Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти сам си отговаряш
плащаш 4.2 лихва по отребителски, а банката ти дава 2.1 да стискаш пари на депозит
ами банката (с потребителския) трябва да ти даде златна значка
Затова и по-умният подход е човек винаги да има удобни средства в банка, които може веднага да извади. То това е и една от причините банките да не повишават лихвите по кредити - те много добре виждат, че срещу кредита на съответния потребител стои и негов депозит и ако решат да му повишат лихвите, той веднага ще си покрие кредита и банката ще загуби.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ти сам си отговаряш
плащаш 4.2 лихва по отребителски, а банката ти дава 2.1 да стискаш пари на депозит
помня как мрънкаше срещу акциите на БФБ (атерата...) мани акциите ама да стискаш депозит при отворен потребителски е несериозно
ако ти потрябва кеш винаги може да вземеш един потребителски.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Имам си мазе 16м2 изцяло под къщата. За зимнина, меса и вина е идеално. За живеене не те съветвам да си правиш такива експерименти. С влагата при тази съвременна строителна химия да кажем ще се справиш, но прочети за радона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Страхотно решение, но в тази връзка, най-добре е да си построиш два етажа под земята. Преди 4 години гледах апарти /безумно скъпи/ в една новопостроена сграда в кв. Изток, на пряката , която започва точно срещу бившия хотел Плиска, от другата страна на Цариградско шосе, но изглежда, че имаше някакви проблеми и запори, щото й бяха спряли тока. Тя беше тип апарт хотел с рецепция и някакви скъпи дървени облицовки на партера. От любопитсво ми показаха и подземни нива с помещения, които не се продават, но бяха сигурно 15м. под земята и там насред януари, беше топло, без никакво отопление и ток. Замислих се дали мога и аз да си изкопая един етаж под къщата и да си обособя стаи с широкоекранни стени по новите технологии с гледки които се сменят с дистанционно, примерно да се редуват такива от тропиците с палми и такива от Скандинавия със северното сияние и кучешки впяг, на фона на заснежени хълмове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Единия удря печати, а другия сгъва писма в пощенски пликове и лепи марки. Ние сме образцова канцерария
не олизвай марките!
топкай ги там в това, което имате да ги мокрипрепоръка е
Коментар
-
ти сам си отговаряш
помня как мрънкаше срещу акциите на БФБ (атерата...) мани акциите ама да стискаш депозит при отворен потребителски е несериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а аз си представях, че си чиновника бабанка
сам в стая
а ти си бил в двойка
- 1 like
Коментар
-
Защо да го махам, като ми е на 4,2% ГПР, а същевременно имам депозит в TBI на 2,1, а дивидентите ми от атера бяха 7%, тези от BSE, са се покачили от 3 на 11лв., а капиталовата на RIO, се покачи от 60 на 69$?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
ти не го ли махна тоз' потребителски
айде стегни се
колкото по-накрая си
толкова по-незаслужаващи предсрочно погасяване са лихвите
ако ще гасиш предсрочно, момента е в първите няколко годинипрепоръка е
Коментар
-
ти не го ли махна тоз' потребителски
айде стегни се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеВсъщност, строителната продукция намалява. Същевременно, не е задължително строящата се жилищна сграда изобщо да стигне до пазара на недвижими имоти. Тя ще се отдава (под наем) цялата от инвеститора/строителя и няма да стигне до имотните портали в раздел "Продажби".
Освен това, ипотечните кредити или лихвите по тях никога не са играли значима роля в българския имотен пазар....
РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА СТРОЕЖ
Нещо друго ще ни излъжеш ли?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Това лафче с климатика си го казваме доста често с колегата по стая и от време на време си е баш така
сам в стая
а ти си бил в двойкапрепоръка е
Коментар
-
Доообре, ама обещаваш ли? Щото 3 години съм на кредит "Доверие".Когато /ако/ ми вдигнат лихвата, обещавам да ти се оплача първо на теб, като доверено лице, а след това да стане достояние на всички останали. Даже, ето тук те упълномощавам първи да съобщиш новината за повишените ми лихви.
айде стегни се
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нещо си си повярвал много,догодина банките почват яко всичките кредити.Уникредит ще поведат хорото
да ги раздават ли
препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар