена с празни обещания как да спечелят от нищото.
                            Те са непрогодни за реално използване било поради забавяне или поради транзакционни разходи или дори като сигурност. Единственият смисъл от тях е пирамидална спекула, ама това не е реално нещо. Поне да беше изкуство некво или ценност - картина, диамант поне да можеш да го закачиш някъде , а то е виртуални нули и единици...нищо. Дори и акциите където си просто зрител за манипулациите и измамите на притежаващите контрола е по-добре.
                            А най-смешното е че дори да има крипто, което има технически дадености за практиюеско използване то това не може да се случи без одобрението на съответната държава ! Иначе ще става само за наркотици, оръжие и ллатени каки... А намеси ли се държавата , то тя ще иска пълен контрол над цялото инфо. Никога няма да одобри анонимно платежно средство...аПсурд.
                            Всичко е оакано и невъзможно още от зародиш , което не пречи на няколко процента от хората като Бетерчо да оскубят 95% от балъците. За мен обаче такава вероятност за успех не е приемлива ...
                            Ти къде видя Биткойн да е обещавал на някого нещо? Отделно как така сме оскубали някого, не разбрах? В смисъл патлак ли сме им опрели на главата да купуват (на високото)/продават (на дъното)?

Коментар

... Балъците са като тревата, косиш я, отзад пониква нова.
                              Ти на Гордън Геко ли се правиш или...?!

Коментар

Фалираха тез дет купиха на върха,както ще фалират тез дет купиха имоти (цел препродажба) на върха. Всеки път едно и също.
                                Само ти купуваш на дъно и продаваш на врЪо

Коментар

Working...
                                X