If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си и винаги си пускал интересни неща, но уви практиката е такава че дори да си убеден в нещо това не е достатъчно за взимане на правилно решение..., камо ли ол ин....Необходими са и други качества
Досега беше така, ама вече един телефон за хилядарка или цигари не са нищо за настоящите и бъдещи имотни цени....валка за непушачите замина от 3-ти коловоз....:-)
Май да. Ми тогава на язовира за поне няколко години. Море не е необходимо.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
сега въпроса, който ме мъчи е, ще се спре ли обезценяването на $ и покрай него всички останали валути
или ще има първо "желана" инфлация, докато сащ си стопи дълга.
имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.
Всичко, което написа тоя човечец миналата година се случи и случва. Поствах тук цялата поредица. Аз лично не посмях да го следвам all-in а трябваше.
Положението с работната ръка особено в София добива драматични измерение. Имам познати с бизнеси за какви цифри ми говорят при обикновени позиции че се плаша.... , а нацията ни застарява, много млади хора са отишли в чужбина, тукашните останали се пенсионират и няма кой да ги замести....
Със сигурност в Берлин със 100.000 Евро можеш да купиш повече, отколкото в София с 25.000 Евро.
И нямам предвид среден доход. Хората със среден доход не би трябвало изобщо да притежават жилище. На тях парите им стигат само за храна в най-добрия случай. Говоря от моята лична гледна точка.
И защо в София получаваш повече от Берлин или Мюнхен? Явно средният доход и качеството на живот не определят твоята заплата, защо трябва да е различно с жилищата?
Със сигурност в Берлин със 100.000 Евро можеш да купиш повече, отколкото в София с 25.000 Евро.
И нямам предвид среден доход. Хората със среден доход не би трябвало изобщо да притежават жилище. На тях парите им стигат само за храна в най-добрия случай. Говоря от моята лична гледна точка.
Твоята гледна точка е частен случай при това временен....Може и да почнеш да купуваш по имот с 1 годишна заплата, а може и 10 имота, но може и за 10 години да не можеш....затва гледаме средното и със средното никъде нищо не можеш да купиш....освен в някакви предградия дето не стават за бели хора....
Наемите ще ги изненадат неприятно. Имах разговори по темата наскоро от първо лице. с брокерка... и имам вече няколко обаждания да питат за празно на наемният номер...и то хора които знаят прековидните цифри на наемите......Това последната седмица....значи оскудация на сгодни за наемане апарти....
Пак сбърка. Не намирам за достойно да се живее в 99,9% от наличните имоти в София. За останалите 0.1% от имотите, които стават за живеене, не намирам за достойно да струват 500.000 Евро, при положение че на тази цена се намират достойни за живеене имоти в градове с много по-висок стандарт на живот.
Хайде Двони, покажи 1 милионен град или столица където с 2-3 СРЕДНИ годишни дохода може да се купи жилище ?
Коментар