Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
От този тип градове ако можеш вземай колкото можеш, и стой далеч. Ходи само като началник да наругаеш някого служебно и ги карай да ти пишат мейли, и тел. номер не давай на всеки.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
е те затова са цъфнали и вързали, хем имат развит морски транспорт и много по обемен туризъм, имат и производства и какво ли не и пак са задлъжнели до ушите. Същата история очаква и БГ, 1/2 обитатели на кочината и другата 1/2 пръснати из прованса.
Сега с пандемията много кинти се спестиха. Ще се изсипят в един момент. Е, някои дадоха на късо, ама искаха Ковид...е, и по-лошо ще стане само след две седмици.Last edited by bulgarian lev; 16.03.2021, 23:16.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеИсках да кажа, че София като голям град по принцип няма как да е добро място за живот - почти никъде по света големите градове не са добри места за живот. Малко изключение правят скандинавските държави, но те като цяло нямат недомислени мегаполиси както останалата част от Европа и света.
Не съм искал да звучи като нападка и да се засягат софиянци - и Лондон и Ню Йорк са кенефи.
Естествено във всеки мегаполис си има изключения за супер богатите си има избрани места, но това не променя общата картинка.
Пловдив не е лош град, но климата е много зле и смога е може би по-зле от София зимата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
точно щото не разбирам съм оставил такива като тебе да скъсат 3 чифта обувки от 2017-та да обикалят, а аз си купувам земя, опитвам се да правя нещо, а дали ще стане или не ще видим. точно щото не те разбирам съм в процес на избор на 2 малки къщи тип сглобяеми, дървени и тн сухо строителство + още един склад.
[ATTACH=CONFIG]n3733101[/ATTACH]
това на снимката преди 1 година беще 20 декара гора (изоставена 30+години овощна градина).
снимката е от събота
Аз избрах да бачкам за 2 пъти и повече по-малко пари но да постигна друг ефект и успех в работата. Никога не греша в избора, знам кога и как да избера тайминга за резки завои. На течения и ,,свикване" не се подавам. Но пък установих че нямам време да обработвам земя, само рент на тази която имам и купя за в бъдеще. Евала че си разчистил буша за една година и то мангустите са свършили работата.Last edited by bulgarian lev; 16.03.2021, 23:06.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Лев, ето ти един закъсАл ипотекар във Вазов. Цена под 1500 върху РЗПто (без мазето и общите части). Да не кажеш, че не споделям каквото видя.
Абе идеално е да паркираш 100к.
https://sales.bcpea.org/properties/18212Last edited by mibova; 17.03.2021, 09:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
ще уточниш ли кой купува земята (не на чие име е). Мама и тати или ти сам си изработи паричките? :-)) Доста хора се опитват да правят нещо. (ама сами) Ти от 2017-та рекламираш и чекаш гоУемото МЯУ, що народ се подведе по акъла ти... а сега рекламираш златото (ах мамино арменче)
пп ......Не може , а и не трябва да има две мнения по въпроса .............. - арменчето е ясно като бял слънчев ден , при злато на 1200 $ .............
А и го знам от кухнята на нещата .... ( или спалнята ... обърках вече тия стаи , в тоя многостаен .... )
ППП ....... Бех Ковиден ....... . Познай кой ми дойде на свиждане и пренебрегна всички забрани .... И ми донесе портокали и фурми ..... за подсилка . И ми отне стреса ............
Щот' граници нема в та'а работа ............... ( Սուրբ Նունե )
- 1 like
Коментар
-
Исках да кажа, че София като голям град по принцип няма как да е добро място за живот - почти никъде по света големите градове не са добри места за живот. Малко изключение правят скандинавските държави, но те като цяло нямат недомислени мегаполиси както останалата част от Европа и света.
Не съм искал да звучи като нападка и да се засягат софиянци - и Лондон и Ню Йорк са кенефи.
Естествено във всеки мегаполис си има изключения за супер богатите си има избрани места, но това не променя общата картинка.
Пловдив не е лош град, но климата е много зле и смога е може би по-зле от София зимата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеСофия беше хубава подредена столица преди 90-та година. Демокрацията я унищожи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеОт Любопитство как се разчиства подобен терен ?
Тез 30 годишни овошки стават ли за нещо като дървен материал ?
един булдозер ги избутва, казваш на ромите в най-близкото село че могат да дойдат и да си наберат дърва и идват като термити изнасят всичко - в противен случай трябва да извозваш дърветата и да им търсиш къде да ги депозираш.
после един от големите и тежки трактори с големия плуг на 40 санта забива и оре и прави останалите корени на мармалад (много зависи какви дървета са ...има такива дето трябва още обработки за тях, но в моя случай не се наложи)
после същия танк с брана минава.
може да посееш ръж за година, а може и да не посееш и оставяш една година
след това още една оран с големия трактор и едно брануване и имаш нива та дрънка.
има спеиализриани фирми, които и риголват, но аз си го направих както ти казах и се получи добре.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
точно щото не разбирам съм оставил такива като тебе да скъсат 3 чифта обувки от 2017-та да обикалят, а аз си купувам земя, опитвам се да правя нещо, а дали ще стане или не ще видим. точно щото не те разбирам съм в процес на избор на 2 малки къщи тип сглобяеми, дървени и тн сухо строителство + още един склад.
това на снимката преди 1 година беще 20 декара гора (изоставена 30+години овощна градина).
снимката е от събота
Тез 30 годишни овошки стават ли за нещо като дървен материал ?
Коментар
-
ще ти уточня
100% от земята е купена лично от мен лично на мое име с доходи от програмиране с което се занимавам професионално и ежедневно от 20+ години. На някоя от следващите сделки ще те взема с мен да видиш как стават нещата
ПП по отношение на златото - предвид, че имаш едни пари с които като купиш няма да имаш повече пари... изборът е сложен, защото не е важно колко харчиш, а колко изкарваш.. та в този ред на мисли...настоящата цена не е тази на която ви го рекламирах (1200-1300$ унцията), но ако си купиш с част от капитала няма да сбъркаш и за да не кажеш, че ти рекламирам някой в БГ купи си го в Холандия те имат традиции в злато и диаманти. Бърза спекула едва ли ще се случи, но ще имаш една кесия истински пари, които никоя банка не може да печати.
Հիմարը ասաց, ճարպիկը ստուգեց: Այս տեքստը պատճենված է
Коментар
-
ще уточниш ли кой купува земята (не на чие име е). Мама и тати или ти сам си изработи паричките? :-)) Доста хора се опитват да правят нещо. (ама сами) Ти от 2017-та рекламираш и чекаш гоУемото МЯУ, що народ се подведе по акъла ти... а сега рекламираш златото (ах мамино арменче)
100% от земята е купена лично от мен лично на мое име с доходи от програмиране с което се занимавам професионално и ежедневно от 20+ години. На някоя от следващите сделки ще те взема с мен да видиш как стават нещата
ПП по отношение на златото - предвид, че имаш едни пари с които като купиш няма да имаш повече пари... изборът е сложен, защото не е важно колко харчиш, а колко изкарваш.. та в този ред на мисли...настоящата цена не е тази на която ви го рекламирах (1200-1300$ унцията), но ако си купиш с част от капитала няма да сбъркаш и за да не кажеш, че ти рекламирам някой в БГ купи си го в Холандия те имат традиции в злато и диаманти. Бърза спекула едва ли ще се случи, но ще имаш една кесия истински пари, които никоя банка не може да печати.
Last edited by bertram; 16.03.2021, 17:23.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
снимката е от съботаLast edited by Арменския пoп; 16.03.2021, 16:56.
Коментар
Коментар