Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ами така е, да.
Набълбукахте се с кредити, изплащате собствеността на банките и единственото, което може да ви спаси е цените на курниците да растат. :roll
Големи инвеститори, големо чудо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Така е
Набълбукахте се с кредити, изплащате собствеността на банките и единственото, което може да ви спаси е цените на курниците да растат.
Големи инвеститори, големо чудо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Умряла, умряла, колко да е умряла. 100 хиляди лева "набити" преди 5 години са донесли 15-20 хиляди лева наеми досега. Освен това "съборетината" вече струва 150 хиляди. Кумулативно това са 70 процента доходност за пет години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Умряла, умряла, колко да е умряла. 100 хиляди лева "набити" преди 5 години са донесли 15-20 хиляди лева наеми досега. Освен това "съборетината" вече струва 150 хиляди. Кумулативно това са 70 процента доходност за пет години.
Акциите на Тесла колко донесоха за 5 години?
1 милион е сериозна сума.
1 милион (несигурна) рента с един куп потенциални разходи, разпределена в близките 50 години е нищо, кръгла нула.
По-добре 100 хиляди чисти сега и на момента. Времето и сигурността са са най-ценните ресурси.
От миналото е лесно да се дават примери. То не се повтаря никога. Въпросът е в настоящия момент къде е най-добре да си държиш парите - едва ли това са имотите, особено в София (освен няколко много ограничени локации може би). Да можеш да продадеш боклук на набалончена цена - едва ли ще има много такива времеви прозорци в идните 50 години.Last edited by ejonny2376; 06.05.2021, 14:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не знам какъв кеф е да набиеш едни 100 хилки в някаква съборетина и да се кефиш на 200-300 лева наем всеки месец. С тези 200-300 лева не можеш и гъза си да избършеш, важното обаче е че се пишеш инвеститор. Умряла работа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Имотите са като жените. От най-скапаните най-много кеф, най-хубавите само за хвалене стават
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ама Джони каза че са ми скапани имотите и да ги разкарам. Само Докторска ми бил читав. Може би, само че точно останалите ми носят рента безотказно вече 5 години единия от първите и 2 години последния. А ако река да продавам ще го сторя за 5 дена.
Вместо да сложиш кеша в нещо, от което разбираш (медицина например), си набил всичко в имоти и то калпави - пазар, който на който не можеш да влияеш по никакъв начин.Last edited by ejonny2376; 06.05.2021, 14:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ама Джони каза че са ми скапани имотите и да ги разкарам. Само Дикторска ми бил читав. Може би, само че точно останалите ми носят рента безотказно вече 5 години единия от първите и 2 години последния. А ако река да продавам ще го сторя за 5 дена.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеКаки, Маки, рядко по темата...а темата е:
Неочакван имотен бум по Черноморието, ето какво се случва - блиц.бг
Хареса ми нещо от Гигов в "политика". Гледам също така, че, ако аз, Лева, Попа и Дъри не пишем по темата, оснабрюкския комплексиран кавал с четирите му ника: redcretin, orthodox, nordwest и беден брокер спира да троли. Ако, наистина има корелация, аз ще спра да пиша...и без това имам имоти за подобрения, а тренда е ясен и няма какво да кажа повече засега.Last edited by bulgarian lev; 06.05.2021, 13:22.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Честит имен ден на именНиците,
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениеВчера гледах едно ТВ предаване за бизнес и икономика, та там казаха, че покачването на цените на имотите от началото на годината е 17%. (ФАКТ, а още не сме дори в средата на годината). По-интересното е какво ще стане с цените през есента когато традиционно се купуват най-много имоти? Арменския поп на който му наложиха перманентен бан ще вземе да се окаже отново точен с прогнозата си с +30%.
https://business.dir.bg/ikonomika/na...ki-pandemiyata
Добре, че е кризата, юе без неч доходите щяха да растат по 20% + на година.... А инфлацията е още по-яка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Най накрая нещо читаво по темата с каките от тебе. Сагласен съм но, въпросЪт е как със една над 30г възраст жена може да стане семейство и да има климат за нормално възпитаване на децата !!!
ПП За любовта не си прав, винаги я има просто инстинкта след 30 е много силен и мозЪка вече е изключително ошлайФан ,при женските индивиди ,при мъжките тепърва нещо почва да работи уж. Прави ми впечатление че много моми над 30 г говорят за интереси а мномо момЦи над 30г говорят за любов ! Съвремено джендърство !
Честит имен ден на имениците,
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
що питаш искаш да те съветвам нещо за твоите несгоди ли ?! нямам опит в таз посока за съжаление ,но забелязвам,че тука се заформя клуб на Джендъра форумен герой мЕлионер .
дръж правата страна, че ставаме малцинство.препоръка е
Коментар
-
Вчера гледах едно ТВ предаване за бизнес и икономика, та там казаха, че покачването на цените на имотите от началото на годината е 17%. (ФАКТ, а още не сме дори в средата на годината). По-интересното е какво ще стане с цените през есента когато традиционно се купуват най-много имоти? Арменския поп на който му наложиха перманентен бан ще вземе да се окаже отново точен с прогнозата си с +30%.
Коментар
Коментар