Първоначално изпратено от Thrace
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Бил съм, но може и да съм сънувал.
Bee's don't waste their time explaining to flies that honey is better than shit.
Умни приказки за пчеличките! Хипарите през 70-те са си облепвали с лепенки с такива мисли бусчетата в които са живели ... да не се разпаднат .
Още ги има по амазон. Е тука чети, 500 парчета за 10 кинта : https://www.amazon.com/Journaling-Se.../dp/B09RG2G86S
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Тоя разговор бих предпочел да го водим след като прекараш поне една седмица в САЩ и отидеш поне е така да се разходиш в няколко магазина. Казвал съм и преди, има храна за $10-20 и такава за $50-100. Всеки си избира каква да яде.
Тия неща дето ги говориш за фолиевата киселина звучат страшно, ма фолиевата киселина не е ли някаква форма на витамин Б ? Освен това не съм сигурен каква точно е роялата на монсанто. Ма като ги наблъскате няколко думи заедно и става страшно. Ми в България като навсякъде използвате Dihydrogen monoxide ? Не си ли чувал че:
Dihydrogen monoxide is colorless, odorless, tasteless, and kills uncounted thousands of people every year. Most of these deaths are caused by accidental inhalation of DHMO, but the dangers of dihydrogen monoxide do not end there. Prolonged exposure to its solid form causes severe tissue damage. Symptoms of DHMO ingestion can include excessive sweating and urination, and possibly a bloated feeling, nausea, vomiting and body electrolyte imbalance. For those who have become dependent, DHMO withdrawal means certain death.
Доколкото си спомням бременните в БГ търсеха таблетки фолиева киселина . На колко познати съм пращал едно време ... Сега вече има и в БГ та спряха.
ПП Знам че е късно в БГ и трябва да спите скоро , та за да спиш спокойно прочети и това: https://en.wikipedia.org/wiki/Dihydr...onoxide_parody
Bee's don't waste their time explaining to flies that honey is better than shit.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеПусни някоя снимка да покажеш превъзходство преди да свърши работния ден за бизнеса ти в 5.
Вече зех да свършвам снимките , ма тази съм я правил да пратя на жена ми да каже дали е ок за вечеря ( иначе много писане).
2 кила опашки от лобстери ( замразени деба, мизерия , няма други) , боровинки, банани , салата и червени грейпфрути. Пише органик на всичко (освен на лобстерите) , ма не се съмнявам че в БГ са произведени от БГ производители и всичките са по-хубави.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И тоз магазин откъде зарежда?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това купуваш ти, аз купувам от магазини "Хора от народа". Във Варна има такъв, а вече и два в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
как ги намираш тия "далавери"!!?
Коментар
-
Франция - Френска Полинезия гугъл ми казва 23 часа. Франция е по-голяма от Европа и САЩ по твоите "интересни" критерии.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Moже би да,цената е важна всяка цена за буркан краставици над 1 лев е обир ,поне аз не плащам повече ,последния хит е контрабандни храни внос през трети страни с по 20-30% по евтини от масовите .Има едни намерих това правят през Украйна -линд бонбони на 6.99 лева къде го има това ?Стела Артоа на 1.20-1.30,и още купиища неща ,не плащат никакви мита ,не знам просто какви цени слагат имам чувството че изпразват буквално някакви складове може би са помощи ,последно имаше майонеза Hellmans за 0.89 стотинки буркана ,като ида в магазина при тях се трансферирам с машината на времето по отношение на ценитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4144715[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако ти бяха дали 2 буркана с кисели краставици на аванта, друго щеше да говориш сега
- 2 Харесвания
Коментар
-
О не, в щатите са на тотално друго ниво. Например може да потърсиш folic acid food fortification - някоя от големите пестицидни компании мисля че монстанто са убедили правителството им че е нужно да пръскат всичките им зърнени култури с фолиева киселина - нещо което 50% от хората на земята не могат да обработят.
Някои твърдят, че това е причината за доста "модерни" заболявания. Но фолиевата киселина за мен е най-фрапиращия случай. Отделно царевичния сироп във всичко.
И да в бг храната в магазините не е ок, но е на светлинни години пред щатите.
Тия неща дето ги говориш за фолиевата киселина звучат страшно, ма фолиевата киселина не е ли някаква форма на витамин Б ? Освен това не съм сигурен каква точно е роялата на монсанто. Ма като ги наблъскате няколко думи заедно и става страшно. Ми в България като навсякъде използвате Dihydrogen monoxide ? Не си ли чувал че:
Dihydrogen monoxide is colorless, odorless, tasteless, and kills uncounted thousands of people every year. Most of these deaths are caused by accidental inhalation of DHMO, but the dangers of dihydrogen monoxide do not end there. Prolonged exposure to its solid form causes severe tissue damage. Symptoms of DHMO ingestion can include excessive sweating and urination, and possibly a bloated feeling, nausea, vomiting and body electrolyte imbalance. For those who have become dependent, DHMO withdrawal means certain death.
Доколкото си спомням бременните в БГ търсеха таблетки фолиева киселина . На колко познати съм пращал едно време ... Сега вече има и в БГ та спряха.
ПП Знам че е късно в БГ и трябва да спите скоро , та за да спиш спокойно прочети и това: https://en.wikipedia.org/wiki/Dihydr...onoxide_parody
- 2 Харесвания
Коментар
-
Франция - Френска Полинезия гугъл ми казва 23 часа. Франция е по-голяма от Европа и САЩ по твоите "интересни" критерии.
Пусни някоя снимка да покажеш превъзходство преди да свърши работния ден за бизнеса ти в 5.препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар