Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не съм чувал в мандатите на федя да влиза друсане на ипотекарската круша
- 1 like
Коментар
-
не съм чувал в мандатите на федя да влиза друсане на ипотекарската круша
всичко се прави в името на висша цел
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Хммм, шеста и нагоре категории са с нисък бонитет. Те са разположени в предпланинските и планински части на страната, които се радват на сравнително добро влагозапасяване от пролетни и есенни дъждове.
България е разделена на няколко агроекологични райони, които се ограничават от почвените и климатични характеристики, както и от изисквания на културите към почвата по отношение на главните хранителни вещества и техните количества, към физическите и водните свойства на почвата, към реакцията на почвения разтвор (рН) и редица други затормозявания.
Все ми се струва, че шеста и нагоре категория земя, ще иска освен вода и много други неща, които ще правят интензивното земеделие там високоразходно.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Преди ФЕД да пусне принтерите отново трябва много хубаво да изртъска крушата от хора със значителен кредит взет на ниска лихва с идеята, че всичко ще е ОК.
Нагласата, че банката ще печати при най-малкото затруднение на финансовите пазари е сиренцето, което вкара много мишлета в капана на 'хубавия кредит'. Вероятно ще жужат принтерите, но преди това ще има много болка по пазарите и много преразпределение на благата. Който се усети да купи кеш ше е на далвера, а после ще дойде спасението за едни и катарзисът за други.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
И да няма принтер, инфлацията пак няма да спре както е набрала инерция. Вероятно ще се забави леко.... от 20% на 10-15% примерно за догодина. Скрит данък за всички от сърцеИде ми да изтегля още една ипотека. И така за последните 5 години както си могъл да си купиш жилище, вече можеш само гараж. Честито!
Защо хората със 100-200% ръст на имотите си НС от последните години НЕ продават? Защото няма какво да правят с парите. Да имаш развързани няколкостотин хиляди в сметката в момента е проблем. И затова оди у тула.
А търсене винаги ще има... ако не инвестиционно или спекулативно, то по случай сватба, раждане, развод, смърт. Така е устроен животът.Last edited by ivanvg93; 29.12.2022, 19:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Не го виждам тъй, ама вие палете свещи и се молете!
Аз си налях едно разкошно червено винце.
Наздраве!
па ще видим
наздравепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевсички знаем с поглед забит в какво пише накавръков
нещо слушам, по тубата други специалисти да казват, че
догодина федя ще пивотира и пак ще бръмне принтерчето а преди това лихвичките надолу
Не го виждам тъй, ама вие палете свещи и се молете!
Аз си налях едно разкошно червено винце.
Наздраве!
Коментар
-
всички знаем с поглед забит в какво пише накавръков
нещо слуша, по тубата други специалисти да казват, че
догодина федя ще пивотира и пак ще бръмне принтерчето а преди това лихвичките надолу
Нагласата, че банката ще печати при най-малкото затруднение на финансовите пазари е сиренцето, което вкара много мишлета в капана на 'хубавия кредит'. Вероятно ще жужат принтерите, но преди това ще има много болка по пазарите и много преразпределение на благата. Който се усети да купи кеш ше е на далвера, а после ще дойде спасението за едни и катарзисът за други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеМисля, че отново бъркаш. По-скоро "нещото" не се произвежда защото няма търсене на същото. Кой е луд да спре да строи при положение, че хората се избиват да купува всякакви недоразумения? Досега хората се избиваха за имоти и ситуацията е кран до кран (ама това беше до вчера, за напред ще видим)!
Пазарът реагира в търсене на новата си равновесна точка!
Все още има доста хора, които помнят 2008 и са чувствителни към новините за повишение на лихвите.
п.п.
Но това да не спира повишителите!
Има търсене....... има търсене........ има търсене........ има търсене........
Last edited by Julius_BG; 29.12.2022, 19:05.
Коментар
-
Ако може да им я закараш на добра цена си 'техния човек', но това е скъпо
Освен ако не участваш в някой търг за селски язовир и пак клиентелата ти ще е ограничена от отстоянието от водоема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЩо бе, мишУенце?Не виждаш ли връзката?
Кавръков пише с поглед в бъдещето, малко в стил: Думам ти дъще, сещай се снахо.
8% съкращения в еврейската банка - като нищо ще събори с 1.5% цените в Ючбунар!
(старата еврейска махала у Софето)
това в кръга на майтапа...
... но цунамито, което се заформя отвъд Голямата вода е повече от видимо.
нещо слушам, по тубата други специалисти да казват, че
догодина федя ще пивотира и пак ще бръмне принтерчето а преди това лихвичките надолуLast edited by ratten; 29.12.2022, 18:59.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Аз пък купувам вода. За да може тия които имат земя и искат да я обработват да са ми клиенти. Тия със земя 6та и нагоре категории са ми най в таргета.
Освен ако не участваш в някой търг за селски язовир и пак клиентелата ти ще е ограничена от отстоянието от водоема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orthodox Разгледай мнение
Изречението ти е правилно подредено .
Въпроса е ще има ли търсене .
А търсене няма да има .
За дълго време .
И произведеното ще мухляса.
Във Банско даже ще падне .В Банско ще паднат само на коча мъдята, ела и си ги вземи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Онзи ден пихме кафе в Ел Греко (близо до испанските стълби във вечния град) точно под една малка статуя на Марк Твен, който е пил кафе и аперитиви там и казах на жената и децата ето този велик човек е казал "Купувайте земя – в действителност вече никой не я произвежда"
ПП относно купчините от тухли по кварталите може да се поспори колко е невъзможно производството им
- 1 like
Коментар
Коментар