IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Левчо, писах ти тук на лично ама явно пощата не работи. Благодаря. Просветна ми . Дано и ти си доволен.

Иначе Албена … абе скапа ми се настроението. Ние сме “вода гази жаден ходи …”

Балчик все още се държи и не беше населен с тотални простаци. Някакси е оцелял. Нормални хора видях.

Златните също все още съществуват. Не е каквото беше, но още държат ниво и на панорамния ресторант на 17ти в етаж ни обслужиха адекватно. Хотелът е оцелял цели поне 60 години, което за нашите ширини си е див респект.
    Дано запазят облика на...."не се излагай бе, тука е Европа" ...култувата фраза от ,,Оркестър без име" - казана за гранд хотела Варна (в тогавашния комплекс Дружба, сега Св. Константин и Елена) във филма...но аз казвам за Златните и Албена. Напоследък ги посещавам само когато има организирани медицински форуми. През есента има по Нефрология в Албена - Парадайс блу хотел - имам и участие с един по-особен вариант на бъбречен карцином.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ооо, отворих и даже ти отговорих, просто не ме уведомява че имам лични съобщения. Добре че ми каза и написа тук. А понякога и не идват, но сега всичко е наред!

Коментар

Левчо, писах ти тук на лично ама явно пощата не работи. Благодаря. Просветна ми . Дано и ти си доволен.

Балчик все още се държи и не беше населен с тотални простаци. Някакси е оцелял. Нормални хора видях.

Златните също все още съществуват. Не е каквото беше, но още държат ниво и на панорамния ресторант на 17ти в етаж ни обслужиха адекватно. Хотелът е оцелял цели поне 60 години, което за нашите ширини си е див респект.
        Ооо, отворих и даже ти отговорих, просто не ме уведомява че имам лични съобщения. Добре че ми каза и написа тук. А понякога и не идват, но сега всичко е наред!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, Селенка, и аз наблюдавам кича и безобразието на хотелиерите. Терма вилидж, където е отседнало семейството ми (аз си спя у дома в къщата, само плажа прекарваме заедно) е кичозно натруфен - некакъв лукс със статуи на лъвове, овце и агнета, ....защо овце не знам. Ол инклузив - идиотско, даваш кинти а дали и колко пъти ще вдеш друга работа...Албена също, това не е Албена от преди нялолко години. Задната линия хотели пък са буренясали вече, а откъм пътя и входовете (изключваме централния вход с бариерите) картината е плачевна. Да, Балчик е красив и с вкус аранжиран цялата прибрежна зона.

Коментар

Албена е в плачевно състояние в сравнение с минали сезони. Дожаля ми. Хотел Добруджа някога красив и елегантен, задължителен за по панорамен дринк се руши и е затворен. Какво правят тези хора с този хубав комплекс??!

Съседен Балчик - градините на румънската царица - някакво апапи ти искат по 30лв на глава в колата плюс 6 лв отделно за паркинг. Демек общо 126 лв ??!! Дизастър.

Иначе морето е разкошно. Беше голям подарък тази година.
            Да, Селенка, и аз наблюдавам кича и безобразието на хотелиерите. Терма вилидж, където е отседнало семейството ми (аз си спя у дома в къщата, само плажа прекарваме заедно) е кичозно натруфен - некакъв лукс със статуи на лъвове, овце и агнета, ....защо овце не знам. Ол инклузив - идиотско, даваш кинти а дали и колко пъти ще вдеш друга работа...Албена също, това не е Албена от преди нялолко години. Задната линия хотели пък са буренясали вече, а откъм пътя и входовете (изключваме централния вход с бариерите) картината е плачевна. Да, Балчик е красив и с вкус аранжиран цялата прибрежна зона.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Какъв потенциал в 50 дена сезон, вносна работна ръка, вносна замразена и некачаственна храна? Докато отвориш, заредиш, намериш закъсали дет да ти слугуват за две илядо лв и сезона приключил....
              Има потенциал за зимен/целогодишен балнеотуризъм за западни пенсионери както от край време правят на Златни пясъци. Да не говорим, че западните пенсионери получават специално субсидии за подобни пътувания. Това са пари, които чакат да бъдат дръпнати, но се иска труд и акъл.
              Last edited by Selena2024; 03.08.2024, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мини през границите с Гърция да видиш колко румънци има. Отдавна са загубени.

Не съжалявай за неизбежното. Като западнат още малко хотелите и се обезценят съвсем, бай мутрафон ще каже на другите мутрафони, че далаверата приключи и ще ги вземе друг. Най-вероятно чуждестранен инвеститор, който вижда потенциал. Нашите хотелиери за пореден път потвърждават клишето, че който не може да управлява богатството, го губи.

Какъв потенциал в 50 дена сезон, вносна работна ръка, вносна замразена и некачаственна храна? Докато отвориш, заредиш, намериш закъсали дет да ти слугуват за две илядо лв и сезона приключил....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Темата за цените на имотите ли е или искрено и лично?
                  Косвено е и за цените на имотите като се замислиш. Какви имоти без пътища и канализация?

Е, ако перспективата е да имаш наематели от Бангладеш и щата Пенджаб …

Всичко е въпрос на гледна точка.

Коментар

• Темата за цените на имотите ли е или искрено и лично?

Коментар

Не бе човек. Тази сутрин в центъра на София търся баничарница. Няма. Питам млада сервитьорка в едно кафене правят ли закуски. Поздравявам я. Получавам в отговор едно троснато “не” и намръщена физиономия. Не става така.
                      Такива сервитьорки ги препращай на терапия при Мирко, да им върне дар словото и усмивката.

Коментар

Както казваш, говорим за възприятия, както на околните, така и на средата. Затова писах, че враждебните погледи са провокирани от нещо, най-вероятно и ти ги гледаш така, или мислиш враждебно спрямо тях. Енергията се усеща, затова не очаквай да ти се усмихват, докато в главата ти се въртят мисли, че си над останалите.

За обслужването е пределно ясно, че има накъде да се работи, но както казах - с новите инвеститори.
                        Не бе човек. Тази сутрин в центъра на София търся баничарница. Няма. Питам млада сервитьорка в едно кафене правят ли закуски. Поздравявам я. Получавам в отговор едно троснато “не” и намръщена физиономия. Не става така.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Така е,вероятно си измислям и съм единствения, които се опаква от лошо обслужване/услуга в БГ туризма

Пак опираме до възприятия.За теб кочината е палат.Но иди навън,виж какво е обслужването и услугата като цяло и пак ще говорим.
                          Както казваш, говорим за възприятия, както на околните, така и на средата. Затова писах, че враждебните погледи са провокирани от нещо, най-вероятно и ти ги гледаш така, или мислиш враждебно спрямо тях. Енергията се усеща, затова не очаквай да ти се усмихват, докато в главата ти се въртят мисли, че си над останалите.

За обслужването е пределно ясно, че има накъде да се работи, но както казах - с новите инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Така е,вероятно си измислям и съм единствения, които се опаква от лошо обслужване/услуга в БГ туризма

Пак опираме до възприятия.За теб кочината е палат.Но иди навън,виж какво е обслужването и услугата като цяло и пак ще говорим.
                            Аз досега в България не съм попадал на свестен хотел и дори заведение (поне по спомен през последните години). Нагли селяци навсякъде. които те гледат лошо.За тези професии също се изисква квалификация и опит, в България просто липсват хората и се назначава простолюдие. Самите им началници са също на тоя принцип - да измамя клиента и да му измъкна кинтите без да съм дал нищо насреща е топ приоритет. Пълен боклук на завишени цени - това ще получи всеки, направил грешката да почива в България.

Коментар

За това, че искат да те бият и гледат лошо, може да има причина. Несъзнателно да ги провокираш. И аз ако трябва да споделя лични впечатления, рядко срещам лоши погледи и отдавна никой не ми се е заканвал да си сверим часовниците. Не знам на светоусещане ли се дължи, или на нещо друго.

Коментар

Като стана въпрос за магистралата, че и без това е за ремонт. Мисля, че е редно покрай ремонта да добавят и още една лента, че верно си теснее.
                                Абсолютно си прав.

Коментар

X