Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Въпроса ти е добър и аз искам да разбера какво мислят колегите акционери в железопътният транспорт.. Никой досега не е дал прогноза освен, че е скъпо и върха и който купува сега се е прецакал много....Всъщност прецаканите са и всички които някога сме купували и трябва да продаваме докато може хахаххаха....
ПП Ако не ме лъже паметта дори Берти вече не пише за намаление мерено в пари, че ще има в обозримо бъдеще....:-) А щяло да бъде в рожави домати примерно.... то в олио е вече факт де....:ако бях взел 100 тона преди година сега щях да съм с апарт напред -)
ПП просто глобалния морков (евтин дълг) е толкова голям, че в момента всичкото море е до колене... няма да устискаме до 2029.Last edited by bertram; 16.06.2021, 21:10.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Въпроса ти е добър и аз искам да разбера какво мислят колегите акционери в железопътният транспорт.. Никой досега не е дал прогноза освен, че е скъпо и върха и който купува сега се е прецакал много....Всъщност прецаканите са и всички които някога сме купували и трябва да продаваме докато може хахаххаха....
ПП Ако не ме лъже паметта дори Берти вече не пише за намаление мерено в пари, че ще има в обозримо бъдеще....:-) А щяло да бъде в рожави домати примерно.... то в олио е вече факт де....:ако бях взел 100 тона преди година сега щях да съм с апарт напред -)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Назад няма отговор на тези въпроси за жалост. Единствената приблизителна дата е 2029 г дадена от Купата, а това не ми се струва близко. Питам твоето мнение какво е и кога очакваш да се случи намаление на цените ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Дъри, ти не помиш ли че миналото лято сама говореше как трябвало да се чака това лято? Или забрави вече?
Сериозно питам защо и кога ще поевтинеят имотите в София, както и защо ? Колко близо е това ?
- 1 like
Коментар
-
Назад няма отговор на тези въпроси за жалост. Единствената приблизителна дата е 2029 г дадена от Купата, а това не ми се струва близко. Питам твоето мнение какво е и кога очакваш да се случи намаление на цените ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Балъците били два вида - едните го търсиш, другите сами те намират
ти явно си от вторите
2500К
кое е това число бе обърнат николайчо
явно че ти трябва доста
за да разбереш акцента
на пост с 2 изречения
ти какво захлюпи тая седмица
или тя още не е свършила и има време
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
2500к?
Наистина ли?
Аз бих се съгласил, след надлежно оформени документи разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ама тези спамъри не отговарят откъде имат тези прозрения за предстоящ спад, а и не уточняват 5г. вече. Явно четат много финансова литература от Маркс и Енгелс
15 годишен спамер нарича другите спамери
безобрзазие и безочие
маркс и енгелс са първо философи
второ - икономисти и критици на капитализма
никой от тях не е финансист
литературата и книгите им са на
философска или икономическа тема
'финансова литература' нямат още издадена
бегом да четеш точно финансова но не от тях
панелчо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
чети назад
няма да се повтаряме за всеки
който го мързи да чете
или пиши на лични на колежката Станчева
тя знае
ще се разберете по женски
Коментар
-
Извинявам се ,че се намесвам ама много ме интересува колко близо е това понижение на цените на НИ ? Защо ще се случи според теб ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Извинявам се ,че се намесвам ама много ме интересува колко близо е това понижение на цените на НИ ? Защо ще се случи според теб ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Извинявам се ,че се намесвам ама много ме интересува колко близо е това понижение на цените на НИ ? Защо ще се случи според теб ?
няма да се повтаряме за всеки
който го мързи да чете
или пиши на лични на колежката Станчева
тя знае
ще се разберете по женски
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от comandante_40 Разгледай мнение
А добре де, от 2000г насам сме намалели с над 1 милион. В София имотите са се увеличили 3-4 пъти за този период, just saying.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
ние тук обсъждаме имотите и по специално
близкото понижаване на цените
Коментар
Коментар