Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
90% от всички набили и 1 ст. извън София за имот или ремонт ще ревът.
В прованса се инвестира само в земеделска земя или в производство, което не се нуждае от много заета трудова ръка. В близост до магистрали.
Всичко друго е месомелачка на пари. Черна дупка:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
20:30 CNY CPI (MoM) (Nov) -0.5% -0.1% -0.1% 20:30 CNY CPI (YoY) (Nov) -0.5% -0.1% -0.2% 20:30 CNY PPI (YoY) (Nov) -3.0% -2.8% -2.6%
Die seit Oktober anhaltende Deflation wird von Beobachtern vor allem als Zeichen für eine Konjunkturschwäche gewertet. Insbesondere die weiterhin schwelende Immobilienkrise hat das Konsumentenvertrauen vieler Chinesen gedrückt.
https://www.n-tv.de/wirtschaft/China...e24589353.html
Коментар
-
90% от всички набили и 1 ст. извън София за имот или ремонт ще ревът.
В прованса се инвестира само в земеделска земя или в производство, което не се нуждае от много заета трудова ръка. В близост до магистрали.
Постоянно се говори за демография, но рядко се отчита вътрешната миграция. Растежа на цените в провинцията се осланя на ръста в Столицата. С малката разлика, че в провинцията заплатите още са по Илядо лева, и като гледам никой не е заритал да се връща обратно. Та както викаш, тепърва има време, хората да разберат, какво означава пазарен принцип и месомелачка на пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
обсъждаме инвестицията в имот към настоящето - което и за теб не важиОбаче не ми пречиш пиши си дивотии колкото душа ти иска
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Бъдещето обаче хич не е розАво. Мои познати вече рИвът, че не могат да си отдадат имотите, които преди отдаваха, а предстои да излязат тия от бума на строителството през 2021-2022 г.
Според мен пазарът на имоти под наем е заринат (говоря за Варна), и предстои оше по-голямо зариване.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Въпреки, че поста е към Дюри ще ти кажа, че тези приказки ги слушах когато купувах имоти. Най-голямата грешка на всеки инвеститор е, че смята към днешна дата. Гледа се бъдешето! Винаги!
Според мен пазарът на имоти под наем е заринат (говоря за Варна), и предстои оше по-голямо зариване.
Коментар
-
обсъждаме инвестицията в имот към настоящето - което и за теб не важи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хахаха, сметките с имотите не излизат само за тези които ги нямат, На мен сметките си ми излизте чудесно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хахаха, сметките с имотите не излизат само за тези които ги нямат, На мен сметките си ми излизте чудесно
обсъждаме инвестицията в имот към настоящето - което и за теб не важи
- 1 like
Коментар
-
вече сметките с имотите не излизат - ако искате ги дръжте и търпете загуби
това устройва всички останали страни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеСпадът на потребителските цени в Китай се задълбочава, подхранвайки страховете от дефлация
лордче, виждаш ли
просто трябва да се изчака малко
1, 2 5 години ....и така до 2049
вече сметките с имотите не излизат - ако искате ги дръжте и търпете загуби
това устройва всички останали страни
Коментар
-
Спадът на потребителските цени в Китай се задълбочава, подхранвайки страховете от дефлация
лордче, виждаш ли
просто трябва да се изчака малко
1, 2 5 години ....и така до 2049препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И, аз съм в близък квартал, но ако няма бой, няма да участвам.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Как да се придържаме? Има потребител, който руши дискусията, а вие не предприемате нищо, освен триене, и то невинаги. Според правилита този потребител трябва да бъде блокиран! Защо все още не е блокиран?
не знам за какво още го търпятпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар