IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

А тоя съвет да върне парите платени за скапаната панелка и всички данъци плащани за всичкия боклук на соца - фалшивото образование, фалшивата инфраструктура, мизерията в която живееха всички без един тънък "елит" назначени от русия селяни и откровени криминални престъпници.
    Крайностите, обикновено са далеч от реалността.
    Всичко, казваш е било фалш тогава, но енергийната ни сигурност още се крепи на онези мощности. Водата - на онези язовири, по селата из планините - пътищата от онази епоха... панелните комплекси, които не харесвам по много причини, но отчитам оставените големи междублокови пространства, в които и детски площадки, и зеленина има. Съвременните "Манастирски ливади" са тъжен представител на съвремието.

В общи линии, намирам идеята за сравнения на различни епохи за полезни, единствено с цел ползване на полезен опит и пример.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
      Ех, сладури мамини, сега само в мишлен ресторанти се храните, нали така.. оф, то пък в България още няма такива...карай
      Купа как бе тука сал баровци.Аз ги подозирам че са на платена издръжка от ЕС затова е тоя неистов вой.Това са хора които един пирон не могат да забият нищо не са произвели през жалкият си животец и на връзано куче леб не могат да дадат.Секнат ли им парите от ЕС ще умрат от глад за два месеца

Коментар

А тоя съвет да върне парите платени за скапаната панелка и всички данъци плащани за всичкия боклук на соца - фалшивото образование, фалшивата инфраструктура, мизерията в която живееха всички без един тънък "елит" назначени от русия селяни и откровени криминални престъпници.
        .........................
        И точките са ти много. За себе си ли пишеш.
        Язък че БАЩА ти, дядо ти са ВЗЕЛИ образование пред соца. Изпуснали са отрочето им да се отрече от тях и да стане безродник
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ми че те и парите скапани бе комунистически за какво му са и без това не са в обръщение вече..Ти ако си живял в мизерия аз не съм...Нямането на банани и дънки не е мизерия...Сега няма криминални престъпници управляват ни образовани честни и почтени политици назначени от Козяк.

Коментар

• Ех, сладури мамини, сега само в мишлен ресторанти се храните, нали така.. оф, то пък в България още няма такива...карай

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Повтарянето на една мантра като папагал не я прави истина...Не въздишам по никаква младост.А ти иди в съвета и върни ключа от панелката в Дружба...Как така живеещ в тоя комунистически коптор

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Аааа, хубаво щом си вярваш ,аз няма да ти преча. Явно критериите ми за хубава храна, продукти, дрехи и т.н. са доста по-високи от твоите
                Хубава(добре оразмерена и оцветена) на външен вид или като съдържание, че и вкус?
                Попадала ли си скоро на кисело мляко, което вкисва след 3-4-5 дни

Коментар

Е, и аз няма да ти преча, щом казваш, че си гладувала, тъй да е, явно сте били доста изпаднали, щом само изгнили продукти и мърша са ти в главата от онова време. Просто да те съжали човек, половината ти живот е минал в мизерия..
                  Какъв глад бе Купчо...телета агнета кокошки пуйки зайци овче сирене брашно картофи буркани.Село пълно със животни и хора.Днес е погром.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Мечтата за соца всъшност е тъгуване по младостта.И аз искам да се върне соца ,защото тогава бях на 20 години.
                    Повтарянето на една мантра като папагал не я прави истина...Не въздишам по никаква младост.А ти иди в съвета и върни ключа от панелката в Дружба...Как така живеещ в тоя комунистически коптор

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                      Поздрави за тъпунгерите, купили имот в Ливадите.
                      Поздрави и за всички, които числят България към белите европейски държави. Долното просто за пореден път доказва колко сме далеч от тази цел.

https://stolica.bg/raion-vitosha/uli...3aFVBEn8UQfe6w
                      Хаха ха...Сигурен съм че това и в Африка го няма.

Коментар

• Поздрави за тъпунгерите, купили имот в Ливадите.
                        Поздрави и за всички, които числят България към белите европейски държави. Долното просто за пореден път доказва колко сме далеч от тази цел.

https://stolica.bg/raion-vitosha/uli...3aFVBEn8UQfe6w

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                          Предприемач: Цените на имоти ще скочат с около 20%

https://nova.bg/news/view/2022/04/13...kMDj6Lo7odKgNw
                          Тоя същия обясни как на тези и по високи цени няма кой да купува.
                          Те и със 100 процента може да скочат.Въпроса е че няма пазар при тези нива

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                            Предприемач: Цените на имоти ще скочат с около 20%

https://nova.bg/news/view/2022/04/13...kMDj6Lo7odKgNw
                            Пак цитираш същия шушляк. Неговите сгради-боклуци да скачат и с 200% - все тая.

Старата тухла във Вазов е важната.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                              Първо "лайкнах" ама после се усетих, че всъщност не е на добре работата.

Иначе статията е доста информативна...

Коментар

То и 97-ма нямаше превръзки, ама наистина нямаше. Тогаз и храна нямаше много, ама карай, и от това оцеляхме.... да не се повторят тия времена само, че с тая инфлация 20+ процента, всички ще плачем задружно и наистина няма да има какво да се яде, като виденовата зима.
                                През тези години не съм имала проблеми с превързочните материали ,но тогава вече пътувах много и не помня от къде ги купувах. Колкото до храната по времето на виденовата зима имахме три ресторанта които не спряха работа поради липса на продукти ,но съм съгласна, че за хората на заплата бяха много тежки времена. Купоните бяха по времето на Луканов За '90-те години не ми пиши ,че тогава направих много пари от НИ

Коментар

Working...
                                X