IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LipGallagher

сигурно ще е 3-4 хиляди марки квадрата..
    Марки....абе ти добре ли си или целта ти е да тролиш?

Коментар

Разбираемо, но това, което написа е предостатъчно.

По сегащни цени аз бих могъл да си позволя в момента два двустайни апартамента, пак ново строителство в някой по-краен квартал и пак като теб да ги платя кеш. Но при мен има и личен фактор. Бих искал да имам жилище там, където наистина ми харесва да живея. Отраснал съм на пъпа в голям областен град, живея (под наем) на пъпа на София и тук искам да си купя. И не с цел инвестиция, а за живеене. И не двустаен 60 квадрата ново строителство с реална квадратура 47, а тристаен между 90 -110 квадрата. Представи си сега, че си на мое място на сегашните цени. Ще успееш ли да го направиш с моите критерии ? Питам, защото отговора ти към мен беше, че си по-млад от мен, имаш бизнес (и аз имам), натрупал си кеш (и аз съм натрупал, и понеже на BONI ще й е интересно - повече от цифрите в предишните ми постове), но аз не съм успял като теб да си купя дори един апартамент.
      Аз живея там където искам, в просторно жилище, не съм правил компромиси.
      Не знам какво бих направил на твое място, липсва ми доста информация, най-малкото.
      Зависи колко наем плащаш, парите ти носят ли ти някаква възвръщаемост в момента, имаш ли планове да се местиш и тн.

Наемът не винаги е лишен от логика, особенно ако не държиш да оставиш имот на децата си .

Едно е сигурно, досега е било изгодно да купиш вместо да държиш кеш и да плащаш наем, какво ще стане в бъдеще е божа работа.
      Last edited by aleks262; 15.01.2022, 11:25.

Коментар

• Ръководителят на JPMorgan Джейми Даймън заяви, че Федералният резерв може да вдигне лихвените проценти до седем пъти, като предупреди, че затягането няма да бъде непременно толкова „сладко и нежно", колкото някои биха очаквали. Той не уточни колко бързо може да се случи това. Председалят на Фед за Ню Йорк Джон Уилямс отбеляза, че предвид признаците за силен пазар на труда централната банка се приближава към решение да започне постепенно повишаване на лихвите. Неговият колега от Филаделфия Патрик Харкър заяви, че „три и евентуално четири увеличения през тази година с по 25 базисни пункта“ са „подходящи".

Коментар

По сегащни цени аз бих могъл да си позволя в момента два двустайни апартамента, пак ново строителство в някой по-краен квартал и пак като теб да ги платя кеш. Но при мен има и личен фактор. Бих искал да имам жилище там, където наистина ми харесва да живея. Отраснал съм на пъпа в голям областен град, живея (под наем) на пъпа на София и тук искам да си купя. И не с цел инвестиция, а за живеене. И не двустаен 60 квадрата ново строителство с реална квадратура 47, а тристаен между 90 -110 квадрата. Представи си сега, че си на мое място на сегашните цени. Ще успееш ли да го направиш с моите критерии ? Питам, защото отговора ти към мен беше, че си по-млад от мен, имаш бизнес (и аз имам), натрупал си кеш (и аз съм натрупал, и понеже на BONI ще й е интересно - повече от цифрите в предишните ми постове), но аз не съм успял като теб да си купя дори един апартамент.
          Многото имоти не са показател. Всеки може да накупи разни боклуци из Ливадите и подобни кофти места. Такъв тристаен, какъвто търсиш и на добра локация е истинско попадение от тотото. Твърде ниско е предлагането. На мен не толкова цените са ми проблем, колкото намирането на имот, който да ми хареса. Това обаче тук малко хора го разбират. Според тях имаш ли кеш, трябва да купип на всяка цена, дори и боклук. Много хора го правят и стигаме до подобни абсурдни ценови нива за имоти, които не стават за нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Да бе да ,пазар само расте ,нали виждаш,купуват като луди.
            Там 100 000 евра ги виждам как някой луд ще ги изръси.
            Въпреки че твоята прогноза за средата на годината я използвах за инвестора,ако се случи не знам после как ще си я припиша на мен.
            Дали ще имаш нещо против ?
            Моята прогноза за сътресение на пазара е за края на година, ако се случи по средата имаш пълни авторски права

Коментар

А аз пък виждам как пазарът ще расте още 15-20% в следващите няколко месеца и после ще има сериозна корекция

Цената която искаш за етаж с гараж е доста над реалната и това покачване с 20% дори няма доближи цената която някой е готов да плати до 80к да не говорим до 100к

Ако не продадеш в следващите няколко месеца после и стане мяу после с години няма да може да се достигне сегашната цена за това си опичай акъла намали цената и продавай

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Как така ще расте като само за днес сподели поне 10 материала как всичко се срива

Казах ти че до към края на година ще има сътресения на имотният пазар

Ако не ти трябва този имот продавай по най бързият начин за да не станеш дългосрочен

Не ме слушаш а после ревеш
                Въпреки че твоята прогноза за средата на годината я използвах за инвестора,ако се случи не знам после как ще си я припиша на мен.
                Дали ще имаш нещо против ?

Коментар

Излизам с реалното си IP, нямам VPN и не съм зад TOR. Ако въпросният потребител за който ме имаш също е направил така, админите много бързо могат да проверят. Вервай ми - бил съм администратор на форум. vBulletin 5, на който е базиран този форум има не малко възможности.
                  Давай ,давай не им цепи басмата ,разбий ги изобщо не се бави.

Коментар

Локацията е топ за района.
                    Цените са на едно ниво с Пловдив ,така че стойноста с тази инвестиция още ще расте.
                    Как така ще расте като само за днес сподели поне 10 материала как всичко се срива

Казах ти че до към края на година ще има сътресения на имотният пазар

Ако не ти трябва този имот продавай по най бързият начин за да не станеш дългосрочен

Не ме слушаш а после ревеш

Коментар

Аз стаията я прочетох те върху твоят имот ли ще строят та така си се вдъхновил?
                      Локацията е топ за района.
                      Цените са на едно ниво с Пловдив ,така че стойноста с тази инвестиция още ще расте.

Коментар

Остави тези подробности.
                        https://www.marica.bg/region/karlovo...t-na-grada/amp

Прочети само на каква локация продавам.
                        Виж за какви инвестиции става въпрос.
                        Само да вметна ,който не е ходил реално двата града и Карлово и Сопот са слети,който е минавал знае колко е застроено.
                        Два ритейл парка единия само е за 10 милиона инвестиции ,в момента има Кауфланд +стъпва и Лидл там,досега го нямаше.
                        Така че който иска да дава 100 000 евра и да го взима ,не бързаме.
                        Аз стаията я прочетох те върху твоят имот ли ще строят та така си се вдъхновил?

Коментар

Абе той до скоро разправяще че всички повишители трябвало да се разчекнат и тн тн

А после почна да обяснява как брат му искал да го пуснат имота на 50к а той на 90к
                          Остави тези подробности.
                          https://www.marica.bg/region/karlovo...t-na-grada/amp

Прочети само на каква локация продавам.
                          Виж за какви инвестиции става въпрос.
                          Само да вметна ,който не е ходил реално двата града и Карлово и Сопот са слети,който е минавал знае колко е застроено.
                          Два ритейл парка единия само е за 10 милиона инвестиции ,в момента има Кауфланд +стъпва и Лидл там,досега го нямаше.
                          Така че който иска да дава 100 000 евра и да го взима ,не бързаме.

Коментар

Ако имаш впредвид, че съм потребителят с ник redcretin или нещо подобно - не съм. Невероятно е, но съм нов тук. В момента правя стрест тест на форумчето ви да видя как е положението.
                            Жив и здрав на мен не ми дреме такива като тебе отекоха десетки - Админите ще си преценят

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама чакай малко, вчера викаш, че добре, че съм продал а виж сега как обърна плочата.
                              от кой ги учиш тия арменски номера, а?
                              Абе той до скоро разправяще че всички повишители трябвало да се разчекнат и тн тн

А после почна да обяснява как брат му искал да го пуснат имота на 50к а той на 90к

Коментар

Почваш ги полека,лека това е добре ...

Коментар

Working...
                                X