If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Влашки, по-богат съм от теб. Ти си тесногръд, аз широкоплещещ. Я кажи за гарсониерата чия собственост е, дето щяла да остане за майка му на синчето. ) Тая мама не те е понесла като жената на краснополянския корифей...вас ви обединяват нулите, нямате нищо
Айде бре като си толкоз голям баровец що го караш на полуфабрикати а ?И в твоя район що не купи апарати горе в Гео Милев?Там е локацията,долу в Слатина са селяндурите.
Изтрезней първо, преди да ме репликираш простоватий! Откакто такива боклуци продадоха в Свобода, цените са по 3
Пияницата ми казва да изтрезнея , аз не пия бе дегенерат !
ПП В Свобода продадох преди 13 години 90к евра , добре ли е ?! Средната работна заплата тогава беше четири петстотин лева !
Поредното заблудено момченце на 40+.
Всички тези дегенерати много се активизираха в темата откак се усетиха, че парите не струват нищо, а тухлите запазват стойност...нещастници
Ти се як дегенерат ! Очаква се да почнеш и да кълнеш .... Б ....ти простотията !
Поредното заблудено момченце на 40+.
Всички тези дегенерати много се активизираха в темата откак се усетиха, че парите не струват нищо, а тухлите запазват стойност...нещастници
Ти за богат ли се имаш?Пак си чел само заглавието.
Влашки, по-богат съм от теб. Ти си тесногръд, аз широкоплещещ. Я кажи за гарсониерата чия собственост е, дето щяла да остане за майка му на синчето. ) Тая мама не те е понесла като жената на краснополянския корифей...вас ви обединяват нулите, нямате нищо
Така е, напоследък се случва да ги валидират на по-малка оценка, предната година беше по друг начин. Но все пак приемат повечето оценки на 100%. Все още.
За златото, в Австрийския монетен двор 1 бр. виенска филхармония докато го пиша е 3,297 лв без транспорта, 25 евро е за 1 бр или за 10 бр. а в Тавекс я продават на 3,377 лв.
Тая филхармония не ме интересува,аз купувам монети,които са с малък марж при цена купува и цена продава.Ако ги следиш понякога ще видиш,че в даден момент разликите са малки,тогава купувам.Първо го направих с малко за да усетя търговията,и да мине малко време ,за да си направя сметката Ами ок е .Излиза,но само при спадовете,и пак казвам не при всички продукти.При малките австрийски Дукати среда купува ,продава е най ок.Останалите Наполеон,Мариани,и т н.също са добри но за по натам ще взимам от Ай голд ,най изгодни са цените там
Коментар