ако последните 6г., не си разбрал, че печатницата работи срещу теб!! Имам приятел, който е 100 000 назад!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
същото е и когато отдаваш,
но тогава го броим за инвестиция с някакъв ритърн
обаче ако нито купуваш, нито продаваш и нищо не отдаваш
а само чешеш клавиатурата е друго
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
когато си живееш в имота не те интересува цената, а дали искаш да живееш на върпосната локация
особено, когато нямаш кредити и имаш стабилен паричен поток от бизнес или заплата
Коментар
-
когато си живееш в имота не те интересува цената, а дали искаш да живееш на върпосната локация
особено, когато нямаш кредити и имаш стабилен паричен поток от бизнес или заплата
но тогава го броим за инвестиция с някакъв ритърн
обаче ако нито купуваш, нито продаваш и нищо не отдаваш
а само чешеш клавиатурата е другопрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да обобщим нещата
ще падат цените на твоите имоти и ще ти ги разпродаде зетя накрая
имотите на бъртрам и накавръчко само ще се вдигат
в банско е презастроено а в бургас също не бива
демографията е фактор и черните прозорци напират отвсякъде
разпродавай и отивай да си живееш в тайланд и хонолулу
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ахаааа, значи, не очакваш цените да не останат високи? Ти си бил повишител бе приятелю, ама сам не си го разбрал!! На баня Мадара и в Гърдова глава, цените ще останат високи, заради преселението на селяните, ама пишем, че заради обща демография, ТРЯБВА цените в Столица на европейска страна да падат, така ли, хахаха.
Що, се отнася, че са цените високи, спрямо това, което изкарвало населението, ами сравни достъпността на м2 през 2008г. и 2023г.
достъпността погледната през призмата на ниските лихви по кредити е супер (то и това е причината за рекорди в сектор ипотечно кредитиране)
ама после?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Ахаааа, значи, не очакваш цените да не останат високи? Ти си бил повишител бе приятелю, ама сам не си го разбрал!! На баня Мадара и в Гърдова глава, цените ще останат високи, заради преселението на селяните, ама пишем, че заради обща демография, ТРЯБВА цените в Столица на европейска страна да падат, така ли, хахаха.
Що, се отнася, че са цените високи, спрямо това, което изкарвало населението, ами сравни достъпността на м2 през 2008г. и 2023г.
ще падат цените на твоите имоти и ще ти ги разпродаде зетя накрая
имотите на бъртрам и накавръчко само ще се вдигат
в банско е презастроено а в бургас също не бива
демографията е фактор и черните прозорци напират отвсякъде
разпродавай и отивай да си живееш в тайланд и хонолулупрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Няма вечен ЪП. ДОКОГА ще трае този пусти сезон?! Опасявам се, че веднъж свикне ли човек в деЦката, после и без пари да станат имотите, няма да го прилъжат да купи. Нема по-убаво и по-сигурно от деЦката. Ни ЕПК, ни тухла, ни зелено може да се сравни с деЦката!
чувстваш се толкова обгрижен и спокоен за бъдещето
единствено е малко неприятно, когато мама влиза нощем да проверява да не си се отвил
а ти си си пуснал розовия каналпрепоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
ами географ си и имотен милионер
иди поживей месец (ербнб) в Сплит и си задай после този въпрос
виж кой го посещава, какво харчи, колко блока има построени в градинки и свободни терени, колко къщи се бутат, че да се строят блокове и така.
собствените мисли не важат за имот който е за лично ползване и се обитава целогодишно
питай ме колко го оценявам - ами не го оценявам, защото някъде трябва да живея и дали струва 500 000лв повече или по-малко - не ме интересува, защото не мисля да го продавам.
ако ме питаш ще тегля ли кредит (или да си набутам спестяванията в други активи), че да купя до нас - ами не няма точно защот си мисля, че в момента всички искат апарт в София и това искане прави цените високи. Високи спрямо това какво изкарва населението,колко потенциални обитатели с добър доход ще има в следващите 1-2-3 десетилетия (на база демографски тенденции ) и така.
- 1 like
Коментар
-
Гледам средните цени в Любляна, дето Лордиевич ги е постнал. Да се подготвят кибиците за нови цифри. 2016-17 година беше средната над 2400€. Тогава посетих Словения и се интересувах. Сега е почти по две. Похвално. Град малко по-голям от Пловдив по население.
Грешка: 2018 година беше. Още по-зле. За 5 години х2.Last edited by bulgarian lev; 14.12.2023, 22:18.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Всичко, което си описал, има известна логика, но защо цени в София, са двойно по-ниски от Сплит например? Това индикация ли е за балон? Второ, ако ти вярваш в собствената ти теория за балон на цените в Столицата, защо панически не си продал точно в най-интензивните райони на презастрояване? Южната част на София, твоят район, който обитаваш? Май не вярваш на собствените ти мисли...
иди поживей месец (ербнб) в Сплит и си задай после този въпрос
виж кой го посещава, какво харчи, колко блока има построени в градинки и свободни терени, колко къщи се бутат, че да се строят блокове и така.
собствените мисли не важат за имот който е за лично ползване и се обитава целогодишно
питай ме колко го оценявам - ами не го оценявам, защото някъде трябва да живея и дали струва 500 000лв повече или по-малко - не ме интересува, защото не мисля да го продавам.
ако ме питаш ще тегля ли кредит (или да си набутам спестяванията в други активи), че да купя до нас - ами не няма точно защот си мисля, че в момента всички искат апарт в София и това искане прави цените високи. Високи спрямо това какво изкарва населението,колко потенциални обитатели с добър доход ще има в следващите 1-2-3 десетилетия (на база демографски тенденции ) и така.Last edited by bertram; 14.12.2023, 21:47.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Всичко, което си описал, има известна логика, но защо цени в София, са двойно по-ниски от Сплит например? Това индикация ли е за балон? Второ, ако ти вярваш в собствената ти теория за балон на цените в Столицата, защо панически не си продал точно в най-интензивните райони на презастрояване? Южната част на София, твоят район, който обитаваш? Май не вярваш на собствените ти мисли...
- 2 Харесвания
Коментар
-
айде 2017-татака го виждам так си го пиша
иначе преди около месец минах през Банско по работа - направи ми впечатление колко много пустеещи нови сгради има (недостроени) - сори, че го казвам, но от това по-точен пример за лакомия и презастрояване трудно може да се намери в държавата ни ( Слънчака и Влас донякъде)
чудна планина, чудна природа, но лакомия да се строи и да се прибират парите на шараните
после защо не е като в Австрия, Швейцария, Франция, Словения, Германия и тн...
онези ако тръгне 20% от това строителство и ще се вдигне цялата държава, че ще си прецакат региона, а тука иху аху S класи от ниви, апарти в софия пак от ниви, а после - гадните софиянци ни осраха пейзажа.
виж гората от кранове под витоша - това да ти напомня нивите на Банско 2006-2008-ма
колкото Банско догони Давос толкова и Вади, ливади и долини ще догонят Любляна, Виена и тн.Last edited by Bailor; 14.12.2023, 21:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Банско без втори лифт или удвояване капацитета на наличния няма голямо бъдеще като ски курорт......
В Алпите се изчислява площта за каране и спрямо нея се изграждат съоръжения и леглова база, тука сульо и пульо бута рушвети или директно строи без разрешителни... кел файда, че двата лифта ще качат по-бърже тълпата горе? Ще се премести само точката на задръстване!
пп
И се пише банЦко!Докога ще ви уча?
Коментар
-
айде 2017-татака го виждам так си го пиша
иначе преди около месец минах през Банско по работа - направи ми впечатление колко много пустеещи нови сгради има (недостроени) - сори, че го казвам, но от това по-точен пример за лакомия и презастрояване трудно може да се намери в държавата ни ( Слънчака и Влас донякъде)
чудна планина, чудна природа, но лакомия да се строи и да се прибират парите на шараните
после защо не е като в Австрия, Швейцария, Франция, Словения, Германия и тн...
онези ако тръгне 20% от това строителство и ще се вдигне цялата държава, че ще си прецакат региона, а тука иху аху S класи от ниви, апарти в софия пак от ниви, а после - гадните софиянци ни осраха пейзажа.
виж гората от кранове под витоша - това да ти напомня нивите на Банско 2006-2008-ма
колкото Банско догони Давос толкова и Вади, ливади и долини ще догонят Любляна, Виена и тн.
Коментар
Коментар