IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Тези двата апарта, са брутално гадни, може и да се връзва.... ама никога не бих си го причинил.
    ама пък ще съм съсед не на кой да е, а на Берти! От това по-хубаво здраве му кажи. А той има пари да снесе за ремонт на покрива, ако не снесе ще му тече и на него

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Искаш да кажеш да подари...Аз нямам забравени милиони по чекмеджетата нито златни кюлчета.Занаушката не моа го стигна 50 живота.
      ми може поне да те пусне, като джонката как пусна онова бедно приятелско семейство да поживеят у вазов.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

на московска само ако замаушката реши да продаде нещо.
        Искаш да кажеш да подари...Аз нямам забравени милиони по чекмеджетата нито златни кюлчета.Занаушката не моа го стигна 50 живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Как така още не си разбрал на какво се базира техното мнение....Ми като си погледнат доходите и спестяваният после видят цените накрая банката им откаже кредит щото няма с какво да го погасят и почват да пророкуват спад.То не че е лошо цените да спаднат но не се случва..Та като се осъзнаят че в този живот имот в желаните квартали е невъзможен почват ругатни злоба но това няма да помогне.И аз искам на Московска да купя ама нямам пари.Това обаче не ме озлобява
          на московска само ако замаушката реши да продаде нещо.
          препоръка е

Коментар

• Тези двата апарта, са брутално гадни, може и да се връзва.... ама никога не бих си го причинил.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge

Такааа, значи вземаш (ако толкова де) 5000 евро и идваш да видиш къде живея. Ако не живея в каравана, получавам 5000 евро от тебе, ако живея в каравана ти получаваш 5000 евро от мене.

Сигурен съм, че няма да посмееш, защото ти толкова и с Лордиевич посмя да се обзаложиш. И сега ще почне една хъката-мъката... Защото гащника си е гащник и освен обитател на деЦка, от него дори чеп за зеле не става.
              Не смее страхливеца. Аз също се обзалагам на 5000€, че нямам 1/2 панеляк, а 6бр. имоти+ още толкова в залог, че не съм брокер, ама не смее...иначе е лесно да плямпа лъжи...

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge

Стига сте се ебавали така със заплатката! Той поне не е злобен като другите безимотни гащници. Примирил се е с живота под наем и не пречи на никого че "воюва с брокерите от БНБ"
                е, ма ние само лекичко така.
                да му минава по-бързо времето.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ще пищят като недозаклани прасета. Никой обаче, така и не се осмели от перонците на какво се базира тяхното "експертно" мнение за предстоящ спад на цените???
                  ПП Още веднъж пледирам за имотен ценз в темата, доказуем със заверен НА пред някой модератор
                  Как така още не си разбрал на какво се базира техното мнение....Ми като си погледнат доходите и спестяваният после видят цените накрая банката им откаже кредит щото няма с какво да го погасят и почват да пророкуват спад.То не че е лошо цените да спаднат но не се случва..Та като се осъзнаят че в този живот имот в желаните квартали е невъзможен почват ругатни злоба но това няма да помогне.И аз искам на Московска да купя ама нямам пари.Това обаче не ме озлобява

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Е това вече са недостижими висини :-)))
                    Работата е за поп

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

района е добре, ама много внимавай и с двата апартамента. на малкия по много странен начин му е изрязана замазката
                      а и там под единя прозорец май е протекло от дограмата.
                      апартаментите по-скоро приличат на такива от уиш листата на ботчо.
                      сградата не е за ботич156, с А16 е, а и входа е 50% собственост на един добър познат, който не ме ще за домоуправител (това за мен е като допълнителен стимулатор да купя) Ако ми разрешат да си взема от Банско домашния любимец (прасето ейДжони) ще го захлупя без никакви пазарлъци.
                      Last edited by the Judge; 21.06.2021, 13:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Седларов, първият апартамент е видян от над 9000 човека и не е продаден (въпреки ниската цена).
                        При мезонета има очевидни проблеми с хидроизолацията.

Не бъди наивен
                        На 4-та снимка на първия апарт нещо не ми хареса счупения бетонов под. Вероятно става въпрос за един и същи мезонет, който са решили да продават на части.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

Берти рече с 1/2 уста по Вайбър, че ще помага :-), но май не е много ентусиазиран. Не ме ще и това си е. :-( При всички случаи ще направя оглед, района ми е в уиш листа...
                          района е добре, ама много внимавай и с двата апартамента. на малкия по много странен начин му е изрязана замазката
                          а и там под единя прозорец май е протекло от дограмата.
                          апартаментите по-скоро приличат на такива от уиш листата на ботчо.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

На една от снимките се вижда петно като от теч. Има и други различни замазки по стените, които може да са с цел точно прикриване на течове.
                            Не знам дали Ратко това има предвид....трябва да го видиш на живо кое как е....
                            Берти рече с 1/2 уста по Вайбър, че ще помага :-), но май не е много ентусиазиран. Не ме ще и това си е. :-( При всички случаи ще направя оглед, района ми е в уиш листа...

Коментар

Въпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента

този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява

или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?

Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.
                              Седларов, първият апартамент е видян от над 9000 човека и не е продаден (въпреки ниската цена).
                              При мезонета има очевидни проблеми с хидроизолацията.

Не бъди наивен

Коментар

какво имаш предвид под "избушен"? Дай повече инфо де...
                                виж десетата снимка горе в ляво. текло е яко от покрива.
                                на оглед там само след як дъжд.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X