Първоначално изпратено от BobyB
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
На туя “нящо” само картините на Казаков по стените имат стойност. Може ли всички спални помещения да са с капандури!! Няма един нормален прозорец, като в пещера си, идва някаква светлина отгоре.. и не виждаш нищо..
тотал щета..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ама ще трябват още доста за довършване, не граничи директно с парка като другия и е нисък етаж, гледаш само отсрещните кооперации.
Апартаментът позказан от Troika е на много много по-добро място - буквално до оградата на Американското Посолство. Алеята на парка е на 20-30 метра. Освен това е в сградите на Никми, които са изпипани. Този апартамент съм го гледал отвътре. Площта е огромна, защото има само една малка тераса, останалото си е реална площ, а и е с две големи паркоместа към него. Има обаче някакъв проблем с документацията, а собствениците са извън БГ и е сложно. Иначе щеше да е лапнат много много отдавна. Ценово офертата е супер, стига да имаш общо към 550к за покупката, такси и довършване.Last edited by ejonny2376; 30.10.2021, 14:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеАйде Джони ти си....
https://www.first.bg/public/bg/p/loz...SAEEgLgFfD_BwE
тотал щета..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТози не е ли по-добър...
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...63395137307967
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Потвърждавам за което.
Берти е много положителен човек,от който много може да научи човек.
Не знам как Лева така си е дал ника ,да му се опорочава от Митето.Голяма грешкаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Да те успокоя, че нещо се фурстрираш с Кавръчето си имаме приказка извън тази дискусия и може да си сигурен,че имаме приятелски отношения.
Берти е много положителен човек,от който много може да научи човек.
Не знам как Лева така си е дал ника ,да му се опорочава от Митето.Голяма грешка
- 7 Харесвания
Коментар
-
Много добре! Значи сме се уточнили и можем да се върнем на темата за поскъпването на жилищните имоти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениекомплексите са си твой проблем, хората коите се справят сами в живота нямат такъв проблем като твоя.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
комплексираш ли се нещо - сакън недей! ползвай игнор функцията ако се чустваш ощетен и недооценен. върхът си във всичко !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеФрустрираш се ти. Аз сам съм си постигнал всичко. На тебе ако не са ти мама и тати, ще си по-зле и от твоя янко.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Да те успокоя, че нещо се фурстрираш с Кавръчето си имаме приказка извън тази дискусия и може да си сигурен,че имаме приятелски отношения.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар