If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само да не се е фанал на приказките на бетеро за коне на 1м
ще съсипе такова портфолио
То от това "портфолио" една трета трябва да се продаде и с парите да се ремонтира другата част от "портфолио-то.. Дори маломерните панеляци които отдавам са супер лукс в сравнение с на лордчето " портфолиото"
той от 2000г ги е пуснал ама още не се е намерил по голям балък от него.
Лошо няма - щом САМО полюциите му повдигат накърненото его прави квот може че не се живее без его
само да не се е фанал на приказките на бетеро за коне на 1м
ще съсипе такова портфолио
Лошо няма - щом САМО полюциите му повдигат накърненото его прави квот може че не се живее без его
Жалка история! Точно така изглежда в представите ми този индивид. Несигурен самохвалко, изтъкан от комплекси! Имотите му са в окаяно състояние...не знам дали има жена до него?
Неотдавнашният стрес в банковия сектор подхрани основателни опасения относно ефектите на разпространение в индустрията на търговските недвижими имоти !
Секторът е „най-нехаресваният“ в Европа, според мартенското проучване на мениджърите на фондове на Bank of America, което установи, че около 45% от респондентите са намалили експозицията си към недвижими имоти, което е повече от два пъти спрямо нивата през февруари. Това също се отразява във високия къс интерес навсякъде.
Германската фирма за недвижими имоти Aroundtown SA, която инвестира както в търговски, така и в жилищни имоти, вече е най-зле представилата се в Европа за тази година след Credit Suisse AG, след като загуби повече от половината от стойността си от средата на януари.
Фирмите за имоти също се сблъскват със спад в търсенето, тъй като растящите лихвени проценти ограничават заявленията за ипотечни кредити и от своя страна стойностите на активите. Освен това заплахата от рецесия също може да попречи на приходите от наеми.
лордче, спадът ли дойде,
че си пуснал всичко на промоция
Не съм фен на София, още по-малко съм фен на повишението на цените, ама решетки като на затвор на третия етаж ми идват в повече, аз не бих живял в такъв квартал, ако и да е в Рим. Гледам и отсрещния блок е така.
Не се стърпях, след като два пъти го похвали този имот и не вярвам да не си видял горната снимка.
Под престъпления имах впредвид, основно кражби (особенно по селата) домашно насилие, насилие над животни, корупция, наркоразпространние, укриване на доходи. По тия неща не вЕрвам някой да ни бие.
И по кражби сме на едно от последните места в ЕС.А и по селата кражбите не са толкова чести.Основно са в запустели села,където има изоставени къщи.Употребата на наркотици е доста по-ниска в България, отколкото в други държави . А и тук основно се пуши трева,а не тежка дрога.Правят се всяка година изследвания на отпадните води на големите градове в Европа за наличието на кокаин и България изобщо я няма в класацията. За разлика от повечето градове в Западна Европа.
За другите неща не знам какви са класациите.
По укриване на доходи наистина сме номер 1.Тук спор няма,че това си ни е национален спорт.
Коментар