IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Не е ич яко, ако е тотал щета до складова зона и с изглед към вътрешния двор на текезесето.
    Имах предвид, че ти е яко много като цена. Локацията е на 300м. от църквата Св. Св. Кирил и Методий

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

На мен ми стъпи на 1000€м2 стара тула 92'ра, яко мноо а...
      Не е ич яко, ако е тотал щета до складова зона и с изглед към вътрешния двор на текезесето.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз съм па принципа, локация,локация,локация.
        И аз също. Ама тука разни понижители, добавят и други подправки. Ще ти пиша на лични и ще се радвам да си споделим локациите

Коментар

Не е ич евтино за етап чертеж.
          Само мястото може да оправдае нещата.
          Аз съм па принципа, локация,локация,локация.
          200 евро на квадрат е печалбата при продажба след акт 14.
          Last edited by blackaquarius; 07.05.2021, 01:08.
          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

На мен ми стъпи на 1000€м2 стара тула 92'ра, яко мноо а...

Коментар

• Ей бе , баси имотажиите сте. Да видим кой ще духне леко супата, както казвашв Любо Пенев

Коментар

Варна 750

Коментар

И на колко ти е квадрата?
                  Варна 750

Коментар

Проверен инвеститор. Малка бутикова сграда. Срок за акт 14 десет месеца.
                    И на колко ти е квадрата?

Коментар

Историята познава строежи, които се превърнаха в "паметници на зеления инвеститор", така че внимавай.
                      Проверен инвеститор. Малка бутикова сграда. Срок за акт 14 десет месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Над теб със сигурност - поне по грамотност, възпитание и елементарна култура. Който не вярва - нека сравни моите и твоите постове по съдържание.
                        Ама то момчето даже не е изповядвало сделка и не е наясно как се случват нещата, лъжите му са толкова плоски, че са направо обидни Всичко е в главата му.

Като научиш разликата между тънко и тясно ти позволявам да се дуеш така просташки Че пък и другите обижда на неграмотни.

Коментар

• https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/letn...ne-v-balgariya

Ще има евтини курници на корем.

Коментар

Ти си приказвай. Аз вчера сключих сделка на зелено, която ще финансирам 100 %. Може след акт 14 да го шътна на печалба.
                            Историята познава строежи, които се превърнаха в "паметници на зеления инвеститор", така че внимавай.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Моята работа не е да правя прогнози и да лъжа хората какво трябва да купуват и какво не. Аз произвеждам и генерирам реален БВП, създавам технологиите на бъдещето.
                              Ти си тази, която дава неискани съвети наляво и надясно и лъже младите семейства да купуват на кредит разни надценени боклуци.
                              А пък според мен ти си тази, дето предлага неискани услуги на домоуправителите наляво и надясно, лъжейки че създава "технологии от бъдещето". Всяка консумация я броиш "генериран реален БВП".

Коментар

• Първоначално изпратено от SonyaKoleva Разгледай мнение
                                Здравейте
                                Преди известно време питах за ориентировъчна цена за апартамент от 65 кв. и мазе отделно.Стара тухла намиращ се на бул.Ситняково в близост до военноисторически музей.
                                Ако някой има наблюдения за цените в този район моля за отдговор.Апартамента е с наемател на 500 лв.Става дума за продажна цена
                                Ако е с лице към булеварда - 80к-90к. Ако е навътре към парка - може и 120к+ да струва.
                                Ако ще го продаваш, тук има няколко велики инвеститора, които ще го "захлупят" на момента. Наемчето му е ниско, но те се радват и на жълти стотинки.

Коментар

Working...
                                X