If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нямам предвид природата
дали си следил какво стана по време на ковида там.
задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола
наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
ами там е така...
гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
Имам клиент в Канада. Само мисли как да се добере до Европа по горните причини, но се е ушил в дългове. Дано успее. Свестен човек е.
По принцип много мъже които познавам нямат на свое име, а на мама и тати щото ако кака пощурее в един момент да си ходи може да отнесе половината. А арменски, еврейски фамилии не си дават имотите по за милион поне ей така. Така че разумно са постъпили на Берти фамилията ако е така. На един етап после дарението е друга бира, кака само гледа, не може да пипа. А дарение може да се оспори само от наследници - братя, сестри...братовчеди и пр.
Дарението може да се оспори само от наследници със запазена част.
По принцип много мъже които познавам нямат на свое име, а на мама и тати щото ако кака пощурее в един момент да си ходи може да отнесе половината. А арменски, еврейски фамилии не си дават имотите по за милион поне ей така. Така че разумно са постъпили на Берти фамилията ако е така. На един етап после дарението е друга бира, кака само гледа, не може да пипа. А дарение може да се оспори само от наследници - братя, сестри...братовчеди и пр.
Пропусна да споменеш нашумелият случай с Рак на гърлото на Майкъл Дъглас.
Не знам дали е бил HPV associated, къде е, ако е гърло (ларинкс) може да е пушач. Но назофаринкса е или HPV associated carcinoma или Regau Schminke - Ebstein Barr virus associated carcinoma. Или и той е педал или много е използвал близалки, отде да го знам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Това е вярно. По принцип мъжете/момчетата носят вируса и го предават на момичетата при полов контакт. HPV - 18 е най-рисков...но независимо от това нещата са прекалени. Навсякъде са се навъдили популисти и нищо не разбиращи политици.
Презумцията беше когато аз съм учил за HPV вирусите и рака на шийката и назофаринкса (гърлото) - от орална любов, а и сега ги проверяваме и тестваме...е че момичетата започват ранен полов живот с по-големи. Сега щом смятат че и момчетата на 13-14 години започват полов живот то мамата си джаса. Та те още нямат пишка на тази възраст...но ясно е че ваксините трябва да се правят рано, защо обаче момчетата не знам. Защото има педали и пак в ранна възраст се правят ваксините, даже преди 11 годишна възраст трябва да се правят. А HPV семейството вируси правят и карцином на ануса при педали. Затова.
За пари, приятелю, за фармаиндустрията.
А за пола и самопределянето му, нямам думи и коментар!
Пропусна да споменеш нашумелият случай с Рак на гърлото на Майкъл Дъглас.
Коментар