If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
струвала 10-12 кила злато (1 милион / 1 200 000)
не могат да и вземат 250 /300 хиляди
и такива са всичките ЛОКАЦИОННИ имоти
във всички заслужаващи си градове
от началото на XX век
де ви е Локацията - брокерска дебилщина
само идиот може да пише за Локация като условие за запазване на стойност
та само след 10 години ''добрата локация'' може да е на ...
хихихиххи
10-12 кила злато?!...грешка голяма, инвеститоре! Защо си дал 12 кила злато, умнико, защо смяташ в злато, защо си купувал злато, продал и купил с равностойността му ти или по-точно деда ти? Грешка. Която виждам ще повториш - мозък, оценка, себеоценка, оценка на другите - по - зле си от млада камила без опит.
Извини ме но си крещящо простичък.Не съм пандизчия червен кретен ами съм бивша мутра и по-добре е да си затваряш мусурата.да не ти я изкревя.Много си ми лесен за намиране и знам после как ще се молиш със сълзи на очи така че бъди малко по въздържан в думите си да не съжаляваш после.
Лесен съм не ами лесен, даже директно и адреса ще ти дам да те улесня хептен. Да полежиш и тука, сам знаеш колко е хубаво на топло (ама не на плажа) А да, няма да съжалявам, няма да липсваш на никого.
Извини ме но си крещящо простичък.Не съм пандизчия червен кретен ами съм бивша мутра и по-добре е да си затваряш мусурата.да не ти я изкревя.Много си ми лесен за намиране и знам после как ще се молиш със сълзи на очи така че бъди малко по въздържан в думите си да не съжаляваш после.
Остави човека бре, за грех е и без това.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
1 млн сегашни пари от началото на ХХ век? Обикновени? Бреййй, ти такива ли имаш, обикновени и по милион сегашни пари от 1910, така ли? И сега са 100 хил?
Я дай един такъв имот бре в голям град както казахме бре оценителю!. Една камила има повече мозък от теб, ти не подушваш и на 1 метър а другата част на мозъка ти пречи. Сал можеш да пишеш, но глупости.
точно така
водя те на къща в град със 120 000 души
струвала 10-12 кила злато (1 милион / 1 200 000)
не могат да и вземат 250 /300 хиляди
и такива са всичките ЛОКАЦИОННИ имоти
във всички заслужаващи си градове
от началото на XX век ...
де ви е Локацията - брокерска дебилщина
само идиот може да пише за Локация като условие за запазване на стойност
та само след 10 години ''добрата локация'' може да е на ...
хихихиххи
Last edited by RUBLA; 25.08.2021, 22:19.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Както отиват нещата в световен план все по-малко хора ще успяват да имат собствено жилище.На практика ще се потвърди отново приказката че пари при пари отиват и тези които имат сега ще могат и в бъдеще да имат още,а тези които са се двоумили ще бъдат наематели.Просто е!
Е, нашия оценител ще е наемател, но в Ихтиман най-много. Това го гложди. Щото в Сф ко ше праи, я ми кажи, то не му и требва. Но ако му се наложи случайно там е - на локация.
това ли измЪдри толкова време
пускам те - не си ми опонент
а и бабичката - брокер
надали вече ще те взима за халф
може и оплакване да подаде в централата
демек - слабо водиш тролея
айде втора цигулко
муувет муувет
Ми давам ти пример, от крадене на кво ли не имат палати от последните 20 год налели пари за 5 тристайни в Сф когато са ги правили. Сега що не ги продадат и да размахат саби из Бояна като тебе. Щото и друг даже няма да ги купи. Но оценител като теб ще ги оцени на 1 мил. Що не.
Last edited by RUBLA; 25.08.2021, 22:23.
обикновени имоти с добра локация
в началото на XX век
загубили са цялата си стойност
били са по 1 милион сегашно пари
сега са по 100 000
хихихихих
изобщо не говоря за твоите глупости ''паметници на култура''
те по принцип са безценни и нямат цена
1 млн сегашни пари от началото на ХХ век? Обикновени? Бреййй, ти такива ли имаш, обикновени и по милион сегашни пари от 1910, така ли? И сега са 100 хил?
Я дай един такъв имот бре в голям град както казахме бре оценителю!
Както отиват нещата в световен план все по-малко хора ще успяват да имат собствено жилище.На практика ще се потвърди отново приказката че пари при пари отиват и тези които имат сега ще могат и в бъдеще да имат още,а тези които са се двоумили ще бъдат наематели.Просто е!
обикновенни имоти с добра локация
в началото на XX век
сега са по 100 000
хихихихих
Абе как да нямат цена, като те ЗАДЪЛЖИ държавата да го поддържаш и то в оригиналния вид - ще видиш цената хахахаха, с дебел МИНУС отпред!
Кое е струвало милион бре, че и паметник на културата в Севлиево и Търново, Русе и другите и сега да е наполовина или една трета бре, Ум Делфин, ти я ходи плещи на съселяните си доводи за къщите че ми стана безинтересен и безсмислен най-вече.
за обикновени имоти ти говоря бе
обикновени имоти с добра локация
в началото на XX век
сега са по 100 000
хихихихих
Last edited by RUBLA; 25.08.2021, 22:08.
Абе не го ли виждаш че отече в канала, пардон Пуевен даге, разбирача по камилска тор... Топ локацията, архитект до архитекта - най-вече Строителни войски с панелен привкус от соц-а
Ми те и панелите дето са ти таргет по принуда в Бг от Строителни войски иди им виж цените. За такива като теб от твоя район в централна Бг са идеал цел. Недей гледа продънените панели у Лович до пътя за Троян у Младост и Бабаковец, там ли си живял?
иди намери къща за 400 000 / 500 000 хиляди
във Севлиево Видин Търново Русе Свищов Лом Трявна Елена
без да е ;;паметник на културата ''
по 1 милион са стрували в днешни пари НЯКОГА
санитарче - имало е и по повече
умре това с локацията -
брокерски трик и кьорфишек
Кое е струвало милион бре, че и паметник на културата в Севлиево и Търново, Русе и другите и сега да е наполовина или една трета бре, Ум Делфин, ти я ходи плещи на съселяните си доводи за къщите че ми стана безинтересен и безсмислен най-вече.
Почти. Разликата е че трябва да е през деня понеже тогава работят нотариусите и вместо да бъркаш в джоба ходиш до банковия клон. Отнема около 1-2 часа ако документите са изрядни.
Доста е лесно, като го правя другия път ако искаш ще те извикам да гледаш
Сетих се каква мъка е да продаваш на такива като теб с кредити. Сигурно само наследство да делиш е по-лошо.
Ако пак продавам на ипотекари ще има +2к само заради разправиите.
Коментар