IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
    Я гледай какво кварталче построили в Тексас. Не знам на тях ще им поскъпват или поевтиняват имотите, ама изглежда са им доста скъпи в момента. https://youtu.be/riu_aV5tzqc?si=MIQ6Vch8pufRFUNv TINY HOMES IN TEXAS ARE SELLING OUT такава ужасия не бях виждал в САЩ
    Това са къщи на Lenar ,те и акциите на конкурента им D.R.Horton са много добри за инвестиция ,аз имам на d.r.Horton
    и двете компании имат много малко дългове и са стабилни и ликвидни,Lenar плащат повеч дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Водопроводчици, ел техници, фаянсаджии и т.н. са 90% в сивия сектор и от тях богати не познавам- работата им е тежка, половината поне са алкохолици, за пенсия, нормални осигуровки и т.н. никой не мисли. Евентуално шефовете на фирми и сервизи могат да направят пари и то ако умеят да си подберат персонал+ да предложат услуга с добро съотношение на цена- качество.
      +1

Така е, но в София вземат големи надници. И все гледат да излъжат клиента.

Те са с лоша финансова култура и не могат 1 лв да спестят.

Има и изключения. Познавам млади майстори (30+ и 40+) карат много хубави джипки втора употреба.

Коментар

Доста хора се заселват в Тексас, има търсене, а и за 130 000 долара са си ок къщичките - Вярно, че не са големи и електропровода минава наблизо, но за тези пари толкова. Тук за 130 000 долара в селата около София не можеш да си купиш нещо нормално
        Митак, ти видя ли пространството вътре? Половината от квадратурата е изядена от вътрешно стълбище и няма място къде да се завъртиш. Не знам защо толкова си подценяваме земята и имотите. За дървена колиба в пустинята 130к$ е ок, а за тухлена къща до Европейска столица била много. Навсякъде цените са балонизирани, а в Щатите балона е направо колосален.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
          Я гледай какво кварталче построили в Тексас. Не знам на тях ще им поскъпват или поевтиняват имотите, ама изглежда са им доста скъпи в момента. https://youtu.be/riu_aV5tzqc?si=MIQ6Vch8pufRFUNv TINY HOMES IN TEXAS ARE SELLING OUT такава ужасия не бях виждал в САЩ
          Доста хора се заселват в Тексас, има търсене, а и за 130 000 долара са си ок къщичките - Вярно, че не са големи и електропровода минава наблизо, но за тези пари толкова. Тук за 130 000 долара в селата около София не можеш да си купиш нещо нормално

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти вземи понаучи нещо сериозно извън IT-сферата, щото като ти кръцнат заплатката да не се окаже че париците не стигат за кредитчето.
            Нема нужда. Ще въртя геврека да разнасям пици, нали казвате, че там ще е новата "далавера".

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Не бъркай Binance US, с другия Бинанс (където ти е сметката) Също важи и за Кракен US.
              П.С коня е на +115% от началото на годината..... и... катери ли катери....
              прати ми пак оная информация, де да се регистрирам и тн
              че вече изтървах 1005 ръст
              препоръка е

Коментар

• Я гледай какво кварталче построили в Тексас. Не знам на тях ще им поскъпват или поевтиняват имотите, ама изглежда са им доста скъпи в момента. https://youtu.be/riu_aV5tzqc?si=MIQ6Vch8pufRFUNv TINY HOMES IN TEXAS ARE SELLING OUT такава ужасия не бях виждал в САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Ще го кажа на водопроводчици, монтьори, ел техници и асансьорни техници, които взимат 400лв на ден работа. Не на хора с мъртви занаяти които са изчезнали от 30г с идването на капитализма и евтините китайски стоки и големи вериги. Ножове, грънци, обувки и питки мога да си купя от кауфланд. Но засега не съм намерил там нещо да ми ремонтира двигателя на колата.
                  Водопроводчици, ел техници, фаянсаджии и т.н. са 90% в сивия сектор и от тях богати не познавам- работата им е тежка, половината поне са алкохолици, за пенсия, нормални осигуровки и т.н. никой не мисли. Евентуално шефовете на фирми и сервизи могат да направят пари и то ако умеят да си подберат персонал+ да предложат услуга с добро съотношение на цена- качество.

Коментар

Кажи го това на всякакви занаятчии-ножари, грънчари, обущари, пекари.....един богат от тях не познавам. Парите са в бизнеси, които са "scalable " ( кока кола, кфс, старбъкс, Уиндоус, книга.......) ако нещо не може да се мултиплицира то няма голямо бъдеще в свят, който е едно "голямо село"
                    Ще го кажа на водопроводчици, монтьори, ел техници и асансьорни техници, които взимат 400лв на ден работа. Не на хора с мъртви занаяти които са изчезнали от 30г с идването на капитализма и евтините китайски стоки и големи вериги. Ножове, грънци, обувки и питки мога да си купя от кауфланд. Но засега не съм намерил там нещо да ми ремонтира двигателя на колата.

Коментар

Кажи го това на всякакви занаятчии-ножари, грънчари, обущари, пекари.....един богат от тях не познавам. Парите са в бизнеси, които са "scalable " ( кока кола, кфс, старбъкс, Уиндоус, книга.......) ако нещо не може да се мултиплицира то няма голямо бъдеще в свят, който е едно "голямо село"
                      След IT сектора явно вече сме закрили и индустриалната революция в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Големи "глупаци" каеж, теглят кредити на най-ниските лихви в Европа. А, и интересното е, че вие се кахърите за бъдещите неволи на тези кредитоискатели, а никой никога от тях не се е оплакал по форумите за недвижимости от 20 години вече...ама, дето се вика, не рони сълзи на чужд гроб, щото не знаеш дали сълзите ти няма да капят на оная му работа на погребания.
                        Ниски, ниски... колко да са ниски? 3,64% без страховките, отделно са скритите такси. А важното е, че лихвата е плаваща.
                        П.С Защо Глупаци е в кавички?

Click image for larger version

Name:	lihva.jpg
Views:	3
Size:	85.2 КБ
ID:	4131028

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
                          Бъдещето е в занаятите. Работа на място с ръце, сръчност, труд и знания. Всеки занаятчия ще бъде позлатен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            Не бъркай Binance US, с другия Бинанс (където ти е сметката) Също важи и за Кракен US.
                            П.С коня е на +115% от началото на годината..... и... катери ли катери....

Коментар

• Бъдещето е в занаятите. Работа на място с ръце, сръчност, труд и знания. Всеки занаятчия ще бъде позлатен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                                Значи днеска изтрихме ИТ сектора и BPO-тата и оставихме бъдещето на разноса на пици.
                                Ти вземи понаучи нещо сериозно извън IT-сферата, щото като ти кръцнат заплатката да не се окаже че париците не стигат за кредитчето.

Коментар

Working...
                                X