Първоначално изпратено от LuckyYou
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Щом Държи е казала че ще падат цените,ще падат...Кое не разбра ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
Точно така е прав си!!! Напълно си прав!!! Няма тенденция - точно както ти го разсъждаваш е ! Което прави инвестицията на зелено невъзможна! От трудна, което и аз казвам - никъде не съм казал че е лесна!!!!!! - тя става невъзможна! Разсъждаваме правилно и двамата! Благодаря че подкрепяш тезата ми!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Покупките/продажбите във Варна , например, никак не се поддържат от руснаци. А от хора с много свободни пари от цяла /североизточна/ България. Разград, Силистра, Шумен, Търговище, Добрич и т.н., яко пазаруват, в кеш. Много свободен кеш има в наличност... Дали им харесва или не на останалите, е друг въпрос. 2390 изписани страници как цените ще се сгромолясат, пък те продължават да растат. А сега, де?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не съм написала ,че ще са без пари, но очаквам да се изсипят много имоти за продан, а когато това се случи ще видим и с цените какво ще стане. Без пари няма да са ,но няма да са и на цената на която се продават имоти като в големите градове. До сега цените бяха високи защото руснаците ги поддържаха такива ,а сега те ще продават.
Ще видим ,но рядко бъркам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ми аз го следя трета година вече. Имоти има, и от руснаци, и от неруснаци, ама без пари нищо не дават. Дето се казва, ще се пенсионирам, докато чакам тва прословуто мяу, живота си минАл...
Ще видим ,но рядко бъркам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Спокойно , мисля ,че тук ще се случи и само защото руснаците ще наводнят пазара с такива апартаменти, а не задруго. Например аз ще следя усилено пазара от есента поне една година
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
Точно така е прав си!!! Напълни си прав!!! Няма тенденция - точно както ти го разсъждаваш е ! Което прави инвестицията на зелено невъзможна! От трудна, което и аз казвам - никъде не съм казал че е лесна!!!!!! - тя става невъзможна! Разсъждаваме правилно и двамата! Благодаря че подкрепяш тезата ми!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Например ,аз се чудя ако е толкова лесно както ни го пишеш защо това не е тенденция при покупка на зелено след като това е било възможно преди и е възможно и днес Усещаш ли се колко елементарно разсъждаваш ?!!!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеКакви хора сте вие бе?!!? Аз ви казвам не изменяйте темата а вие превръщате темата в мойто право на строеж! НЕ никой не избяга и ми построи апартамента и апартаментът ми е готов! НО наистина поех голям риск, който днес вече невъзможен!
Точно така - РИСКЪТ НА ЗЕЛЕНО СТАВА ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ! Защото освен че подписваш един гол !договор! нямаш 100% сигурност че блокът ти ще се построи! И на всичкият този риск отгоре идва и това, че след като строителя свърши със строежа ще ти си индексира цените към сегашните цени на апартаментите и ще ти каже - додай ми тези пари! Което прави инвестицията в имот на зелено невъзможна!!
Което най-вероятно ще доведе до това, че хората просто няма да имат възможност за имот, вече дори и на кредит. И балонът се пука! КОМЕНТИРАЙТЕ ТАЗИ ХИПОТЕЗА МОЛЯ!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да бе, имаш право на строеж. Оня си бие камшика и фалира, а ти след 5 години от разрешителното за строеж на сградата губиш правото на строеж и мача приключи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Какви хора сте вие бе?!!? Аз ви казвам не изменяйте темата а вие превръщате темата в мойто право на строеж! НЕ никой не избяга и ми построи апартамента и апартаментът ми е готов! НО наистина поех голям риск, който днес вече е невъзможен! Вие подкрепяте моята теза - благодаря ви!
Точно така - РИСКЪТ НА ЗЕЛЕНО СТАВА ВЕЧЕ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ! Защото освен че подписваш един гол !договор! нямаш 100% сигурност че блокът ти ще се построи! И на всичкият този риск отгоре идва и това, че след като строителя свърши със строежа ще си индексира цените към сегашните цени на апартаментите и ще ти каже - додай ми тези пари! Което прави инвестицията в имот на зелено невъзможна!!
Което най-вероятно ще доведе до това, че хората просто няма да имат възможност за имот, вече дори и на кредит. И балонът се пука! КОМЕНТИРАЙТЕ ТАЗИ ХИПОТЕЗА МОЛЯ!Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 13:53.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, това не е нот. акт за апартамент при покупка. Наистина се използва когато има обезщетение на собственици на парцел + добавка право на ползване.
Това и днес може да се направи обаче с нищо не ти помага при нелоялен строител, сега се запитай и защо не се прави
Нищо лично, де след това си си извадил и нот. акт и за апартамента. Не ,че ако не си го направил има голямо значение , но определено с нищо не помага ако не построят сградата. Твоето повече ми прилича ,че си придобил апартамент срещу обезщетение и тук ни пишеш алабализми. Това не е укоримо ама не ни прави на незнаещи за какво иде реч !!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Мда, как ще опишеш идентификатор на апапртамент, съседи, и прочие без груб строеж поне.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е, хайде, де. То мяу щеше да има и по време на пандемията, пък цените се качиха с 40 процента. Лично аз чакам големия срив, за да си купя имот с фронтална морска панорама, ей така, за кеф. Ама няма мяу, ами саму бау нагоре...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар