Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ти много сериозно си се объркал ама много сериозно.Не знаех че БНБ може да фалира ма щом твърдиш...А и не знаех че БНБ имали законово задължение да поддържат нулева инфлация....Ма ного весело взе да става значи дигат заплатите днеска земаш 500 кинта утре 1000 други ден 2000 ама БНБ държи фаФлата 6с тинки тока 2 бЕлета за метрото и то 6ст...И така докато всички си купим на Московска или на Витошка на входа на Южен парк...Ей ъия брокери на БНБ ного лоши
Чл. 2. (Изм. – ДВ, бр. 10 от 2005 г.)
(1) Основна цел на Българската народна банка е да поддържа ценовата стабилност чрез осигуряване стабилността на националната парична единица и провеждане на парична политика в съответствие с изискванията на този закон.
....
(3) Без да се засягат целите по ал. 1 и 2, Българската народна банка подкрепя политика на устойчив и неинфлационен растеж
Нарушаването на закона превръща БНБ от централна банка в най-обикновени брокита-престъпници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
гаража нема ли си негов електромер?
ти към твоя ли го привърза
Коментар
-
Колегите от ЧЕЗ казват че най много се крадне у баровските квартали на София и тия с малкия и среден бизнес.Краднат яко.Аз па като купих гаража проверих къде е вързан оказа се че е вързан към апартамен който и хал хабер си няма...Извиках домоуправителя и му казах че не искам да крада да се обади в ЧЕЗ.Той се обадил и от там го отбичили.....Предложих му аз да свърша тая работа той категорично не се съгласи.Тогава се обадих на колегите и те дойдоха и свършиха работата нелегално...
ти към твоя ли го привързапрепоръка е
Коментар
-
бе те сигурно сички имат пари, ама не им се дава за покрив и тоя с мезонета го е поял.
имах малко работа в една кооперация в карпузица, и се заговорих с един и той ми разправя.
е, доктора се вързал преди водомерите и краде вода.
не знам какъв бивш министър па си вързал гаража към тока на мазетата /общи части/
от ел таблото им па някой се връзвал към съседите и през месец ги въртял, да не го хванат.
тамам като за пешето беше работата. ем големци ем покрадват и с гъ*зо си.
маломерки вече само купувам.
ама нема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Айде бе. Точно БНБ не са брокери така ли? БНБ са Брокер На Брокерите. Първите които изхвърчат като почнат фалитите. Единствения им мандат на БНБ уж е да подържат ценова стабилност без инфлация. По закон е това. Пък сега щели да стоят и да гледат как имотите щели да поскъпват. Банка ли е това или най-обикновени брокерчета?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
ама пък ще съм съсед не на кой да е, а на Берти! От това по-хубаво здраве му кажи. А той има пари да снесе за ремонт на покрива, ако не снесе ще му тече и на него
имах малко работа в една кооперация в карпузица, и се заговорих с един и той ми разправя.
е, доктора се вързал преди водомерите и краде вода.
не знам какъв бивш министър па си вързал гаража към тока на мазетата /общи части/
от ел таблото им па някой се връзвал към съседите и през месец ги въртял, да не го хванат.
тамам като за пешето беше работата. ем големци ем покрадват и с гъ*зо си.
маломерки вече само купувам.
ама нема.Last edited by ratten; 21.06.2021, 16:51.препоръка е
Коментар
-
ратко, аз май трябва да изтрия питането си за апартите при Берти, защото бай Пешето ако прочете за какво качество на бетоня иде реч, ще ни скъса и мен и Берти от бъзик. Па ако си пусне и кучето да изгризе основите ще стане страшно. Аз с това питане бетер ботчо156 станах.
Коментар
-
ми може поне да те пусне, като джонката как пусна онова бедно приятелско семейство да поживеят у вазов.Last edited by the Judge; 21.06.2021, 16:45.
Коментар
-
Човек спри да се излагаш...Какви имотни брокери в БНБ..БНБ не е нито Търговска банка нито Брокерска агенция за недвижими имоти...Разберете най накрая че интернет не е университет.Причината да нямате не са цените.
Коментар
-
ми може поне да те пусне, като джонката как пусна онова бедно приятелско семейство да поживеят у вазов.
Коментар
-
Еее, не се напищяхте цял ден. Пеевски и Божков си продадаха имотите, вдигнаха цените малко и брокитата от БНБ видяха възможност да се включат с малко въздух преди да почнат фалитите. И по-важно да разсейват народа от разни уязвимости сега покрай служебния кабинет.
- 1 like
Коментар
-
Еее, не се напищяхте цял ден. Пеевски и Божков си продадаха имотите, вдигнаха цените малко и брокитата от БНБ видяха възможност да се включат с малко въздух преди да почнат фалитите. И по-важно да разсейват народа от разни уязвимости сега покрай служебния кабинет.
Коментар
-
е, ма ние само лекичко така.
да му минава по-бързо времето.
Коментар
-
На 4-та снимка на първия апарт нещо не ми хареса счупения бетонов под. Вероятно става въпрос за един и същи мезонет, който са решили да продават на части.
Коментар
Коментар