Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Модераторите, разкарайте Вълчо от форума, защото пак сговнява дискусията!!!
Имате правото да не четете тази тема, или да четете другата, изборът е ваш.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, уверявам те, че не съм писал преди тук под друго име! Трайчо ми е първия ник във форума, в това може да бъдеш сигурен!
Най-мразя недомлъвки и някой да обижда без основание мен или други потребители във форума. Този индивид Вълчо не знам как го търпят модеряторите, та той е за перманентен БАН?
Никаква нормална дискусия не може да протече заради него.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Попитай ратко да ти дане инфо къде да прочетеш за съплай-диманд и други такива, че да разбереш защо размерът има значение (обема де)
Ако твоята '''теория''' важеше цените в Банско не би следвало да паднат и с 10 евро през 2009-та ... ама то друго стана.
ПП в твоята закачка (майки, обиди и тн) с трайчо_80 не ме забърквай. С простотии не ми се занимава.
Иначе за Трайчо е ясно, че е 'освежен' стар участник тук, но не мога да се сетя чие точно првъплащение е.
Най-мразя недомлъвки и някой да обижда без основание мен или други потребители във форума. Този индивид Вълчо не знам как го търпят модеряторите, та той е за перманентен БАН?
Никаква нормална дискусия не може да протече заради него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
та ся последно какво уцели кольо: Нивата или брой сделки?
пп. Научавам, че пак комуникираш подмолно по мой адрес на ЛС. Нали знаеш, че на огъня отвръщам с огън. Да не плачеш после.
Ако твоята '''теория''' важеше цените в Банско не би следвало да паднат и с 10 евро през 2009-та ... ама то друго стана.
ПП в твоята закачка (майки, обиди и тн) с трайчо_80 не ме забърквай. С простотии не ми се занимава.
Иначе за Трайчо е ясно, че е 'освежен' стар участник тук, но не мога да се сетя чие точно првъплащение е.
Last edited by bertram; 10.03.2023, 11:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Нищо подобно! По-голяма част от парите вече са раздадени. Имаш по-малко от 20 млрд, които вече изтичат и започва битката за депозити! Кешът вече е кът!
https://wolfstreet.com/2023/03/07/ec...-qt-milestone/
ECB Balance Sheet Drops by €1 Trillion from Peak
Какво следва смятам е ясно.
Коментар
-
Казаха ми го на ул. Гойко Митич 17
И да знаеш: Ако имаш лек тен - не е от слънцето.
Коментар
-
разбира се, че има връзка иначе никой нямаше да следи обем на пазарите
това са фундаментални неща и ако не се отчитат в един момент човек може да стане 'bag holder'
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
И как го разбра това?
И да знаеш: Ако имаш лек тен - не е от слънцето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Първо - говорим за общ депозит в банковата система. И второ, досега нямаше никакви лихви, камо ли диспропорции. Без да броим натрупване от лихви и техните любими ти диспропорции има 100 млрд. лева депозити. С тези пари имотите ще държат цени до следващата криза.
https://wolfstreet.com/2023/03/07/ec...-qt-milestone/
ECB Balance Sheet Drops by €1 Trillion from Peak
Коментар
-
та ся последно какво уцели кольо: Нивата или брой сделки?
пп. Научавам, че пак комуникираш подмолно по мой адрес на ЛС. Нали знаеш, че на огъня отвръщам с огън. Да не плачеш после.
Яко те толерират в този форум, а си за перманентен БАН!
- 1 like
Коментар
-
разбира се, че има връзка иначе никой нямаше да следи обем на пазарите
това са фундаментални неща и ако не се отчитат в един момент човек може да стане 'bag holder'
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако досега не си го разбрал е сигурно, че няма да го разбереш изобщо! Как депозитна лихва от 4% влияе на депозити с лихва 0%? Не е сложно, но ще трябва да се мисли!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
При един още по-скожен анализ може да се окаже, че няма никакви пари в банките, но това е съвсем друг въпрос. И с какво диспропорцията в лихвените премии влияе на общата сума по депозитите, освен ако тази диспропорция не е част от същия този сложен анализ? Финансовите абра-кадабри са добре известни, депозитите могат да бъдат трансформирани и в летливи субстанции, но така или иначе си остават на първо място - депозити.
Коментар
-
Маминчо, ние си приказваме за цени, ти за брой сделки. Виждам, че ти е трудно да четеш разбирайки текст. И друго: Броя на сделките почтин няма отношение към ценовите нива. Та пак питам какво е уцелил кольо?разбира се, че има връзка иначе никой нямаше да следи обем на пазарите
Last edited by bertram; 10.03.2023, 11:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар