Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Искаш да кажеш да подари...Аз нямам забравени милиони по чекмеджетата нито златни кюлчета.Занаушката не моа го стигна 50 живота.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на московска само ако замаушката реши да продаде нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Как така още не си разбрал на какво се базира техното мнение....Ми като си погледнат доходите и спестяваният после видят цените накрая банката им откаже кредит щото няма с какво да го погасят и почват да пророкуват спад.То не че е лошо цените да спаднат но не се случва..Та като се осъзнаят че в този живот имот в желаните квартали е невъзможен почват ругатни злоба но това няма да помогне.И аз искам на Московска да купя ама нямам пари.Това обаче не ме озлобявапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge
Такааа, значи вземаш (ако толкова де) 5000 евро и идваш да видиш къде живея. Ако не живея в каравана, получавам 5000 евро от тебе, ако живея в каравана ти получаваш 5000 евро от мене.
Сигурен съм, че няма да посмееш, защото ти толкова и с Лордиевич посмя да се обзаложиш. И сега ще почне една хъката-мъката... Защото гащника си е гащник и освен обитател на деЦка, от него дори чеп за зеле не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ще пищят като недозаклани прасета. Никой обаче, така и не се осмели от перонците на какво се базира тяхното "експертно" мнение за предстоящ спад на цените???
ПП Още веднъж пледирам за имотен ценз в темата, доказуем със заверен НА пред някой модератор
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Е това вече са недостижими висини :-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
района е добре, ама много внимавай и с двата апартамента. на малкия по много странен начин му е изрязана замазката
а и там под единя прозорец май е протекло от дограмата.
апартаментите по-скоро приличат на такива от уиш листата на ботчо.Last edited by the Judge; 21.06.2021, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Седларов, първият апартамент е видян от над 9000 човека и не е продаден (въпреки ниската цена).
При мезонета има очевидни проблеми с хидроизолацията.
Не бъди наивен
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
Берти рече с 1/2 уста по Вайбър, че ще помага :-), но май не е много ентусиазиран. Не ме ще и това си е. :-( При всички случаи ще направя оглед, района ми е в уиш листа...
а и там под единя прозорец май е протекло от дограмата.
апартаментите по-скоро приличат на такива от уиш листата на ботчо.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
На една от снимките се вижда петно като от теч. Има и други различни замазки по стените, които може да са с цел точно прикриване на течове.
Не знам дали Ратко това има предвид....трябва да го видиш на живо кое как е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеВъпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента
този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява
или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?
Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.
При мезонета има очевидни проблеми с хидроизолацията.
Не бъди наивен
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
какво имаш предвид под "избушен"? Дай повече инфо де...
на оглед там само след як дъжд.препоръка е
Коментар
Коментар