If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
този, когото цитираш няма опит с наемите.
аз съм тук за забавление, написах ти моето мнение, защото си ми приятен,
може да греша, нямам претенции да съм оракул, но аз правя точно това
Твоето е бизнес, но "инвеститорите" спасяващи кеша с покупка 80/20 ( кредит/лични средства) са тези които вдигат цените и купуват 40 годишните панели наемче да капе.
Точно тези ще се удавят.
Някои потребители в любимия ни сайт, трудно понасят факта, че кредитите за пишман бизнесмени, растат с 0,4 % месечно, а потребителски за физически лица, не са мръднали цели 2 години, при положение, че заплатите са им нараснали с 45% спрямо вноската, не спрямо лихвата. ДВЕ ГОДИНИ, БЕЗ НИКАКВА ПРОМЯНА!!
Инфлацията е от последната година. И тя не обяснява цените на 40 годишните слатински панели. Съгласен, че пазара определя цените и като има кой да ги дава значи това е цената. Тая инфлация обаче, ще е временна и рано или късно ще се нормализира. Виж олиото и пшеницата виж и металите и дървения материал. Не се върнаха на нивото от 2019, но и не са на нивата от 2021ва. Виж и транспорта от Китай.
Та, ако няма естествен прираст на население, растяща икономика, ръст в доходите с оставащ ръстящ разполагаем ресурс, механичен прираст и още няколко фактора няма фундамент в ръста. Всичко е да спасим кеша и да капе от наемче а дали ще има на кой да отдаде?
този, когото цитираш няма опит с наемите.
аз съм тук за забавление, написах ти моето мнение, защото си ми приятен,
може да греша, нямам претенции да съм оракул, но аз правя точно това
Ами за уточнение: Имам панелка в кв. Христо Смирненски, между училище и парк. На етаж трети-62м2, чисти, саниран и ремонтиран, на ет.3. НЕ СЕ ПРОДАВА!
Две къщи в един парцел в кв. Редута, едната строена 1940г., другата 2002г. Първата с две стаи и антре на висок партер, втората на два етажа по 60м.2 + 30м2 сутерен и гараж с канал 21м2.
Магазинчета в Овча купел, ул. Централна-20м2.
Къща на 16км. от гр. Радомир, 3 етажа по 50м.2 + бунгало 20м.2 , барака и кладенец, до река.
Апартамент на ет.1 висок, в Бургас, идеален център, 40м2. На пешеходно разстояние от пл. Кирил и Методий, 5 минути и пешеходно разстояние до морската градина и централния плаж.
Лошо няма. Чудно ми е защо отричаш, че публикуваните обяви са за твоите имоти.Нали беше изчислил, че струват 600 хиляди евро.500 да им вземеш, пак са си 1 милион лева.
Интересно-ти си с подробности си описвал имотите ти в София, Бургас и Радомир. И по някакво чудно съвпадение публикуваните обяви съвпадаха на 100 процента с твоето описание. До степен,че в обявата за къщата има камина с пелети, точно каквато си казвал,че имаш.
Наистина странно съвпадение.
Между другото-публикуваните обяви за имоти са си сериозен актив и не знам защо отричаш,че са твои.Независимо от състоянието им.Успееш ли да ги продадеш изгодно няма никакво значение как изглеждат.И с тези обяви доказа,че не говориш празни приказки и наистина притежаваш имотите, за които пишеш.
Ами за уточнение: Имам панелка в кв. Христо Смирненски, между училище и парк. На етаж трети-62м2, чисти, саниран и ремонтиран, на ет.3. НЕ СЕ ПРОДАВА!
Две къщи в един парцел в кв. Редута, едната строена 1940г., другата 2002г. Първата с две стаи и антре на висок партер, втората на два етажа по 60м.2 + 30м2 сутерен и гараж с канал 21м2.НЕ СЕ ПРОДАВАТ
Магазинчета в Овча купел, ул. Централна-20м2.НЕ СЕ ПРОДАВАТ
Къща на 16км. от гр. Радомир, 3 етажа по 50м.2 + бунгало 20м.2 , барака и кладенец, до река.НЕ СЕ ПРОДАВАТ
Апартамент на ет.1 висок, в Бургас, идеален център, 40м2. На пешеходно разстояние от пл. Кирил и Методий, 5 минути и пешеходно разстояние до морската градина и централния плаж.НЕ СЕ ПРОДАВА!
Инфлацията е от последната година. И тя не обяснява цените на 40 годишните слатински панели. Съгласен, че пазара определя цените и като има кой да ги дава значи това е цената. Тая инфлация обаче, ще е временна и рано или късно ще се нормализира. Виж олиото и пшеницата виж и металите и дървения материал. Не се върнаха на нивото от 2019, но и не са на нивата от 2021ва. Виж и транспорта от Китай.
Та, ако няма естествен прираст на население, растяща икономика, ръст в доходите с оставащ ръстящ разполагаем ресурс, механичен прираст и още няколко фактора няма фундамент в ръста. Всичко е да спасим кеша и да капе от наемче а дали ще има на кой да отдаде?
Не е даже заради наемите защото като разпитвах как излиза сметката хората си казаха, че има смисъл само за изплатени жилища (макар , че според мен и тогава не излиза). Сега си е чиста пирамида, купува се с идеята , че някой ше даде повече след време.
Ако наемите можеха да бъдат бизнес в България , щяха да се появят фирми на които това им е бизнеса.
Интересно е сигурно. Обади се на съответните обяви и сваляй цените. Ако, разбереш, че някоя е моя, пиши ми да се договорим.
Благодаря за предложението, но няма да се възползвам. Имам си жилище, така че нямам никакво намерение да купувам други имоти. Или ако купя нещо ще е в някой курорт.
Ако, смяташ, че това са мои имоти, обади се. Само гугудките кацнали по жиците на Електрохолд, не разбраха, че това са примерни предложения.
Не виждам защо се оправдаваш и се срамуваш от имотите си? Все пак не всеки може да притежава хубав и луксозен имот. Истината е, че повечето имоти в България са като твоите и няма от какво да се срамуваш, но бъди по-скромен в изказа си!
Интересно-ти си с подробности си описвал имотите ти в София, Бургас и Радомир. И по някакво чудно съвпадение публикуваните обяви съвпадаха на 100 процента с твоето описание. До степен,че в обявата за къщата има камина с пелети, точно каквато си казвал,че имаш.
Между другото-публикуваните обяви за имоти са си сериозен актив и не знам защо отричаш,че са твои.Независимо от състоянието им.Успееш ли да ги продадеш изгодно няма никакво значение как изглеждат.
Интересно е сигурно. Обади се на съответните обяви и сваляй цените. Ако, разбереш, че някоя е моя, пиши ми да се договорим.
Явно имаш интерес и към трите града
Ако, смяташ, че това са мои имоти, обади се. Само гугудките кацнали по жиците на Електрохолд, не разбраха, че това са примерни предложения.
Между другото-публикуваните обяви за имоти са си сериозен актив и не знам защо отричаш,че са твои.Независимо от състоянието им.Успееш ли да ги продадеш изгодно няма никакво значение как изглеждат.И с тези обяви доказа,че не говориш празни приказки и наистина притежаваш имотите, за които пишеш.
кое не поскъпна последните 2 години, поласксчо?
всъщност не е поскъпване, парите се обезценяват
с това намалява покупателната способност
понижавай си тук цените, но събереш ли неко лев - блъскай в цветни метали и недвижимости
Коментар