Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
Няма как да има спад от 20 000 евро само за месец. И не знам защо се доверявате на такива автоматизирани системи, ползващи незнайно какви алгоритми.
Хаштаг: Български пощи!
Въобще не се доверявам( чисто любопитство) до сега не е имало проблем с алгоритъма за това ми се струва странно.
Може би някакъв бъг.
следващия месец ще го проследя отново.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнениеНезная дали ползвате функцията “ Оцени моят имот “ в сайта imot.bg. Та там се вкарвт парметри на имота и от сайт автоматично всеки месец изпращат мейл с приблизителна цена на имота. Оценката , която дават е доста по-балансирана в сравнение с обявите в същият сайт ( за един и същи квартал). Та оценката за м.май 2022 г. , която съм получил е с 20 к евро по-малко в сравнение с м.април 2022 г.
Интересно на какво може да се дължи подобно нещо.
Хаштаг: Български пощи!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнениеНезная дали ползвате функцията “ Оцени моят имот “ в сайта imot.bg. Та там се вкарвт парметри на имота и от сайт автоматично всеки месец изпращат мейл с приблизителна цена на имота. Оценката , която дават е доста по-балансирана в сравнение с обявите в същият сайт ( за един и същи квартал). Та оценката за м.май 2022 г. , която съм получил е с 20 к евро по-малко в сравнение с м.април 2022 г.
За последният месец цените са 2.5% нагоре за града като цяло по оферта.
Коментар
� -
Коментар
� -
Незная дали ползвате функцията “ Оцени моят имот “ в сайта imot.bg. Та там се вкарвт парметри на имота и от сайт автоматично всеки месец изпращат мейл с приблизителна цена на имота. Оценката , която дават е доста по-балансирана в сравнение с обявите в същият сайт ( за един и същи квартал). Та оценката за м.май 2022 г. , която съм получил е с 20 к евро по-малко в сравнение с м.април 2022 г.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Плаж като плаж,чакъл имало,не знам си какво,важното е да е чисто ,а е чисто и в Гърция и в Турция.На Мармарис съм бил на чакъл и в Гърция.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
https://fakti.bg/imoti/675993-prodaj...ilishta-spadat
Продажбите на жилища във Франция със спад от 17% спрямо миналата 2021 година !!!
Коментар
� -
Ходил съм с кола до Гърция до ръкавите в затворени комплекси още когато детето беше на 3 с бившата жена,после преди това със самолет до Мармарис в едни от най луксозните хотели.
Като цяло не ходя в България на море ,защото стандарта е много нисък у нас и за мен ,всеки лев хвърлен в БГ Черноморието е на вятъра,гледам само навън,но в момента при този случай всичко стана набързо,и гледах да е най ниска цената,понеже после си имам и други разходи наесен,а и лятото като си взема детето ,та така че това е нещо бюджетно,двама възрастни ,ще се преглътне,не е проблем .
От всички дестинации както каза и Бонка ,просто в Турция има всичко,Гърция е по скъпата дестинация,за мен няма смисъл също,турците предлагат повече,и като опции и като места на по ниска цена
Ако искаш най доброто от Турция иди в Анталия,там е перлата и най хубавите им хотели.
Идеш ли един път ще забравиш за всичко.
Египет също напоследък стана модерен ,но много хора се оплакват че не са доволни,не знам защо,иначе и там цените са добри.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На отиване е екстра. На връщане е мнооо гадно.
За плажовете - кат в БГ няма с пясък, а не бобени камъчета. Всичко над това е чакъл за битонь
По островите в Гърция перфектно. Не е Индийският океан , който ми е слабост , но с малки деца е идеално..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
На отиване е екстра. На връщане е мнооо гадно.
За плажовете - кат в БГ няма с пясък, а не бобени камъчета. Всичко над това е чакъл за битонь
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Като бях млад и без деца , често ходехме с автобус - най-вече до Северна Гърция. Спрямо разхода и времената беше ок. Ако при вас разликата е 200-300 лева на човек може да се прежалите за 1 ден загуба в път....
Като цяло не ходя в България на море ,защото стандарта е много нисък у нас и за мен ,всеки лев хвърлен в БГ Черноморието е на вятъра,гледам само навън,но в момента при този случай всичко стана набързо,и гледах да е най ниска цената,понеже после си имам и други разходи наесен,а и лятото като си взема детето ,та така че това е нещо бюджетно,двама възрастни ,ще се преглътне,не е проблем .
От всички дестинации както каза и Бонка ,просто в Турция има всичко,Гърция е по скъпата дестинация,за мен няма смисъл също,турците предлагат повече,и като опции и като места на по ниска цена
Ако искаш най доброто от Турция иди в Анталия,там е перлата и най хубавите им хотели.
Идеш ли един път ще забравиш за всичко.
Египет също напоследък стана модерен ,но много хора се оплакват че не са доволни,не знам защо,иначе и там цените са добри.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мерси Бони,. Ходил съм в Сицилия вече. Става, но за мен минимума е 2 седмици, а най-добре месец.... Екскурзиите са за по седмица обикновено. А последните години ходя точно по островите в Южна Гърция. Обаче е 10-15 часа до ферибота и на него 1-10 часа и в 1 момент ми трябват 2 дни да се съвзема от пътя. На обратно същото. ... Все едно отивам до Филипините.....В общи линии по островите на Ю. Гърция имам всичко , което ми трщбва - чиста вода, плитък плаж почти без хора на него... ама и жената иска вече нещо друго. Та сложно лято ми се очертава.
В Турция съм бил преди 15-20 години някъде в Кая Сиде и на Айвалък в 4-звезден беше не го помня. С екскурзии на още десетина плажа. нямаше нито 1 свестно място по моите разбирания . Алания беше най-добре.по спомен. Сигурно не съм извадил късмет с мястото, но не ми се експериментира повече. Хлорни басейни не искам - у нас има колкото искаш от тях....
За плажовете - кат в БГ няма с пясък, а не бобени камъчета. Всичко над това е чакъл за битоньНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Разходите с кола са много големи,заради цените на горивата в момента.
Ина опции на място да се видят разни неща+транспорт до Измир или останалите места ,които написа,това го имам в предвид.
Автобуса ,да съгласен съм че не е най добрия вариант,защото пътя е много и човек се убива дето се казва,но все пак разходите са водещи за мен в този случай,имам си други ,неща и така сметката ми излиза,+си осигурявам нормална почивка за 7 дни на море.
Всеки си прави сметката за себе си .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
В Турция има ВСИЧКО. Има безкрайни пусти пясъчни плажове, претъпкани курорти, къмпинги, резервати, частни плажове, камъчета, камъни, равно, стръмно, олинклузив, ресторантчета, плитко, дълбоко - ВСИЧКО. Но е далечко и малко неудобно с кола и малки деца. Самолет и рент-а-кар ще ти е по-добре. То и до някои гръцки острови вече може така, Сицилия също.
В Турция съм бил преди 15-20 години някъде в Кая Сиде и на Айвалък в 4-звезден беше не го помня. С екскурзии на още десетина плажа. нямаше нито 1 свестно място по моите разбирания . Алания беше най-добре.по спомен. Сигурно не съм извадил късмет с мястото, но не ми се експериментира повече. Хлорни басейни не искам - у нас има колкото искаш от тях....
- 1 like
Коментар
�
Коментар