Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тия твоите са на социал 400 кинта
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И аз това мисля за избесените и си мисля , че англосаксонците или имат скрити козове или ще затягат яко и яката рецесия в следствие води към същото та ще видим .
- 2 Харесвания
Коментар
-
1200лв бяха пари преди 3г от 2 нагоре са при мен пастирите
Коментар
-
Един приятел търси пастир да му пасе кравите..Дава 1200 кинта иняма желаещи...Last edited by pa4anga; 15.02.2022, 22:32.
- 1 like
Коментар
-
А с тия евтини пари какво ще можеш да купиш?И следва бавно и мъчително завръщане по селата драги зрители.Запада фалира и ние с тях барабар.Сеира ще е голям...Ще има избесени по улиците в САЩ и Западна Европа.
Коментар
-
Ще кара докато намери нещо , защото пищи от цените ,младо момче ергенче ,работник .
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Човек, много ще страдаш, ако заложиш срещу евтините пари. Инфлацията е целта, затова и никой не мисли да се бори с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пачанга, та значи твоя човек не се справя със заплатата, но ще кара 2 години на социал, който поне аз предполагам е по-малък от заплата.
правилно ли съм те разбрал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
БНБ да стои и да си гледа "ценовата стабилност" която закон им е основната функция. Голяма ценова стабилност. То вече всеки който има дългосрочен договор за нещо му се налага да предоговаря. Икономиката придобива едни такива смешни характеристики. И аз самия ще предоговарям, но чак април, уж пика на инфлацията, че да не си дразня контрагентите със чести вдигания на цени.
Да те е страх да сключих дългосрочен договор вече. от днеска за утре е всичко.Last edited by ejonny2376; 15.02.2022, 22:25.
Коментар
-
Пример ще ти дам за Франция , град близо до Париж. Човека казва живота поскъва здраво ,ще напуска сегашната работа защото почва да не се справя и ще търси нещо по платено ,довода му е че почти 2г има право да е в бюрото им по труда и ще взима не лоши пари ,докато трае търсенето .
ПП Има и кредит жилищен но там лихвата му все още не е скочила , причината е в цената на битовите потребности .Вдигнат ли лихвите умира прав !
правилно ли съм те разбрал?Last edited by ratten; 15.02.2022, 22:29.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
А,не в мойта банка тия от ДС дето бачкат там са с депозити от по 350 000 лева ,имам инфо за тях,и никой не се е юрнал да купува на тези цени,писах и преди че от лятото лихвите тръгват нагоре,може и по рано.При мен конкретно лихвата ми е положителна дори ще ми се вдига.Филма с евтините пари свърши,който разбрал,разбрал Лихвите ще се вдигат ударно,но затова не се говори нарочно
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
От кое пищят,я кажи от това че им идва до гърлото с цените и им идват по скъпи вноски,или че щедро им обещават още кредит???
ПП Има и кредит жилищен но там лихвата му все още не е скочила , причината е в цената на битовите потребности .Вдигнат ли лихвите умира прав !
Коментар
-
Март евентуално ще се разбере Ако продължава таз простотия вс ще са милионери , тогава зора ще е за милиярдитеАко затегнат здраво тогава ще е друг хой .И в двата случая дупе да е яко на световното народонаселение . Имам приятели по Европа ,Хамериките . Навсякъде почват да пищят .
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Напротив, идва ерата на евтините пари. Днес с тези пари ако можеш да си купиш храна за една седмица, след време няма да ти стигат и за две семици да се изхраниш. Пак ще се налива в простолюдието парична маса, но с по-ниска покупателна възможност.Ако затегнат здраво тогава ще е друг хой .И в двата случая дупе да е яко на световното народонаселение . Имам приятели по Европа ,Хамериките . Навсякъде почват да пищят .
Коментар
Коментар