IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
    Инженера:Цените на имотите ще растат заради по-високите разходи

https://www.investor.bg/bylgariia/45...azhodi-341857/

Ето лафовете на инженера :

очаквам 2022 г. да даде ясни отговори на въпросите ни: каква ще е тенденцията за цената на строителството, ще има ли промени в кредитирането и поведението на банките, ще се ускори ли инфлацията? Надявам се 2022 г. да е по-предсказуема./и той не знае но...е оптимист

................. В момента цените растат, но не водени от принципа „търсене-предлагане“,/явно марсианците ги вдигат

.........."Проблемът е, че никой не може да прогнозира какво, колко и кога ..."

..........По тази причина има доста инвеститори, които отлагат започването на нови проекти, въпреки че според мен новата реалност и промяната в строителната стойност, в най-добрия случай, ще се запази на тези нива. /добри пожелания ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
      Инженера:Цените на имотите ще растат заради по-високите разходи

Те цените ще растат ама до време - накрая ще стане като на Веско Маринов с новият албум

Питали го - г-н Маринов продава ли се новият албум

Ааа - продава се продава се, ама не се купува

Коментар

• Инженера:Цените на имотите ще растат заради по-високите разходи

Коментар

• Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение

Вие сте брокери. Вие сте могъщите брокери които надуват цените и манипулират пазара.
          Много са те наплашили тези брокери.Чак толко могъщи не са

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

До колкото разбрах ваште хора изгореха с по два ника - това дето от доста време го разправях а се правехте на ощипани

нещо не виждам нордуеста не виждам беарфокс ортодокс и тн.

А в същото време аз продължавам да пиша, лорда пише, песито продължава да пише, дури пише, ялокин пише - Нали ние бехме един с човек с много регистрации апа вашта групичка изгърме
            Вие сте брокери. Вие сте могъщите брокери които надуват цените и манипулират пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Понякога е хубаво един мъж да има топки и да поеме риска.

Винаги е хубаво (дори задължително) един мъж да има топки, Евгени

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Сайта и темата не са за реклама на Банско и начините по които можем да пишем от 100 ника като yalokin,dva taraleja и т.н.
                Обясних ти го 100 пъти ,прозрачен си и няма смисъл да се напъваш,защото така ставаш още по смешен .
                Пиши си само от един ник
                До колкото разбрах ваште хора изгореха с по два ника - това дето от доста време го разправях а се правехте на ощипани

нещо не виждам нордуеста не виждам беарфокс ортодокс и тн.

А в същото време аз продължавам да пиша, лорда пише, песито продължава да пише, дури пише, ялокин пише - Нали ние бехме един с човек с много регистрации апа вашта групичка изгърме

Коментар

• Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнение

бихте ли пояснили, този линк каква връзка има с темата?
                  Има ,на Албена може да спрат тока ,затова иди си купи свещи и газена лампа
                  За имотите в Албена говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз преди месец щях да взема една гарсониера епк в люлин 10 точно до метрото и парка, ама продавачите се отказаха 1 ден преди да подпишем предварителния договор- такова нещо не ми се беше случвало до сега, ама явно има и неориентирани хора
                    Аз вчера какво ти казах няма как да затвориш добра сделка с помотване

На другият ден щели да сключват предварителен договор !?!!??!

Желязото се кове докато е горещо

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                      https://www.dunavmost.com/novini/rez...ti-na-stranata
                      Режим на тока в 6 области на страната
                      бихте ли пояснили, този линк каква връзка има с темата?

Коментар

• https://www.dunavmost.com/novini/rez...ti-na-stranata
                        Режим на тока в 6 области на страната

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Седларов с всеки нов ник обяснява как не е Седларов ,и ключовите думи в постовете му са "детски стаи","ски на Банско " и други глупости .
                          Прозрачен си .
                          г-не нека си говорим по темата, сиреч за имоти, вместо да разсъждаваме кой кой е. Не ви знам реалното имотно състояние, но доколкото следя темата вие доста негодувате срещу високите цени на имотите и очаквате спад на цените. Аз също желая спад, но гледам реалистично на нещата и зная, че едно са желанията, съвсем друго са реалностите и който не осъзнава това обикновено губи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз търсих 2018 няколко месеца и се отказах. НИКАКЪВ шанс за 20г наема. Най-доброто беше акт 14 направен 115кв в студ. град за 60к с наемател за 500лв + 5 копачки (3 не работеха). Тамън 20г се връзваше ама тоз ко не плати тока ще има няколко хиляди да плащам. А убития беше 3-4к тогаз - не се печелеше
                            Добро утро,

аз пък преди 10 г можех да купя двустаен, ЕПК, маломерен за 30 000 евро (като този който сега имам, N 2). Обаче тогава имаше високи лихви и си викам "Люлин не е много предпочитан квартал". А сега може да се продаде за 70 000 евро и повече.

През 2015г можех да купя един апарт, който бяхме ползвали 23г и го харесвах. Но беше обявен скъпо за 68 000 евро и обявата бързо изчезна.
                            Но отново днес щеше да се продаде скъпо за над 100 000 евро, в по-хубав квартал и беше ремонтиран. А след 2015 г. ми се увеличи дохода и щях да се справя с един кредит за този апарт.

Понякога е хубаво един мъж да има топки и да поеме риска.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз търсих 2018 няколко месеца и се отказах. НИКАКЪВ шанс за 20г наема. Най-доброто беше акт 14 направен 115кв в студ. град за 60к с наемател за 500лв + 5 копачки (3 не работеха). Тамън 20г се връзваше ама тоз ко не плати тока ще има няколко хиляди да плащам. А убития беше 3-4к тогаз - не се печелеше
                              Ботич, не знам какво си търсил 2018, но тогава 20 год наема не бяха никакъв проблем. Просо си се объркал с валутата. Наема на 3-стаен беше 500 евро, а не 500 лева :-) ...Сграда на вечен груб строеж не знам доколко е най-добро :-))))
                              Сега вече е невъзможно....

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз преди месец щях да взема една гарсониера епк в люлин 10 точно до метрото и парка, ама продавачите се отказаха 1 ден преди да подпишем предварителния договор- такова нещо не ми се беше случвало до сега, ама явно има и неориентирани хора
                                Що ? Ориентирали са се навреме :-)

Коментар

Working...
                                X