Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТихо стана на фронта, само Бертрам е останал на амбразурата, като истински стахановец да брани цените от поскъпване!!! Изпращаме 23-та с неспаднали цени на имотите и с неповишени лихви по кредити, въпреки неистови вопли, заклинания и клетви на понижителите!! Каква прекрасна година за имотите. Даже отмениха и покачването на данъците. Честит Санто Клаус!
достъпът до кредит, усещането, че доходите ще се качват постоянно, приказките на маса (кой какво купил и колко можел да вземе сега) са истинските двигатели на пазара в България
тук само разтягаме локумитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Пак ще се вдигнат, там има търсене от цял свят, но тук - няма.
а иначе имАло спад...
начи, при нас, като няма спад,
сигурно и от други гаактики заявяват интерес и подписват договори за огледи
а може да са огледи за квартири
за сега при нас са изгодниLast edited by ratten; 16.12.2023, 21:33.препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Тихо стана на фронта, само Бертрам е останал на амбразурата, като истински стахановец да брани цените от поскъпване!!! Изпращаме 23-та с неспаднали цени на имотите и с неповишени лихви по кредити, въпреки неистови вопли, заклинания и клетви на понижителите!! Каква прекрасна година за имотите. Даже отмениха и покачването на данъците. Честит Санто Клаус!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
TBI вече много почна да ми се набива на очи. Все най конкурентни оферти, все най-ниски лихви, най-ниски такси, най-висока доходност по депозити. А вече за кой ли път чета статии че издават облигации на 8-10%. Не съм съм напълно сигурен кои са собствениците, но съм останал с впечатлението, че е почти изцяло българска. Абе навява ми помисли за други подобни конкурентни банки преди 10тина години, ама може нещо понижителския ми разум да ме бърка с фиктивни предпоставки за "МЯУ".Корпоративна информация Ти Би Ай Банк ЕАД („Банката”) е кредитна институция, регистрирана в Софийски градски съд, България като акционерно дружество на 28 август 2003 г. с ЕИК 131134023. Банката, заедно с дъщерните си дружества („Групата“) предлага широка гама от банкови и небанкови финансови услуги на местни и чуждестранни клиенти. Към 31 декември 2022 г., Банката притежава контролиращо участие в следните дъщерни дружества: TBI Money IFN S.A., Румъния; TBI Asset Management S.A. (с наименование до 13.07.2022 г. – TBI Leasing S.A.), Румъния; Вивус.бг ЕООД (с наименование до 23.07.2022 г. – 4Финанс ЕООД), България; и Ти Би Ай Бай ЕАД (с наименование до 26.01.2022 г. – Ти Бай ЕАД), България. Крайната компания-майка е Tirona Limited, Кипър, която е мажоритарен собственик на финансовата група 4Финанс, към която Банката принадлежи. Банката се управлява от Управителен съвет под контрола на Надзорен съвет и се представлява заедно от всеки двама изпълнителни директори. Лицата, натоварени с общо управление са членовете на Одитния комитет (Ариел Хасон, Инита Хане и Едгарс Дупатс) и Надзорния съвет (Ариел Хасон, Кийрън Донъли и Готие Ван Вединген). Банката е със седалище и адрес на управление, считано от месец септември 2012 г., България, гр. София, ул. „Димитър Хаджикоцев“ № 52-54.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Той и в момента е равен с възможностите на хората. На 2% лихва (2.5% надбавка + 0% основен лихвен процент) много хора имат възможността да изтеглят €200,000 и да плащат €750 на месец. Обаче в сценарии където лихвата става 6.5% (2% надбавка + 4% основен лихвен процент изравнен с еуробор) и вноската стане €1,300 вече е друг въпрос.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не се лъжи ,аз скоро купих и се похвалих дориОбръщението ще го пропусна като крайно неподходящо и не за друго ,а защото не мога да бъда брокер от 2500 километра
....тъжно е на сърцето понижителско в тези тесни гърдички...
- 3 Харесвания
Коментар
� -
На колко години си ,че не помниш предишните времена когато имаше спад на цените ? Не става така както си мислиш и си написал дори и да има голям спад на цените. От мен и от такива като мен не може и да мечтае да купи просто защото не е на нивото ни, нито по знание за пазара , нито по доходи и финансови възможности. И да знаеш колкото повече падат цените толкова повече имоти изчезват. Дали може да се купи хубав имот и тогава, да може ,но не както вие си мислите. Лошото тогава наистина е ,че при голям спад може да се изкуша дори и аз да напазарувам още някой друг апартамент, а това не е добре за перонци защото до тях дори няма да достигнат и да разберат за тези оферти.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я гледай какво става в Калифорния, един от най скъпите щати..
https://www.newsweek.com/california-...apsing-1852824
Драстичен СПАД в цените на жилищата пишат хората !
Пазарът на жилища в Калифорния се срива 15 декември 2023 г. в 11:09 ч. EST
Коментар
� -
Така е. Но не знаеш кога да продаваш. А това е половината от инвестирането.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Знам какво и кога да купуваам и дори тук това е известно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнениезащо не купуваш сега нали лъжете народа да тегли кредити и че цените само ще растат ?Обръщението ще го пропусна като крайно неподходящо и не за друго ,а защото не мога да бъда брокер от 2500 километра
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 19:32.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСтабилни цени, големи нови проекти - какво се чака на пазара на жилища през 2024 г.
https://m.dnevnik.bg/biznes/2023/12/..._se_chaka_na/#
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
вероятно ще изкупуваш дъна , по примера на едни други "инвеститори" .................. успех !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Лошото тогава наистина е ,че при голям спад може да се изкуша дори и аз да напазарувам още някой друг апартамент, а това не е добре за перонци защото до тях дори няма да достигнат и да разберат за тези оферти.
Last edited by X_Y; 16.12.2023, 19:30.
- 1 like
Коментар
�
Коментар