Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 17:44.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
+ сме 'по-бели' от значителна част от тяхта като се изключат крадците на коли и джебчиите сме си направо класа
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Evgo;n4192768]Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Привет,
Предлагам да спрем коментара за тези земи.
Ще ги продадем и ще намерим начин да си вземем парите от аренда.
Относно другите въпроси, оказа се, че жените са меркантилни по целия свят вече. И не шетат и не слугуват.
Като далечен спомен остават времената, описани в "Баш майстора" и "Два диоптъра далекогледство".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Джебчии почти няма. Имаме повече електронни престъпления - карти, коини, чат пат някой пийва повечко и шофира. И за жалост чат пат домашно насилие, но не е общият тон, нито облик на общността. Ние ги научихме да си пазаруват истинско кисело мляко в бг магазините и един кош други кулинарии. Абсурд е всички балканци да се гордеят с Господинов, а тук да чета глупости. Ега ти негативизма.
Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
+ сме 'по-бели' от значителна част от тяхта като се изключат крадците на коли и джебчиите сме си направо класа
Крадци и просяци има повече румънци и мароканци. Нас ни броят европейци и ако сме интегрирани никой не ни пипа за нищо.Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 13:14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми пак не е вярно. Последния път влязохме в канадските и испанските новини, защото проектираха българското знаме на Ниагарския водопад и на ключов паметник в Мадрид за трети март, а през месец май заради грандиозни хора на всеобщия български събор.
Годподинов също е новина. Всички го четат. На бас, че даже не знаеш кой е.
Аман проекции на собствен дискомфорт чрез България. Просяци почти няма при мен. Има работещи и плащащи данъци българи тук там някоя черна овца има, но не е индикатор.
За двайсет - трийсет години сами си изградихме име, така че ако обичаш спри с клишетата. Сега излизам от техен съд и не ми слушат небивалици. Абсолютно нормално ни приемат и нормално се държим. Работим и плащаме данъци.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
В случая с ваксината, по новините казаха, че в България и Румъния има епидемия. Даже не помня за какво точно ставаше дума освен че затваряха училищата. В такава ситуация Вие няма ли да попитате дали трябва да се ваксинирате ? Вие раздухте случая все едно съм казал кой знае какво. И на мен не ми е приятно. България е малка страна, рядко влиза в новините и когато това се случи обикновено е зарадиц измами , проституция, наркотици, просяци или подобно. Единственото, позитивно което съм чувал в последната година е свързано с Григор Димитров и Казийски. Те обаче не са достатъчни за да се създаде добър имидж и не е за учудване че много хора мислят че сме държава от Третия свят.
Годподинов също е новина. Всички го четат. На бас, че даже не знаеш кой е.
Аман проекции на собствен дискомфорт чрез България. Просяци почти няма при мен. Има работещи и плащащи данъци българи тук там някоя черна овца има, но не е индикатор.
За двайсет - трийсет години сами си изградихме име, така че ако обичаш спри с клишетата. Сега излизам от техен съд и не ми се слушат небивалици. Абсолютно нормално ни приемат и нормално се държим. Работим и плащаме данъци.
Измихме я отдавна “черната легенда” за България създадена предимно от други държави.
Не те знам с какви точно хора контактуваш де, ама ако си без самочувствие и позволяваш да ти обиждат държавата си е твой проблем. Никога не го допускам и всеки дръзнал е бил моментално поставен място.
Даже в момента съм наета и работя по доста сложен казус за медицинска небрежност - за около 200.000€ обезщетение, клиентът е испански инженер работещ във водеща банка и си призна, че предпочита да го защитавам аз, а не местен адвокат поради серия съображения - най-важното прави се каквото е обещано и навреме.
А ти си седнал да разправяш небивалици.
И последното - не е и чак толкова “малка”България.
Чехия е по-малка, Хърватия е по-малка, Словения е по-малка, Македония е по-малка, Австрия е по-малка, Словакия е по-малка, да не продължавам.
България сме всички ние. Уважавай себе си.Last edited by Selena2024; 02.07.2024, 13:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение. Аз от години се опитвам да реализирам един проект с френско участие и накрая хората ми казаха , че не могат да поемат толкова много разправии и бщрокрация в момента .... сметай шом французите дето са измислили бюрокрацията се отказват заради бюрокрация ...
Каулу Пуелю
Коментар
-
. Пожелавам Ви успех в търсенето на мъж или каквото имате нужда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Опа що го изтри бе джанъмРатко го е хванал обаче.
Набирай точки до БАН. Жалка история.
Излъгал ли съм ? Раздавате класификации на воля, но се засягате когато някой го направи за Вас. Добре е да се върнете в реалността.
Няма какво повече да дискутирам с Вас. Пожелавам Ви успех в търсенето на мъж или каквото имате нужда.
- 4 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Selena2024;n4192698]Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Понеже много са трили и се включвам по-късно, няколко уточнения към Евго:
1. Ти ли си сега собственик или родителите ти?
2. Има ли сключен договор?
3. Ако да какъв тип е - за наем или за аренда?
Предлагам да спрем коментара за тези земи.
Ще ги продадем и ще намерим начин да си вземем парите от аренда.
Относно другите въпроси, оказа се, че жените са меркантилни по целия свят вече. И не шетат и не слугуват.
Като далечен спомен остават времената, описани в "Баш майстора" и "Два диоптъра далекогледство".
Коментар
-
Това за правия под масата беше ненужно. Преди това бях неориентиран в пространствено - временния континуум. Преди това нещо друго.
Айде Честита Нова Година на всички!
Ратко го е хванал обаче.
Набирай точки до БАН. Жалка история.
Коментар
-
Госпожо, българският народ е казал всяка жаба да си знае гьола.
Вие, с Вашия високоинтелигентен изказ, вероятно бихте казали: ориентирайте се в пространствено - временния континуум
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеИ къде отиде сега “лустрото” на “западното” възпитание?
Ако и за този са харчени пари да учи навън бадева са отишли.
Вие, с Вашия високоинтелигентен изказ, вероятно бихте казали: ориентирайте се в пространствено - временния континуум
Коментар
Коментар