If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И що да не може. Някои сме се усетили и сме купили на нормални цени, НЕслушайки умниците у форума.
Купувал съм и готов, обзаведен в центъра за 50 евра. Сега мога да му взема 100. какъвто и наем да вземам, не ми зависи живота от това. Данъка сгради и такса смет са 100 кинта.
Децата като пораснат още малко, ще го ползват. Големи драми, големи сметки...
Друга песен пееш вече, значи влакчето тръгна надолу и все още не е ясно кога ще спре! Който побърза да изчисти, спечели, а останалите ще трябва да преглътнат загубите!
Множко е. Приеми средно 15 до 20 евро на квадрат. Но виждаш какви обяви има. Там пазарът е напечен, няма жилища и на всеки оглед за наемане ходят по 200 човека.
Не съм спец по Берлин, в случая говорим за Вединг, доста араби и турци има там съм чувал.
Но като гледам обявите за наем, изглеждат ми брутално високи.
Ето нещо със сходна квадратура.Говорим за 43 квадрата светла площ без стени:
Тук вероятно шЪ си чупят краката да наемат и то за не по-малко от 1200 евра. Джонка?
Не съм спец по Берлин, в случая говорим за Вединг, доста араби и турци има там съм чувал.
Но като гледам обявите за наем, изглеждат ми брутално високи.
Ето нещо със сходна квадратура.Говорим за 43 квадрата светла площ без стени:
Еми какво да направя?! Аз съм един скромен дребен инвеститор, дребна риба. Не съм от супер-рисковите агресивни играчи и спекуланти, затова се радвам и на тези стинки. Колкото и малко да са...
Мога само да благодаря на Бога, че продължават да ми влизат в джоба и в тези смутни времена...
Затова избягвам криптото, което е твърде много волатилно и напрягащо за мен .... Който има топки и смелост, е свободен да инвестира и в биткойни, и съответно да се радва на още по-голяма доходност...
... ~+ 10 600
Няма нищо рисково . "Боговете" са го измислили, като резервен вариант, ако (когато) гущера рухне.
Фрости, кво се радваш на тея стинки нз. Гледам те пишеш в темата за коня от 2014 та год. (както и един друг твой аркадаш ) когато цената е била 200$. Ако тогава, (вместо да хейтиш и гледаш отстрани), беше вкарал само 10 000 гущера, сега (даже на тоя срив с 60%) щеше да си мЕльонер в гущери.
Еми какво да направя?! Аз съм един скромен дребен инвеститор, дребна риба. Не съм от супер-рисковите агресивни играчи и спекуланти, затова се радвам и на тези стинки. Колкото и малко да са...
Мога само да благодаря на Бога, че продължават да ми влизат в джоба и в тези смутни времена...
Затова избягвам криптото, което е твърде много волатилно и напрягащо за мен .... Който има топки и смелост, е свободен да инвестира и в биткойни, и съответно да се радва на още по-голяма доходност...
... ~+ 10 600
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Ти така ли направи? Щот и аз е сега, ако знаех числата за следващия тираж, даже и 10 000 гущера не ми трябват - 2 ми стигат. И от днеска за утре - мильонЕр Кво ще се занимаваме с акции, макции, тухли, коне...попълваш фиша и берекет.
Добре, че са ипотекарите да помогнат на Лагард да овладее инфлацията през банките и ипотеките, че нещо и се изплъзва напоследък - Китай отвори, Русия нападна, фирмите вдигат заплатите и всичко поскъпва - храна, енергия, суровини. Няма кой да плати сметката и хоп - лихвите скочили.
Мдааа май ипотекарите (ака робите) ще платят хесапа.... пак...
Коментар