Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеИнтересна тема ,там би могъл много да научиш за себе си .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Никакъв проблем, това вече приказка като хората.
Имам един:
Office 103, Building 2
Emaar Square Downtown Dubai
PO Box 43 Duibai, UAE
И имена имам. Продават и в Лондон. Ако имаш интерес.Last edited by bulgarian lev; 25.02.2021, 23:46.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Мечтите се превръщат в бълнуване насън и сляпа вяра граничеща с реалност, скъпи Шел. Утре съм на една докторска защита на един колега психиатър, чиято тема е: Подсъзнателно възникващи, но напълно критично осъзнаващи се диспропорционални личностни разстройства несвързани с трайни психопатии.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да идем ли да попитаме. След спада в цените в дубай може този пентхауз да го заковем тримата - аз, ти, дебнещия...ще се бръкнем тримата с по около 300К€. Верно, като в Докторската на човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Човека не чете какви обяви пуска точно както ти статиите. Днес как продаде Старбъгса за 270К ... мани мани един дол дренки сте.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Това ако му сметнеш цената върху светлия (истинския) квадрат, като нищо ще излезе цена близо до софийските кофтори в "топ локациите ново строителство", любими на песимиста. Какъв Дубай, какви пентхауси като можеш да купиш в Стрелбище?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Саче, не съди по Света Троица за цяла София :-))))
Не разбирам как може някой да се радва на факта, че живее на най-гнусното място в Европа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/watch/?v=265586001672734
Това е апартамента на Джонката в Дубай...който му завижда,да се пукне от яд..
Аз съм казал ,трябва да сенаправи едно парти с момичета и да качим снимка тука във форума,ще има спукани жлъчки...ха ха
11500 квадратни фута са 1068 квадратни метра. Цената на квадрат излиза точно 7656 Еуро.
При цена от 4000 Евро на истински квадрат (на шпакловка и замазка) в ж.к. Изток цената е толкова изгодна, че всички арабски милиардери са се юрнали да купуват и за горкия песимист няма оферти. Богатите българи и те - вместо да си купят един такъв пентхаус в Дубай, теглят милионите от банките и купуват де що има двустаен из Гоце Делчев - все пак 500 лева наем на парче не са за изпускане.Last edited by ejonny2376; 25.02.2021, 23:26.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
То ясно че ти не мое си платиш самLast edited by bulgarian lev; 25.02.2021, 23:10.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бай Саче, не съди по Света Троица за цяла София :-))))Last edited by X_Y; 25.02.2021, 23:00.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/watch/?v=265586001672734
Аз съм казал ,трябва да сенаправи едно парти с момичета и да качим снимка тука във форума,ще има спукани жлъчки...ха хаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.facebook.com/watch/?v=265586001672734
Аз съм казал ,трябва да сенаправи едно парти с момичета и да качим снимка тука във форума,ще има спукани жлъчки...ха ха
Коментар
Коментар