IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Да ти кажа, циганите от Златар са по хепи от тебе. Имат си жени, деца, печката вътре бумти, а ти си нямаш нищо. Лоша работа. Даже мебелите осма употреба от ибей не те спасяват.
    Щастието е въпрос на лично усещане. За мен горепосочените неща биха били един малък ад - вместо да ходя на приеми и дълги вечери с клиенти и съдружници, аз трябва да си стоя в къщи, да убеждавам жената, че не и изневерявам, съответно да я следя дали тя не изневерява, да се занимавам със сополиви деца и да ги водя по доктори и на училище, да не говорим за финансовата част... Живял съм на семейни начала с две жени досега и дори при липсата на деца това за мен е било истински терор. Сега съм свободен. Свободата е най-голямата ценност.
    Ако не си чел Ана Каренина ти е време да я прочетеш - там всичко е описано с голяма точност, въпреки времевата разлика. Семейните хора се самозаблуждават, че са щастливи, защото не знаят какво е свободата да не си семеен.
    Last edited by ejonny2376; 16.01.2023, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Не бе те всичките са купили щото чакат да падне - Даже тоя на зелено е купил да не е да паднат преди да купи дето се вика с последни сили се е фърлил да спаси закъсалият строител
      Най-забавните моменти в темата са, като тръгнеш да търсиш логика от понижители,набълбукали се същевременно в имоти! Такива невероятни тези ти изкарват, че ум да ти зайде, някакви аргументи от космическата геодезия и фотограметрията, като науки..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Виж, човьек, аз не съм изнервен и никога не съм бил на тази тема. По същество, ти не казваш, защо манипулираш аудиторията, че продавачи, еди какво си, като никой тук не е продавач или поне не се е обявил за такъв...
        Цитира ме мене че продавам един имот, написал съм го по надолу

Но това не променя въпроса - Защо като са толкова сигурни че имотите ще падат не вземат да продават?

Ама те били за лично ползване, ама като са за лично ползване какво толкова сте се закъхърили дали ще падат или ще се качват - Тишина

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Има и тема за обратни, за поевтиняването им. Ти що две години не писа там? Май от срам и свян....
          Не бе те всичките са купили щото чакат да падне - Даже тоя на зелено е купил да не е да паднат преди да купи дето се вика с последни сили се е фърлил да спаси закъсалият строител

Коментар

• Първоначално изпратено от better

Аааа изнервен ми се видиш, що ли?
            Виж, човьек, аз не съм изнервен и никога не съм бил на тази тема. По същество, ти не казваш, защо манипулираш аудиторията, че продавачи, еди какво си, като никой тук не е продавач или поне не се е обявил за такъв...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Съмняваш ли се? Ако е така, дай прогноза, колко ще се качат.

Тоя как ти се струва?

СЪСТОЯНИЕ: Къщaта е за частичен ремонт.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...bb0&f1=2&fe7=1
              Ако прогнозата ми е за значително покачване дали щях да продавам???

А имота дето си го посочил предполагам пак е за лично ползване?

Коментар

Е нали щели да паднат - Да прием че са паднали и цените дето ги виждаш в момента в Евро са ЛВ

Айде покажи ми кой имот би купил за инвестиция
                Съмняваш ли се? Ако е така, дай прогноза, колко ще се качат.

Тоя как ти се струва?

СЪСТОЯНИЕ: Къщaта е за частичен ремонт.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...bb0&f1=2&fe7=1
                Last edited by better; 16.01.2023, 21:08.

Коментар

• Продавачи, темата е "Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?" .Давайте прогнози да се посмеем.

Коментар

Ако паднат, тогава ще смятаме, сега на нероден Петко не се наемам.
                    Е нали щели да паднат - Да прием че са паднали и цените дето ги виждаш в момента в Евро са ЛВ

Айде покажи ми кой имот би купил за инвестиция

Коментар

• Агитката на продавачите се активизира, това е знак, че им е трудно, много трудно, зарди пустата му лакомия не продадоха на върха, сега идните 5 годинки ще се наложи да правят дискаунти, много дискаунти.
                      Last edited by better; 16.01.2023, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                        Жален Бетерчо го оставиха сам да брани агитката на понижителите. Че и едни цифри от -50% му завещаха, дето и топ финансист няма да намери аргументи да ги защити
                        Не е много жален, 50% от изхожданията по темата са негови и на още един участник...другия вече се засрами от първия и го дава по-минорно и по-нарядко..

Коментар

• Днес е прекрасен ден! Наемите се индексират с 15% съгласно данните от НСИ за 2022!

Коментар

Айде покажи ми обява която би я купил с 50% дискаунт от която ще получиш добра възвръщаемост от наеми

Ти нали си койн инвеститор за какъв член ти е да чакаш имот на 50% дискаунт дето ще ти носи зорлем 5% като можеш в момента с тия пари да си купиш койни с 70% дискаунт???
                            Ако паднат, тогава ще смятаме, сега на нероден Петко не се наемам.

Коментар

• Жален Бетерчо го оставиха сам да брани агитката на понижителите. Че и едни цифри от -50% му завещаха, дето и топ финансист няма да намери аргументи да ги защити

Коментар

Отборът на купувачите ествественно. Колко пъти да повтарям, че аз имам пари, за какво да го продавам този имот?
                                Как защо бе, щото е на връо, щото като катурне с 59%, заради 100те хиляди нови парчета, ще си купиш два. Нали така правиш с койните, що така не правиш с имотите? Или май не ти стиска...

Коментар

Working...
                                X