Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
На мен ми стъпи на 1000€м2 стара тула 92'ра, яко мноо а...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз съм па принципа, локация,локация,локация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Не е ич евтино за етап чертеж.
Само мястото може да оправдае нещата.
200 евро на квадрат е печалбата при продажба след акт 14.Last edited by blackaquarius; 07.05.2021, 01:08.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Не е ич евтино за етап чертеж.
Коментар
-
Варна 750
- 1 like
Коментар
-
И на колко ти е квадрата?Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Проверен инвеститор. Малка бутикова сграда. Срок за акт 14 десет месеца.
Коментар
-
Историята познава строежи, които се превърнаха в "паметници на зеления инвеститор", така че внимавай.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Над теб със сигурност - поне по грамотност, възпитание и елементарна култура. Който не вярва - нека сравни моите и твоите постове по съдържание.
Като научиш разликата между тънко и тясно ти позволявам да се дуеш така просташки Че пък и другите обижда на неграмотни.
- 1 like
Коментар
-
Ти си приказвай. Аз вчера сключих сделка на зелено, която ще финансирам 100 %. Може след акт 14 да го шътна на печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Моята работа не е да правя прогнози и да лъжа хората какво трябва да купуват и какво не. Аз произвеждам и генерирам реален БВП, създавам технологиите на бъдещето.
Ти си тази, която дава неискани съвети наляво и надясно и лъже младите семейства да купуват на кредит разни надценени боклуци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SonyaKoleva Разгледай мнениеЗдравейте
Преди известно време питах за ориентировъчна цена за апартамент от 65 кв. и мазе отделно.Стара тухла намиращ се на бул.Ситняково в близост до военноисторически музей.
Ако някой има наблюдения за цените в този район моля за отдговор.Апартамента е с наемател на 500 лв.Става дума за продажна цена
Ако ще го продаваш, тук има няколко велики инвеститора, които ще го "захлупят" на момента. Наемчето му е ниско, но те се радват и на жълти стотинки.
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар