IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
    Какви хора сте вие бе?!!? Аз ви казвам не изменяйте темата а вие превръщате темата в мойто право на строеж! НЕ никой не избяга и ми построи апартамента и апартаментът ми е готов! НО наистина поех голям риск, който днес вече е невъзможен! Вие подкрепяте моята теза - благодаря ви!
    Точно така - РИСКЪТ НА ЗЕЛЕНО СТАВА ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ! Защото освен че подписваш един гол !договор! нямаш 100% сигурност че блокът ти ще се построи! И на всичкият този риск отгоре идва и това, че след като строителя свърши със строежа ще си индексира цените към сегашните цени на апартаментите и ще ти каже - додай ми тези пари! Което прави инвестицията в имот на зелено невъзможна!!
    Което най-вероятно ще доведе до това, че хората просто няма да имат възможност за имот, вече дори и на кредит. И балонът се пука! КОМЕНТИРАЙТЕ ТАЗИ ХИПОТЕЗА МОЛЯ!
    Точно така. На зелено рискът е неоправдан вече. В случая аз не влизам на зелено, а на акт 14. Оня със зеленото му чух условията и просто го забравих.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Щом Държи е казала че ще падат цените,ще падат...Кое не разбра ?
      Да Кавръков. И билетчето за градския транспорт ще стане 6 ст. Чакай!

Коментар

Точно така е прав си!!! Напълно си прав!!! Няма тенденция - точно както ти го разсъждаваш е ! Което прави инвестицията на зелено невъзможна! От трудна, което и аз казвам - никъде не съм казал че е лесна!!!!!! - тя става невъзможна! Разсъждаваме правилно и двамата! Благодаря че подкрепяш тезата ми!
        Кой те би през ръцете да купуваш на зелено?Заради такива шарани като вас,после има фалити,и недовършени сгради.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Покупките/продажбите във Варна , например, никак не се поддържат от руснаци. А от хора с много свободни пари от цяла /североизточна/ България. Разград, Силистра, Шумен, Търговище, Добрич и т.н., яко пазаруват, в кеш. Много свободен кеш има в наличност... Дали им харесва или не на останалите, е друг въпрос. 2390 изписани страници как цените ще се сгромолясат, пък те продължават да растат. А сега, де?
          Щом Държи е казала че ще падат цените,ще падат...Кое не разбра ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не съм написала ,че ще са без пари, но очаквам да се изсипят много имоти за продан, а когато това се случи ще видим и с цените какво ще стане. Без пари няма да са ,но няма да са и на цената на която се продават имоти като в големите градове. До сега цените бяха високи защото руснаците ги поддържаха такива ,а сега те ще продават.
            Ще видим ,но рядко бъркам
            Покупките/продажбите във Варна , например, никак не се поддържат от руснаци. А от хора с много свободни пари от цяла /североизточна/ България. Разград, Силистра, Шумен, Търговище, Добрич и т.н., яко пазаруват, в кеш. Много свободен кеш има в наличност... Дали им харесва или не на останалите, е друг въпрос. 2390 изписани страници как цените ще се сгромолясат, пък те продължават да растат. А сега, де?

Коментар

Ми аз го следя трета година вече. Имоти има, и от руснаци, и от неруснаци, ама без пари нищо не дават. Дето се казва, ще се пенсионирам, докато чакам тва прословуто мяу, живота си минАл...
              Не съм написала ,че ще са без пари, но очаквам да се изсипят много имоти за продан, а когато това се случи ще видим и с цените какво ще стане. Без пари няма да са ,но няма да са и на цената на която се продават имоти като в големите градове. До сега цените бяха високи защото руснаците ги поддържаха такива ,а сега те ще продават.
              Ще видим ,но рядко бъркам

Коментар

Спокойно , мисля ,че тук ще се случи и само защото руснаците ще наводнят пазара с такива апартаменти, а не задруго. Например аз ще следя усилено пазара от есента поне една година
                Ми аз го следя трета година вече. Имоти има, и от руснаци, и от неруснаци, ама без пари нищо не дават. Дето се казва, ще се пенсионирам, докато чакам тва прословуто мяу, живота си минАл...

Коментар

Точно така е прав си!!! Напълни си прав!!! Няма тенденция - точно както ти го разсъждаваш е ! Което прави инвестицията на зелено невъзможна! От трудна, което и аз казвам - никъде не съм казал че е лесна!!!!!! - тя става невъзможна! Разсъждаваме правилно и двамата! Благодаря че подкрепяш тезата ми!
                  Инвестицията на зелено с нищо не се е променила от преди . Виж ако вкарат форсмажор комунистите както искаше КУрнела, щеше да е лошо.

Коментар

Например ,аз се чудя ако е толкова лесно както ни го пишеш защо това не е тенденция при покупка на зелено след като това е било възможно преди и е възможно и днес Усещаш ли се колко елементарно разсъждаваш ?!!!
                    Точно така е прав си!!! Напълно си прав!!! Няма тенденция - точно както ти го разсъждаваш е ! Което прави инвестицията на зелено невъзможна! От трудна, което и аз казвам - никъде не съм казал че е лесна!!!!!! - тя става невъзможна! Разсъждаваме правилно и двамата! Благодаря че подкрепяш тезата ми!
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

Какви хора сте вие бе?!!? Аз ви казвам не изменяйте темата а вие превръщате темата в мойто право на строеж! НЕ никой не избяга и ми построи апартамента и апартаментът ми е готов! НО наистина поех голям риск, който днес вече невъзможен!
                      Точно така - РИСКЪТ НА ЗЕЛЕНО СТАВА ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ! Защото освен че подписваш един гол !договор! нямаш 100% сигурност че блокът ти ще се построи! И на всичкият този риск отгоре идва и това, че след като строителя свърши със строежа ще ти си индексира цените към сегашните цени на апартаментите и ще ти каже - додай ми тези пари! Което прави инвестицията в имот на зелено невъзможна!!
                      Което най-вероятно ще доведе до това, че хората просто няма да имат възможност за имот, вече дори и на кредит. И балонът се пука! КОМЕНТИРАЙТЕ ТАЗИ ХИПОТЕЗА МОЛЯ!
                      Например ,аз се чудя ако е толкова лесно както ни го пишеш защо това не е тенденция при покупка на зелено след като това е било възможно преди и е възможно и днес Усещаш ли се колко елементарно разсъждаваш ?!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да бе, имаш право на строеж. Оня си бие камшика и фалира, а ти след 5 години от разрешителното за строеж на сградата губиш правото на строеж и мача приключи.
                        Затова се прави само при обезщетение защото собствениците си запазват правото в/у собствеността на земята и после не губят нищо, а построеното остава за тях и го дават на друг строител. Лошото е ако са влезли в сделка с лош адвокат или дори без такъв и не са си запазили собствеността в/у земята до акт 16.

Коментар

• Какви хора сте вие бе?!!? Аз ви казвам не изменяйте темата а вие превръщате темата в мойто право на строеж! НЕ никой не избяга и ми построи апартамента и апартаментът ми е готов! НО наистина поех голям риск, който днес вече е невъзможен! Вие подкрепяте моята теза - благодаря ви!
                          Точно така - РИСКЪТ НА ЗЕЛЕНО СТАВА ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ! Защото освен че подписваш един гол !договор! нямаш 100% сигурност че блокът ти ще се построи! И на всичкият този риск отгоре идва и това, че след като строителя свърши със строежа ще си индексира цените към сегашните цени на апартаментите и ще ти каже - додай ми тези пари! Което прави инвестицията в имот на зелено невъзможна!!
                          Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 13:53.
                          The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                          не е препоръка

Коментар

Хахаха, това не е нот. акт за апартамент при покупка. Наистина се използва когато има обезщетение на собственици на парцел + добавка право на ползване.
                            Това и днес може да се направи обаче с нищо не ти помага при нелоялен строител, сега се запитай и защо не се прави
                            Нищо лично, де след това си си извадил и нот. акт и за апартамента. Не ,че ако не си го направил има голямо значение , но определено с нищо не помага ако не построят сградата. Твоето повече ми прилича ,че си придобил апартамент срещу обезщетение и тук ни пишеш алабализми. Това не е укоримо ама не ни прави на незнаещи за какво иде реч !!!
                            Да бе, имаш право на строеж. Оня си бие камшика и фалира, а ти след 5 години от разрешителното за строеж на сградата губиш правото на строеж и мача приключи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Мда, как ще опишеш идентификатор на апапртамент, съседи, и прочие без груб строеж поне.
                              Само след акт 14 може да придобиеш собственост на определен имот в сградата, описан подробно с идентификатор. Аз затова го питам. За право на строеж е друга бира. Един друг инвеститор искаше да му платя цялата сума за да е по-ниска цената и да ми прехвърли право на строеж. Ама е вдигнал 3 етажа само. Има още 3 да вдига. Отказах.

Коментар

Е, хайде, де. То мяу щеше да има и по време на пандемията, пък цените се качиха с 40 процента. Лично аз чакам големия срив, за да си купя имот с фронтална морска панорама, ей така, за кеф. Ама няма мяу, ами саму бау нагоре...
                                Спокойно , мисля ,че тук ще се случи и само защото руснаците ще наводнят пазара с такива апартаменти, а не задруго. Например аз ще следя усилено пазара от есента поне една година

Коментар

Working...
                                X