IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Явно банките са ти го нахлузили и идваш на нас да ревеш.
    На мен не са, щото в дупки не"инвестирам", но е хубаво ти да се подготвиш да ти го нахлузят.
    Е, ако си гладно брокерче повишителче, тогава не важи.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Сори, но всичко е кеш. Банките да го духат.
      И каква банка на зелено!
      Ооо, верно че ти беше зелен инвеститор в дупка. О боже, пази боже. Дал некой леф авансово и вече инвестирал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Какъв процент са от месечния ти доход няма никакво значение.
        Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
        Сега си просто един наемен работник по подръжката и изплащането на имота.
        Явно банките са ти го нахлузили и идваш на нас да ревеш.
        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Финансово неграмотен комарджия , тези 40% привлечен ресурс са едва 1/6 от месечния ми доход. Дали ще ми почука ЧСИ на моята врата или на твоята празна глава?
          Какъв процент са от месечния ти доход няма никакво значение.
          Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
          Сега си просто един наемен работник по подръжката и изплащането на имота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дървосекача

ей как изпъпляте след работното време на модераторите. Кат мишки сте. По-добре зидаромазач отколкото най-низката професия: умиращ от глад платен трол брокераст.
            Боклучак, ти нали уж не си се бил върнал. Оди лови херинга в Северно море и не ни занимавай с личните ти трагедии

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Аз брокер ,ххахаха ти каза еба.....и вица !
              Тия тотално са изплискали легена колега. Щял ЧСИ да ми търси имот за 75К. Та моите гарантирани активи са ×10

Коментар

Банките пазаруват, а не вие.
                Вие теглите кредити и се грижите за собствеността на банките.
                Сори, но всичко е кеш. Банките да го духат.
                И каква банка на зелено!
                Last edited by blackaquarius; 12.05.2021, 00:59.
                Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Е да налеем малко масло в огъня, е сега ще дойде заплатката да каже "ето даже не ви е срам, сами си казвате" ще свали цената на имотите с 30% с 5 поста до края на седмицата. После някой друг да каже редовното за деня че от един ник пишат 3-5-10 човека и те така. То някой вече го е писал преди малко, но скоро ще трябва да се разпишат за новия ден - наближава 12.Пии си пиенето и гледай цирк.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Тихо колега брокер, ще ни разкирият, че по цял ден нищо не можем да продадем и само цъкаме фейсбук и после доработваме вечерта.

Коментар

Ок. А другите 40% да не са ти подарък от леля ти.
                      Познай, кой е по-големият играч, ти или банката.
                      Финансово неграмотен комарджия , тези 40% привлечен ресурс са едва 1/6 от месечния ми доход. Дали ще ми почука ЧСИ на моята врата или на твоята празна глава?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga

Кво работно време ,аз като гледам през деня само безделници и фалшиви герои пишат !
                        Тихо колега брокер, ще ни разкирият, че по цял ден нищо не можем да продадем и само цъкаме фейсбук и после доработваме вечерта.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Кои банки бе ...? Ти толкова ли си финансово прост, че не вдяваш какво означава 60% самоучастие..60%
                          Ок. А другите 40% да не са ти подарък от леля ти.
                          Познай, кой е по-големият играч, ти или банката.
                          Last edited by RUBLA; 12.05.2021, 10:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Бла-бла, данъчното задължение възниква не по-късно от две години след завършване на етап груб строеж (акт14).
                            Много хора пишете категорично за неща които не знаете. На перона само лаф и чоплене на семки от специалистите по всичко.
                            Въпроса е не кога най късно възниква, а кога със сигурност възниква, но нека да е така, и аз съм човек и аз може да греши
                            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

Банките пазаруват, а не вие.
                              Вие теглите кредити и се грижите за собствеността на банките.
                              Кои банки бе ...? Ти толкова ли си финансово прост, че не вдяваш какво означава 60% самоучастие..60%
                              Last edited by RUBLA; 12.05.2021, 10:28. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                                Една от причините готови завършени сгради да не вземат А16 е именно страха от данъци, ако няма гаранция за продажби, то гаранция, че данъци ще се натрупат е гарантирана. Ще стане интересно, ако лепнат прогресивно данъчно облагане на всеки следващ имот. Хората с повече от един два имота, които отлежават .. ще измяукат. Само това да направят и пазара ще се нормализира, маааалко поне
                                Бла-бла, данъчното задължение възниква не по-късно от две години след завършване на етап груб строеж (акт14).
                                Много хора пишете категорично за неща които не знаете. На перона само лаф и чоплене на семки от специалистите по всичко.

Коментар

Working...
                                X