Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Бъркаш сметките.
20 франка (злато) струват 600 лв.
500 монети (по 20 франка) х 600 лв = 30 000 лв
Студентски град и Зоните не са лоши за под наем.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бъркаш сметките.
500 монети (по 20 франка) х 600 лв = 30 000 лв
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бъркаш сметките.
аз ги броя 1монета /20 франка/ 600лв.
студентски е леш като ги няма студентите. а те всяка година намаляват.
за зоните нямам наблюдения с наемите.Last edited by ratten; 20.05.2021, 16:39.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мен точно това ме притеснява
1 000х600лв = 600 000лв
500 монети (по 20 франка) х 600 лв = 300 000 лв
Last edited by Evgo; 20.05.2021, 16:12.
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/pari/...-sofiia-233223
Младост 1 оглавява класацията за най-предпочитан квартал за живеене в София.
Най-голям (13%) е делът на анкетираните, които искат да намерят своя дом в район Младост, като посочват на първо място микрорайон Младост 1.
искат, ама нема /бележка на редакцията/
Като най-неатрактивни се оказват кварталите Княжево, Зона Б-18, Зона Б-19, Сердика, Студентски град и Павлово.
пеше, тоя какви ги пише тука?
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Обръщай маломерките в 6,45 грамови докато е време. Догодина една маломерка досами Бизнес Парка ще струва не повече от 1000 франка.
1 000х600лв = 600 000лвпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Прав си икономическата обстановка НЕ кореспондира с цените на имотите. В последните 7 години те трябваше да растат всяка с МИНИМУМ 10%, а за миналата и 2021 с поне 15-20%. Обаче си прав поради емоциите и свикването това не се случи.... Нищо, бавно цените ще наваксат изоставането.... И да подчертая това не ми харесва щото съм на перона. На зелено не ми се включва защото не е сигурно с нарасналите строителни разходи дали ще се довършат проектите и т.н.....
Не искам да обидя никого, но само изключително заблуден слепец в настоящата ситуация би прогнозирал спад измерен в пари
Коментар
-
Рентиерите могат да си позволят да разполагат с времето си както си искат.... щото са слушали мама да учат вместо да си играят в децката....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА.
берти не му бери грижа, той е подкован яко, бори се само за имиджа си в темата. На него мама и тати са му дали 200м2 деЦка + офис с фирма към нея. Къде е той гоУем бизнесмен, къде си ти обикновен келнер?
Иначе уви Берти за имотиту не познава много...жилищните.... Все някога е познае , но това не е драма. Например покупките му на ЗЗ са супер. Напоследък пише и как кеша требе да се разкара / нещо което от години пиша/ и т.н.
Странно ми е поведението на модитата , които ми изтриха няколко абсолютно безвредни поста.... и поне за мен обяснението е личните им драми.... Не е Берти със сигурност :-))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ами тия дето дращат по цял ден из форума. Тез са най-печелившиLast edited by pesimist4o na kvadrat; 20.05.2021, 12:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА.
еж, че си лош! Не го подбъзиквай така де. Че и тебе ще те погне Марианчо.
Ей го в Щатският форум е описано - ТЪРГОВЕ НАД исканата цена.... МАСОВО....Скоро и при нас....и отново не ми харесва ама тва е....
Коментар
-
Берти, мисля ретроспективно е ясно кои се оказаха балъците..... Познай дали са купилите или чакащите последните 5 години.... Сега има истерия в едните видно е....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар