Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Описах само защо няма нужда Щатите изкуствено да смъкват петрола. Не че няма да го направят или че поне ще попречат да отиде в космоса.
Нещата за всички суровини идващи от Русия стават сложни, а скоро и невъзможни. Просто става бавно защото се дава няккакво време на засегнатите да се ''оправят'' без Русия
Китай ще се договори нещо със Запада / Щатите/ , но няма вариант да го оставят да е Руско суровинно прокси.. Германията не я разбирам много / ти повече/, но съм убеден, че ще оцелее без руски газ . Просто ще има някаква цена.... и ще я платят. Нали не мислиш, че Германия се управлява сама ? Тя е същото нещо като Кире харвардо.....
Аз съм този дето е познал за имотите, а професорчето този който не познава от много години / от тогава цените са поне по 2 на Софийските имоти, дори по 3/. Разбира се допускам че е наясно с нещата, но говори това , което да се хареса на публиката / балоните са темата му с която печели точки по университетите/. Все пак доходите му зависят от това да е харесван и слушан масово. Ако каже на 90% от хората, че никога няма да могат да си купят имот / 9 от 10 в залата пред него/ няма да го харесват много... Иначе всяко нещо в даден момент като става въпрос за десетилетия бива надценено и цената му пада. Та и той ще познае неизбежно, че имотите ще поевтинеят / балона се спука/. Разбира се не до ''нормалните'' нива според него....Най-малкото защото по неговите приказки за наивници дори 2013 е балон у нас и въобще всички имоти след 30-те години са в балон по света....:-)
Пред фактите / непознаването/ и боговете мълчат.
ПП Сега разбирам защо си толкова заблуден :-) Вярваш без да подлагаш на собствен анализ на всичко, което са ти казали професорчетата в университета.... Нищо ще си платиш цената за това доверие :-)
Коментар