Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Папурково е много хубаво за под наем (да вземаш наеми от там), както прави Ратко,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А Папурково къде забрави?Това са най елитните и скъпи земи в Българияпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
А Папурково къде забрави?Това са най елитните и скъпи земи в България
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Точно така.
Аз съм продал 3 провинциални имота. 2 от тях в момента се опитват да ги препродадат по-скъпо, леко напудрени за няколко хиляди лева, обаче не става.
Виж за земята в Добруджа и апартаменти в идеален център винаги ще има търсене и вървят скъпо.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Те навлязоха 2007г. Изкупиха хиляди хотели по морето и банско, че и къщи по селата. От 15 години се чудят как да се отърват от тях.
Точно така.
Аз съм продал 3 провинциални имота. 2 от тях в момента се опитват да ги препродадат по-скъпо, леко напудрени за няколко хиляди лева, обаче не става.
Виж за земята в Добруджа и апартаменти в идеален център винаги ще има търсене и вървят скъпо.
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бе щом и при тия безумни цени не се отървават значи не искат
Безумие има само в София и някой друг голям град и само БГ измамниците го правят. Естествено това е възможно поради безумно многото БГ баламурници. Тез същите дето вземат кредит да го купят и 50години не могат да избият само главницата камо ли лихвата.
Е ако намерят по-голям баламурник могат да реализират и печалба, 50% печалба от 2 пъти по голям баламурник.
Типична понци схема раздухвана от комисионери - брокери и банкериНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Те навлязоха 2007г. Изкупиха хиляди хотели по морето и банско, че и къщи по селата. От 15 години се чудят как да се отърват от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
България е последната дупка на кавала за големите риби. Всичко бяга с 200 оттук. В държава с демографски колапс никой няма да купи.
Ако беше толкова изгодно и рентабилно в България, отдавня същите щяха да са навлезли. Отсъствието им (и същевременно присъствието им в други държави в ЕС) говори само колко безперспективна е имотната инвестиция тук.
И само не ми казвай как ти, песимиста и още няколко великоимотни сте по-умни от шефчетата на разните там фондове с милиарди капитал...Last edited by Andi11; 31.01.2022, 08:59.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И само не ми казвай как ти, песимиста и още няколко великоимотни сте по-умни от шефчетата на разните там фондове с милиарди капитал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.
Мащаба в България е малък за тях.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеМасово заселване на германци у нас.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Масово заселване на германци у нас. Чужденците трескаво изкупуват къщи и цели фамилии се пренасят във великотърновското село Масларево.
https://blitz.bg/obshtestvo/germants...ews865609.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Моли се да купуват сульо и пульо, че когато започнат да купуват големите фирми , нито сульо, нито пульо ,нито пък ние ще купуваме както можехме през последните години. Не искам да съм лош пророк, но това скоро ще се случи и в БГ.
Та в този ред на мисли дай боже да влязат в София и България въобще. Това ще означава, че има светлина в тунела и 2050 няма да сме с преобладаващо ромско население.
Населението на планетета расте и богатите хора не спират да инвестират в жилищни НИ, но го правят в зони в които очакват да има кой да ползва тези НИ. Тук инвестираме, защото съседа,братчеда,колегата,шурата го правят.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар