If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ох, по-голяма болка от това да е болно детето няма Много съжалявам и пожелавам бързо и успешно възстановяване !
Не съм се сблъсквала с такъв проблем, но погледни какво открих https://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D...%81/a-53367622
Отново пожелавам успешно възстановяване !
Скъпа,
В тези жеги би трябвало да си в Созопол. Ако е така дай знак. Аз ще идвам до там с децата идната седмица и ще се радвам да пием по бира.
Благодаря Лев, специални благодарности също на Песи и Купата. Много бърза, човешка и мъжка реакция и подкрепа от тяхна страна, много съм признателен. Дано се размине всичко, та повод за черпане да има, можеше и при по-лежерни обстоятелства да се случи това, но животът за това е пъстър.
Макар подкрепата да дойде от повишителската страна на форума, засега оставам по-скоро понижител, хаха.
Радвам се че срещам хора тук и мъже!
То и аз като нещо не успявам да купя и аз ще започна да понижавам, дали ще успея обаче.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ох, по-голяма болка от това да е болно детето няма Много съжалявам и пожелавам бързо и успешно възстановяване !
Не съм се сблъсквала с такъв проблем, но погледни какво открих https://www.dw.com/bg/%D0%BC%D0%B8%D...%81/a-53367622
Отново пожелавам успешно възстановяване !
Благодаря Dury. Засега положителното е човещината тук във форума и доста доброто лекарско отношение, което срещнахме тези дни покрай нашия случай, а много болници се наложи да посетим за 24 часа. Винаги в моето семейство сме имали приятели лекари, затова съм ги възприемал с нужното уважение, но голяма част от тези непознати хора последните няколко дни ме впечатлиха дори още повече.
Що се отнася до статията, точно на място е и да, това е другата възможност за диагноза на нашия случай. Въпреки, че и двамата родители сме ваксинирани от преди няколко месеца, възножно е да го е карал безсимптомно покрай детската градина.
Иначе смятах да не пиша в темата известно време, даже мисля успях за малко повече от седмица, но какво нещо е живота, хихи. Още веднъж благодарности на всички.
Има го личното. Сега го видях. Разбрахме се! Споко!
Благодаря Лев, специални благодарности също на Песи и Купата. Много бърза, човешка и мъжка реакция и подкрепа от тяхна страна, много съм признателен. Дано се размине всичко, та повод за черпане да има, можеше и при по-лежерни обстоятелства да се случи това, но животът за това е пъстър.
Макар подкрепата да дойде от повишителската страна на форума, засега оставам по-скоро понижител, хаха.
Моля някой спешно да ми прати на СМС телефона на Bulgarian Lev, детето ми е със страшна диагноза Болест на Кавазаки и ми трябва да чуя някой, който може да помгне. Моят телефон е 0888353507
Така е и редно след толкова печатане. Когато печатането става безконтролно, то рано или късно цената на другите активи, компенсира обезценката при печатането. Единствения актив който не компенсира е кеша. Демек тия които държат кеш, плащат сметката и духат супата. Само гледай да пръскаш редовно против дървеници, че да не ти излапат старите курници.
Няма страшно.Моите са с бетонова конструкция и гипскартон стени .
Не мога да дам прогноза колко още ще послъпнат имотите,но тук в Щатите старите курници избъскаха яки цени нагоре.Харесвайки рентиерството излезе така че купувайки жилища 2016 за почти 700к си запазих парите в тая инфлация . Наемите пък са чудесен доход с който да обикалям света.
Така е и редно след толкова печатане. Когато печатането става безконтролно, то рано или късно цената на другите активи, компенсира обезценката при печатането. Единствения актив който не компенсира е кеша. Демек тия които държат кеш, плащат сметката и духат супата. Само гледай да пръскаш редовно против дървеници, че да не ти излапат старите курници.
Не мога да дам прогноза колко още ще послъпнат имотите,но тук в Щатите старите курници избъскаха яки цени нагоре.Харесвайки рентиерството излезе така че купувайки жилища 2016 за почти 700к си запазих парите в тая инфлация . Наемите пък са чудесен доход с който да обикалям света.
Моля някой спешно да ми прати на СМС телефона на Bulgarian Lev, детето ми е със страшна диагноза Болест на Кавазаки и ми трябва да чуя някой, който може да помгне.
Венко от мен да знеш убавите работи стават бавно....Аз дебна един пияндурник дето го мързи да работи и порка да свърши парата за пиене от продажбата на таванското ателие и ще го оферирам за 250кв.м. идеална част от УПИ то и два гаража.Ама пие от скъпото уиски от 90 стотинки стограмката и нема да закъса скоро...Животът ме научи да чакам търпеливо.Ако направя и тоя удар повече нищо не искам...
Коментар