Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На мен ми харесаха имотите на Лорда.Имат история ,и са ценни,хареса ми терасата на къщата.Я да си сипе едно и да отпусне ,да не му дреме за хорското мнение
https://www.zillow.com/homedetails/1...pid/?mmlb=g,23
Малко по скъпа е от тази на радомирчето, 420к, ма пък няма и толкова работа и е в Бока Ратон а не в Редута
П.С. А, и е към 300 м2 по тукашните мерки. По българските може да е и 400 м2Last edited by segato; 31.03.2023, 03:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонка, модераторите не дават да се пише от 2 ника в една и съща квартираА иначе е симпатяга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
На мен ми харесаха имотите на Лорда.Имат история ,и са ценни,хареса ми терасата на къщата.Я да си сипе едно и да отпусне ,да не му дреме за хорското мнение
Коментар
-
ти да е мислиш, че им е лесно
в службата - терор
в къщи - терор, че на всеки всеки януари се местят в нова квартира
която е по-зле и от старата
на среща с випуска - още по-зле, всички се хвалят, че са в по-голям апартамент. на квартира, разбира се.
и накрая на някой му писне и избяга с дон педрито в хиспаня
а дон кихот се мести при родителите си
спокойно да дочака пенцията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеС подобни хора не бих общувал дълго време, да видим дали ще доживеят лелеяния за тях спад. Тази с косата най-много се забавлява точно на тези, които много са си повярвали и чакали Годо...
Чуй сега, имаш мухъл в кухнята долу, което означва , че летят спори. Начина по който си заковал талашита на тавана спира движението на въздуха и от разликата в температурите през деня и нощта се кондензира влага което създава идеални условия за мухъла. Сигурно зад талашита всичко е муклясапо. Твоя покрив няма отвори извън къщата. Трябва да е отворен или като слагаш талашита трябва да има поне 30 см расзтояние до керемидите и да оставиш големи отвори в краищата. да може да има циркулация на въздуха между талашита и керемидите. Не се май ами викай фирма да вземе проби и да го оправя. Не се опитвай да го оправяш сам.Last edited by segato; 31.03.2023, 00:26.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеС подобни хора не бих общувал дълго време, да видим дали ще доживеят лелеяния за тях спад. Тази с косата най-много се забавлява точно на тези, които много са си повярвали и чакали Годо...
- 11 Харесвания
Коментар
-
Само гледай да не ни пращаш нови снимки на това, което притежаваш, като коли, дрехи и т н. Гнуслив съм.
- 3 Харесвания
Коментар
-
представям си какво си мислят хората
аз така си пиша, мога да си го позволя
единствено гледам да е грамотно
Коментар
-
лефти, теб не ти ли изнесох багажа в коридора миналата година
намери ли си го
или чистачката е решила да изхвърли двата плика от кауфлан като бУклук
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Казах ти, че си имам хора за това, а ти при първа възможност си купи нова клавиатура, че на тази не те ти бачкат главните букви.
аз така си пиша, мога да си го позволя
единствено гледам да е грамотнопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Жилищният пазар в България и в частност София е класическо отражение на бг селския манталитет -- усещането за върховен екстаз от притежавания панелен кимизарник, обявен на 2000+Евро офертна и прилежащия му паркиран в калните зелени площи 20 годишен мерцедес, естествено и двете собствености необслужвани от времето на придобиване. И така -- до гроб!
намери ли си го
или чистачката е решила да изхвърли двата плика от кауфлан като бУклукпрепоръка е
Коментар
-
трайчо, моля те!
в кореспонденцията пускай спел чекъра
Коментар
Коментар