If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има ли някой идея какво е тази цена за този фургон?
Питам сериозно, блъсках си главата 5 минути какво изпускам.
Are you guys kidding me???
Според мен тухло-манияците са си загубили ума напълно!
Кой нормален ще даде 80 000 евра за да си купи смотан фургон?!
Определено стигам до заключение, че ниските лихви са страшно вредни. И за икономиката, и за менталното състояние на тухладжиите.
Периодите с ниски и отрицателни лихви водят до тотално самозабравяне и изкривяват мисленето на индивидите.
И накрая се стига до подобни извращения.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Бетерчо с доход 10 палки в евра, се кахъри за къща на 22км. от Варна за 6 негови заплати, че била скъпа!!!, а лихвите из банките, най-ниски в ЕС, му се струват високи, за какъв индивид иде реч, а???????
400-500$ през 2000 та са като сегашните 3000 евро метъра. Тогава малко хора изкарваха 400-500$ на месец, сега доста хора (особенно в СФ) изкарват толкоз, че и отгоре. Според мен най-изгодните години за покупка бяха в периода 2012-2020.
не си чел ти форума по него време,
да видиш как се късаха ризи и летяха копчета,
ка цените са в жесток балон и иде големо мяу
само накавръчко е изтрил копчетата на 3 клавиатури 2017-2020-та
400-500$ през 2000 та са като сегашните 3000 евро метъра. Тогава малко хора изкарваха 400-500$ на месец, сега доста хора (особенно в СФ) изкарват толкоз, че и отгоре.
Според мен най-изгодните години за покупка бяха в периода 2012-2020.
Хахаха, е, га ти вица, а през 94'та и 2002-ра ич не беа изгодни. Абе, трябва да забранят много, много субстанции.
Само да добавя, заплатата на програмист в световноизвестна компания, която беше във Вн през 2010 г. беше 400 лв
Бетерчо, пък мой познат още 2007-8г. вземаше като кодер 3 000лв. Нищо не се е променило толкова - заплатите в ИТ сектора варират от край време от минимална до главозамайващи суми.
Тука наистина Дюри е права, че във времето имота "си избива" парите. Като в момента на покупка винаги изглежда скъп. Така, че отлагането за покупка за по-дълъг период от време, гарантирано ще доведе до кофти сделка. Кавръка е типичния пример. Толкова време отложи, че сега му трябва колосален срив, граничещ с апокалипсис за да вземе 2-ен на цената на 2017г.
А, купилите на 400-500 $ само се усмихваме на тези които купиха през 2020 г . Дори и тези които купуват днес ще спечелят във времето ако знаят къде, защо и какво купуват.
400-500$ през 2000 та са като сегашните 3000 евро метъра. Тогава малко хора изкарваха 400-500$ на месец, сега доста хора (особенно в СФ) изкарват толкоз, че и отгоре.
Според мен най-изгодните години за покупка бяха в периода 2012-2020.
Купилите на 2~3к метъра, надявайки се да продадат на 4~5 ще има да чакат до 2139 г. Другите (купили преди 2020 та) на хубавите места (с тротоари, нов път, панорама към Витоша, в затворена за движение тиха улица с дръвчета) им е през дедовия.
А, купилите на 400-500 $ само се усмихваме на тези които купиха през 2020 г . Дори и тези които купуват днес ще спечелят във времето ако знаят къде, защо и какво купуват.
Коментар