IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Гледай какви къщи с цена на двустайка във Вазов.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6xz8g9&f1=1

А на теб защо ти е къща? Колко време ще прекарваш там? Никаква инвестиция не е това, само постоянни ядове с поддръжката и с разни пияни повръщащи свине-наематели.
    Риск от съсипвачи има. Но иначе има поддръжка и управление от профита в региона. Ще се изръсиш малко но немаш ядове.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

левчо,
      понеже си умерен и пич един непоискан съвет - каквото и да харесаш в онзи район е 100% ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КОНСУЛТАЦИЯ с някой експерт ( по възможност от Варна или региона) Геодезист!

може да сме патрони и разбирачи,но с природата шега не бива и в случая бих вярвал само на геодезист специалист.
      Вече имаме такава, засега уговорка. Твърди се че точно този участък няма проблеми и им разрешават да строят. Проблемния участък е по-нагоре и е обозначен. А и виждам дупките от геодезистите в терена и пътя отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Джони, говори каквото щеш, не се сърдя, но запомни едно. На Съдията къщата е перфектна, тази която аз съм набелязал и дал оферта също, при все че са неголеми къщи. Има къщи като хотели там и са пълни с наематели. Не можем да минем с колите от паркирани автомобили. Който реши да отдява мисля че ще има добра дохосност, а и собствен имот. И в случая не те касае особено процента доходност.
        левчо,
        понеже си умерен и пич един непоискан съвет - каквото и да харесаш в онзи район е 100% ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КОНСУЛТАЦИЯ с някой експерт ( по възможност от Варна или региона) Геодезист!

може да сме патрони и разбирачи,но с природата шега не бива и в случая бих вярвал само на геодезист специалист.
        Last edited by bertram; 25.07.2021, 23:13.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Е да де, не е съдия. Изпуснал е срока да стане, ма и така си му е добре. Джони, приятелите са кът на днешно време. Сигурен съм че и ти си пич, но имотите те стресират.
          Гледай какви къщи с цена на двустайка във Вазов.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6xz8g9&f1=1

А на теб защо ти е къща? Колко време ще прекарваш там? Никаква инвестиция не е това, само постоянни ядове с поддръжката и с разни пияни повръщащи свине-наематели.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

Какъв съдия е тоя бански селяк? Как изобщо можеш да дружиш с тоя малоумник? Няма ли по-добра компания, че да падаш толкова ниско?
            Хайде поне ти, от едно уважение към професията, която имаш, говори обективно.
            С тебе ли да дружи ???

Ти не разбра ли че хората не харесват мрънкячите

Само мазохист може да издържи с теб на една маса цяла нощ да му ревеш колко нереални били квадратите колко мръсно било в София и тн.

А и съм сигурен че Лева е от правилната страна на брега та за какво точно да си говори с тебе?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ластика е опънат, стадото блее, чакахме да се обърне палачинката а то... бъртрам само плочата обърна.
              озадачих се аз още сутринта, как по време на балон, ни даде сигнал да започваме покупките.
              ето, каква била работата.

бъртраме, виж сега едно лично мнение
              така, както говориш едно а друго правиш, създаваш впечатление за неискрен човек
              или такъв, който не взима решенията а само ги обявява тук. ако ме разбираш.

и в двата случая не е добре работата.

успех,
              просто този път ще си запая идеята за мен си...

за чии да споделям?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

Тоест там, където ти се излива кенефът от вилата, рибарите ловят риба и ти я ядеш. Да ти е сладко.
                Аз риба ям само ако си я хвана сам - само от чисти водоеми и планински реки. Черна Мряна знаеш ли какво е? Няма как да знаеш, щото тази най-вкусна наша риба не живее в лайна.

А немски паспорт взех още 2009.
                И за кво ти е тоз немски паспорт. Купи у Мюниш да те призная и кажа евала!

Коментар

Аз на море ходя в Майорка и ям тигрови скариди по 150 Евро порцията. Ти ходиш на лайноморието, къпеш се във фекалии, ядеш кебапчета от умрял добитък и мляна кожа и карантии и пиеш етанол с есенция (наречен 4 рози). Това е разликата между нас двамата.

ПС: Забравих. Ти стойностен имот нямаш нито един - все схлупени съборетини в разни села със скандално местоположение. Аз в София имам 2 апарта (1 наследствен) в най-добрия квартал за живеене. Имам и още куп инвестиции с висока доходност, имам си бизнес, имам жени, имам всичко. Да се сравнявам с някакъв никому-известен Бански тарикат -гастарбайтер за мен е обидно.
                  Джони, говори каквото щеш, не се сърдя, но запомни едно. На Съдията къщата е перфектна, тази която аз съм набелязал и дал оферта също, при все че са неголеми къщи. Има къщи като хотели там и са пълни с наематели. Не можем да минем с колите от паркирани автомобили. Който реши да отдява мисля че ще има добра дохосност, а и собствен имот. И в случая не те касае особено процента доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

.\\!//.
                    )(“!”)( Амааа… Как така?!!! Нема ли да чекаме гоУемото МЯУ и -40% дискаунт? Остава малко докато икономиката сгъне яко и ножицата се разтвори.
                    ластика е опънат, стадото блее, чакахме да се обърне палачинката а то... бъртрам само плочата обърна.
                    озадачих се аз още сутринта, как по време на балон, ни даде сигнал да започваме покупките.
                    ето, каква била работата.

бъртраме, виж сега едно лично мнение
                    така, както говориш едно а друго правиш, създаваш впечатление за неискрен човек
                    или такъв, който не взима решенията а само ги обявява тук. ако ме разбираш.

и в двата случая не е добре работата.

успех,
                    препоръка е

Коментар

иди в Сен Тропе или Миконос
                      В Сен Тропе съм бил за кратко, в Миконос не съм.
                      Майорка не ми е любима дестинация, просто там имаме нещо като малка резиденция и ходим когато си поискаме с колегите. Тази година няма да ходя, Мавриций ми е таргетът (ако успея да се освободя за поне 3 седмици - иначе трябва да стоя 2 седмици без да напускам хотела и няма да имам време да ходя насам-натам).

Коментар

Аз на море ходя в Майорка и ям тигрови скариди по 150 Евро порцията. Ти ходиш на лайноморието, къпеш се във фекалии, ядеш кебапчета от умрял добитък и мляна кожа и карантии и пиеш етанол с есенция (наречен 4 рози). Това е разликата между нас двамата.
                        иди в Сен Тропе или Миконос

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge

За черноморието си има хора с пари. Те си ходят и си се кефят. Ти не си от тях, така, че не се притеснявай. Тук и без това никой не те чака. Прасни една злобарка у сървърното и се успокой.

ПС: Забравих. Ти стойностен имот нямаш нито един - все схлупени съборетини в разни села със скандално местоположение. Аз в София имам 2 апарта (1 наследствен) в най-добрия квартал за живеене. Имам и още куп инвестиции с висока доходност, имам си бизнес, имам жени, имам всичко. Да се сравнявам с някакъв никому-известен Бански тарикат -гастарбайтер за мен е обидно.
                          Last edited by ejonny2376; 25.07.2021, 21:49.

Коментар

.\\!//.
                            )(“!”)( Амааа… Как така?!!! Нема ли да чекаме гоУемото МЯУ и -40% дискаунт? Остава малко докато икономиката сгъне яко и ножицата се разтвори.
                            да.
                            гледам нещо,което не го гледа стадото,че е с хоризонт 20 г.

Коментар

уча се
                              утре съм на оглед - ще добавям стойност. апартите и студиата оставям на вас с леда.
                              .\\!//.

Коментар

Ех какви сте работяги! А ние с Левчо и маверик снощи я откарахме до сутринта. Сега преброих доста бутилки и се учудих откъде имаме толков даян на нашата крехка възраст.
                                Като те знам какъв алкохол-менте пиеш, не ми се мисли.

Аз пък си направих брутален 10-часов преход:
                                Боровец-Чакър Войвода-вр.Дено-вр.Иречек--вр.Малка Мусала-Трионите-вр. Мусала-вр.Безименен-вр.Алеко-Ястребец-Боровец

Тръгване от София в 4:30, от Боровец в 5:50, обратно в Боровец 16:00, хапване до 17:00, в 18:30 бях вече в твоето любимо сървърно и се чудя на коя жена да се обада да ми направи един масаж. Избор огромен. А на тоя лайнярник - Черноморието не бих стъпил дори да ми подарят вила там.
                                Last edited by ejonny2376; 25.07.2021, 21:18.

Коментар

X