Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
батковците имат разнообразен репертоар, как да пискат кончетета на малките бетерчовци
така, че бетерчовците да оставят кончетата в пясъчника и да се отдалечат заканвайки се и хлипайки
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ооо песи, видя ли кво стана, пуснаха печатницата и 1 цент даже не отиде в туула. Всичко в конове и алтъни, както ти бях казал.
Коня е супер. Като стане 55К и ще си на нула :-)
Тази част която пропускаш е че като някой продаде кон или алтън / или най-вероятно и двата случая виртуален вакуум /на 25 или 30К той получава кеш.... Кеш който съвсем реално се трансформира в нещо дето мое да се пипне.... тула :-)..... Бавно но славно и винаги последна спирка на всеки влак :-)
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
100% прав!
Никой не може да управлява по-добре парите и имотите от собственика.
Вчера имах почти 12 часов кастинг за избор на наемател. Имаше 28 огледа между 8.30 и 18.45.
Над 150 телефонни разговора с над 100 абоната. Това за един ден и малко часове от предният. Имаше нагли обаждания след 23 часа, разбира се заглушени и игнорирани.
Накрая бях като изстискан лимон, но доволен, че намерих идеалният според мен наемател.
П.П. нагледах се на брокерски мизерии, наглости и простотии. Мога да разказвам с часове. Пълни паразити окупирали имотният пазар.Last edited by X_Y; 29.03.2023, 10:27.
- 1 like
Коментар
� -
Дал ги е, щото ги е краднал от Силк роуд. Казали са му за кражба на 100 мельона се лежи 100 год, ако върнеш квото си краднал - 10 год.
Който е краднал да му мисли, аз съм спокоен за моите 0,1 коня.
така, че бетерчовците да оставят кончетата в пясъчника и да се отдалечат заканвайки се и хлипайкипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ква продажба от гладен кът църковна мишка изнервен брокераз.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
виж как човека сам изведнъж му се е приискало да им даде ключа
да не ти се прииска и на теб така да си дадеш кончетата на батовците
Който е краднал да му мисли, аз съм спокоен за моите 0,1 коня.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
100% прав!
Вчера имах почти 12 часов кастинг за избор на наемател. Имаше 28 огледа между 8.30 и 18.45.
Над 150 телефонни разговора с над 100 абоната. Това за един ден и малко часове от предният. Имаше нагли обаждания след 23 часа, разбира се заглушени и игнорирани.
Накрая бях като изстискан лимон, но доволен, че намерих идеалният според мен наемател.
П.П. нагледах се на брокерски мизерии, наглости и простотии. Мога да разказвам с часове. Пълни паразити окупирали имотният пазар.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, къде се изгуби? Защо си толкова изнервен, има ли конкретна причина? Ако търсиш бърза продажба, свиркай!
Коментар
� -
Конфискувани са от крадец, който ги сам им даде частния ключ. Не им ли дадеш частния ключ, никой не може да ги конфискува.
да не ти се прииска и на теб така да си дадеш кончетата на батовцитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
София, Е Столица на най-бедната държава от ЕС и това са цените в момента. Когато стигнем по-средата поне по заплащане цените ще са коренно различни при това нагоре. Това ще се случи независимо дали ни харесва или не.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Наскоро САЩ разпродаваха конфискувани биткойни. Едва ли са се затруднили много да ги конфискуват...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Със сигурност по-добре управляваме няколкото собствени имоти в сравнение с фонд с хиляди такива.
П.П. нагледах се на брокерски мизерии, наглости и простотии. Мога да разказвам с часове. Пълни паразити окупирали имотният пазар.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, къде се изгуби? Защо си толкова изнервен, има ли конкретна причина? Ако търсиш бърза продажба, свиркай!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар