Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениемерси.
какво следва да се гледа внимателно в такъв случай?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В Студенстки град бяха построили една сграда която не получи акт 16 и то тези години -2015-2016,2017 защото при проверките за терена са хванали до 10 годишен период и сега обаче е излезнал казус който реално е възникнал преди този 10 годишен период и един от съсобствениците на терена има претенции към него и се съдят ,и затова сградата няма акт 16
Обаче от описаната ситуация от Бота как можеш да си направиш извод, че от утре апартите ще са без пари ? Или по-скоро ще са за много повече пари....
Коментар
-
Трябва да провериш до кога изобщо можеш да видиш ясно какво е дереджето със терена или сградата максимално назад
Коментар
-
п.п Има и едни друг елемент - законност.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебез да съм експерт в областта, но мисля, че тежестите върху ни имат 10 годишна давност.
затова и се вадят с такъв срок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебез да съм експерт в областта, но мисля, че тежестите върху ни имат 10 годишна давност.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В Студенстки град бяха построили една сграда която не получи акт 16 и то тези години -2015-2016,2017 защото при проверките за терена са хванали до 10 годишен период и сега обаче е излезнал казус който реално е възникнал преди този 10 годишен период и един от съсобствениците на терена има претенции към него и се съдят ,и затова сградата няма акт 16Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМладост си е най-добре. Нали колега! ( имам предвид плъхчо от УНСС )препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМила родна картинка ...
Обява - продава се парцел в централна градска част, средноетажно застрояване, с РУП. Обаждаш се ти, питаш, носят ти нотариални актове, заповед на кмета за одобрен РУП, картинки, схеми - всичко шест. Вадиш салфетката, смяташ - нещата х5 излизат. Набълбукваш се яко със заеми и отивате на сделка. Вече си горд собственик, който мечтае да забие там една шест етажна кооперацийка и да изкара пари за две поколения напред. И само няколко месеца по-късно, когато входираш инвестиционния проект разбираш, че всъщност този РУП е отменен от съда и ти имаш право на почти 1/3 по-малко РЗП. Хващаш се за главата, звъниш по телефона на стария собственик на парцела... никой. Щеш не щеш, правиш нов проект за РУП, който не е като този първоначалния, но по-добре нещо (х4), отколкото нищо. И идва комшията по парцел от ляво и ти казва - приятелю... това не ме устройва. Ще обжалвам този РУП както предния път. Но виж... с теб може да се разберем, да ти продам моя парцел, хем ще разшириш инвестицията. Вярно, цената няма да е пазарна, защото... продавачът е ексклузивен, а и само ти имаш интерес да купиш при тия условия. И нагълтваш още вода, купуваш съседния имот, не спиш добре нощем, но имаш надежда за около х2... Само докато кошията от дясно не е разбрал за изгодната сделка и решава да те пробва по същия начин...
Коментар
-
Мила родна картинка ...
Обява - продава се парцел в централна градска част, средноетажно застрояване, с РУП. Обаждаш се ти, питаш, носят ти нотариални актове, заповед на кмета за одобрен РУП, картинки, схеми - всичко шест. Вадиш салфетката, смяташ - нещата х5 излизат. Набълбукваш се яко със заеми и отивате на сделка. Вече си горд собственик, който мечтае да забие там една шест етажна кооперацийка и да изкара пари за две поколения напред. И само няколко месеца по-късно, когато входираш инвестиционния проект разбираш, че всъщност този РУП е отменен от съда и ти имаш право на почти 1/3 по-малко РЗП. Хващаш се за главата, звъниш по телефона на стария собственик на парцела... никой. Щеш не щеш, правиш нов проект за РУП, който не е като този първоначалния, но по-добре нещо (х4), отколкото нищо. И идва комшията по парцел от ляво и ти казва - приятелю... това не ме устройва. Ще обжалвам този РУП както предния път. Но виж... с теб може да се разберем, да ти продам моя парцел, хем ще разшириш инвестицията. Вярно, цената няма да е пазарна, защото... продавачът е ексклузивен, а и само ти имаш интерес да купиш при тия условия. И нагълтваш още вода, купуваш съседния имот, не спиш добре нощем, но имаш надежда за около х2... Само докато кошията от дясно не е разбрал за изгодната сделка и решава да те пробва по същия начин...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Купи си семки и почвай да люпиш и гледай сеир....:-) 2040-та не е толкова далеч :-) Макар, че и по-рано ще станат ясни нещата :-)
- 1 like
Коментар
Коментар