Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Мдааа, имах връзка с такава жена. Оцапах нещата и още ме е яд на себе си. Голям съм тиквеник, когато оставя само долната глава да мисли.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сигурен съм. Абсолютно мисля по същия начин. Важното е че тя оцени и и хареса всичко това което видя. И имотите ни там. Заеба и масажа за който имаше час в Плевен, за първи път я виждам спокойна и не бързаща за никъде. Аз преди по 5 мин можех да говоря с нея. И я чака среща или ангажимент.
Коментар
� -
Левчо, мисля че и Дюри е такъв тип жена. Малка е вероятността да бъркам.Last edited by bulgarian lev; 25.10.2023, 23:36.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Да. Прави по 5 презентации сама, организирана е. С лекота ги изнася. Владее и си играе с материята. И се учи непрекъснато. Той и сина и много и помага явно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Така де, така. Ама разликата в поколенията е сериозна. Хвани сега една 20г. да се видиш у филм.Книги могат да се пишат на тая тема.
Last edited by bulgarian lev; 25.10.2023, 23:12.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Да, но там е майсторлъка, ако Евго го има. Да напипа първичното и да го използва в своя полза. Не може да не даде. Трябва да се радва и да е горд че ще даде. Не каките на него да му дават. Това е философията.. Простичка, нищо. Ще поумнее, ако има какво да и даде и е схватлива. Ако не, губи. И ние губим от връзки и контакти с жени доста често. Но трябва да се радваш, от жените се учиш. Няма драма ако умееш да държиш нещата или да се обърнеш навреме кръгом ако трябва.
Книги могат да се пишат на тая тема.
Коментар
� -
Требе да зарибиш кольо за коньовете. Той е твоя човек.
Коментар
� -
Абе сделките добре, амааа... ЗАЩО НЕ ПАДАТ пустите ЦЕНИ?!! Докога ше ги чекаме?
От тук нататък за всичкото брокерс идват лоши времена.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Абе сделките добре, амааа... ЗАЩО НЕ ПАДАТ пустите ЦЕНИ?!! Докога ше ги чекаме?
Нека се радваме, че хората имат пари и ги дават за имоти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Левчо, ти да не мислиш, че сегашните селянки са като едновремешните селянки? Всичко което държи телефон е по един и същ шаблон. Ко ще да е живяла в къща с външен клозет и печка на дърва.. Простичка, нищо. Ще поумнее, ако има какво да и даде и е схватлива. Ако не, губи. И ние губим от връзки и контакти с жени доста често. Но трябва да се радваш, от жените се учиш. Няма драма ако умееш да държиш нещата или да се обърнеш навреме кръгом ако трябва.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Евгича греши. Точно обратното трябва да направи. Да си вземе обикновена жена от най-дълбокото село ако може. И да и даде каквото може. Но, няма да ме послуша, тук майките командват.
- 1 like
Коментар
� -
Право ти е казала да ти кажа. И двамата ни туря в джобчето. Днес и аз учих моите да правят презентации, че тия които са им водили курса явно са много зле. Не ги бяха научили на базови неща, да не говорим че не са чували за хай тек презентации и техники. Спомняш си че говорихме с каката за хибридна реалност, тя е от малкото в БГ боравила с такива джаджи.Last edited by bulgarian lev; 25.10.2023, 22:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Мисля че Евгича му е единствената опция.
Стига да не е комерсиаленОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ратко, заеби ги тия туули с 2-3% на год, мести се в другата тема. Следващите месеци и години, там ще е "жегата". Сега само "загряваме" с ени 110% за год.
Last edited by два_таралежа; 25.10.2023, 22:28.
- 1 like
Коментар
�
Коментар