Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
хахахахахаха, хохохохохохохо, хихихихихихихихи
"За бога братя, не купувайте!"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И ето че пак се връщаме към моята оригинална теза че БНБ не са централни банкери по смисъла на закона, а просто едно престъпни брокита които всяват паника за надуване на имотен балон. Не мога да разбера кое не е ясно.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 21.06.2021, 21:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не се заблуждавай, с БНБ и без БНБ все тая. Нещата зависят много малко / могат само да ги влошат, не и да подобрят, ако има свободна воля въобще/ от БНБ. Това в ситуацията и обвързаностите които имаме ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ясно е ,че трябва да се бяга от покупка на имот, особено сега...въпроса е накъде !
"За бога братя, не купувайте!"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз продължавам да мисля, че до 2029-та този цирк (глобален) няма как да продължи
въпросът е дали да се участва в лудостта или да си в ролята на 'този, който не купува и ще му изгори кеша'
определено кеша е под заплаха и затова стадото тича СЛЕД имотите, а не преди тях.
ако говорим за грешки моята е, че очаквах лудостта да приключи по-рано, а че ще се случи ви писах още 2015-та
поздрави и успех на всички!
- 1 like
Коментар
-
Нулевата инфлация е най-лесна. Трябва просо БНБ да стои мирно и нищо да не прави и нулевата инфлация започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
ясно е ,че трябва да се бяга от покупка на имот, особено сега...въпроса е накъде !
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Целият съм с слух и зрение и с нетърпение очаквам да ми разясниш как се поддържа нулева инфлация?Как да стане това в България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge
до 2029-та, ама пусто не щеш да си признаеш. Толкова ли е трудно да кажеш: “Купа, прав беше, подведох хората с гоУемото МЯУ”!
Признат грях 1/2 грях, хайде за тебе като за наш човек 1/3.
въпросът е дали да се участва в лудостта или да си в ролята на 'този, който не купува и ще му изгори кеша'
определено кеша е под заплаха и затова стадото тича СЛЕД имотите, а не преди тях.
ако говорим за грешки моята е, че очаквах лудостта да приключи по-рано, а че ще се случи ви писах още 2015-та
поздрави и успех на всички!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
печатането и лесния кредит са гориво за масова лудост....уви
дали ще свърши добре или не - не знам, но е факт, че хора с имоти и пари се включват 'на зелено' във всеки нов обект, защото не искат да държат депозити. факт е, че банките кредитират всякакви шушляци с по 50К-60К евро за панел.... нещо немислимо за рационално мислещите хора, които са все по-малко...
аз лично очаквах дългът да натежи много по-рано на системата, но явно Кейнс(уж) е прав = Пазарите могат да останат много по-дълго време ирационални отколкото ти рационален!
под ти разбирам себе си.
не ме кефи да плащам с 80%-90% горница за квадрат ново при 25-30% тъмни прозорци и трагична демография в частта не-ромулянин.
поздрави и успех
Коментар
-
Амиии ти ако така четеш то никъде не пише че не може и по 10000% инфлация да подържат. Изобщо от закони няма нужда щото никой сценарии не е детайлно обяснен в закона.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеСлучва се това за което Купата ви предупреждаваше
Пазарът на имоти в Европа се изправя пред "стена от пари", която тласка цените нагоре:: Investor.bg [ATTACH=CONFIG]n3774475[/ATTACH]
Грабвайте камъните, перонец се изкряска
И да замерят Купата,
започнаха завчаска...
А Купата, затуй де сега се случва отрано ги предупреждавал
а и доста че не е късно да купуват ги убеждавал...
Но перонец "умен" МЯУ-то си чека
и за дискаунт -40% ще извади очите на човека...
Затуй сега перонЯ си чека ли чека, чека, чека, чека, чека, чека...
дали ще свърши добре или не - не знам, но е факт, че хора с имоти и пари се включват 'на зелено' във всеки нов обект, защото не искат да държат депозити. факт е, че банките кредитират всякакви шушляци с по 50К-60К евро за панел.... нещо немислимо за рационално мислещите хора, които са все по-малко...
аз лично очаквах дългът да натежи много по-рано на системата, но явно Кейнс(уж) е прав = Пазарите могат да останат много по-дълго време ирационални отколкото ти рационален!
под ти разбирам себе си.
не ме кефи да плащам с 80%-90% горница за квадрат ново при 25-30% тъмни прозорци и трагична демография в частта не-ромулянин.
поздрави и успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Случва се това за което Купата ви предупреждаваше
Пазарът на имоти в Европа се изправя пред "стена от пари", която тласка цените нагоре:: Investor.bg
Грабвайте камъните, перонец се изкряска
И да замерят Купата,
започнаха завчаска...
А Купата, затуй де сега се случва отрано ги предупреждавал
а и доста че не е късно да купуват ги убеждавал...
Но перонец "умен" МЯУ-то си чека
и за дискаунт -40% ще извади очите на човека...
Затуй сега перонЯ си чека ли чека, чека, чека, чека, чека, чека...Last edited by the Judge; 21.06.2021, 19:58.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми четох и никъде не видях задължение да поддържа нулева инфлация....То това няма и как да се случи не е възможно нито теоретично нито практически....Дори куманизите не го можеха
Коментар
Коментар