Влизам набързо да попитам едни корифеи на НИ дали съм загубил от покупката на десетината жилища в периода 2016 - 2019 г. Аз съм наясно ама те дали са не знам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
А,наясно ли си какво става ако имаш собственост върху зарязана сграда без разрешение за ползване .Добутат там донякъде и хоп изненадка,оправяйте се...ще ти излезне златен този апартамент...в момента не знаеш какви са сметките на тоя дето строи,какво ти казва,какво ти разправя и кой какво е чул и от къде няма никакво значение,защото ти няма как да знаеш реално какви са нещата със сметките около строежа докато стигнат до акт 16,
Така е, Каврък. И в това да топнеш пищова пак има риск.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеТъмно зелено, светло зелено, акт14 и др.
Докато се наумувате хората купиха на зелено, придобиха имотите и вече се чешат по т...те!
Да де ама нали се сещаш сега какво мазало ще настане с тия дето са купили на зелено последните 12,18 месеца..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Никой, но поне мога да придобия собственост върху определен апарт. И ако няма ипотеки върху земя която да се прехвърли после върху жилищните имоти и сградата имаш поне имот на акт 14. На акт 15 плащаш още от договорената цена, на акт 16 остатъка и толкоз.
Коментар
-
Ми то акт 14 си е зелено,няма ли разрешение за ползване си е на зелено.
Кой може да ти гарантира че сградата ще има акт 16?
НикойОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Пиша само за ваканционните имоти по южното черноморие. Северното никога не ме е интересувало по много причини. Нямам идея колко по-малко са руските имоти на север от тези на юг, но на южното черноморие са преобладаващи. Ако те интересува ваканционен имот не гледай на север ,а на юг много по-добре е
Коментар
-
Ми то акт 14 си е зелено,няма ли разрешение за ползване си е на зелено.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Точно така. На зелено рискът е неоправдан вече. В случая аз не влизам на зелено, а на акт 14. Оня със зеленото му чух условията и просто го забравих.
Кой може да ти гарантира че сградата ще има акт 16?
Никой
Коментар
-
Кой те би през ръцете да купуваш на зелено?Заради такива шарани като вас,после има фалити,и недовършени сгради.Last edited by LuckyYou; 03.04.2022, 21:44.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
В Плевен ли това? Ти беше писал за там че търсиш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Точно така. На зелено рискът е неоправдан вече. В случая аз не влизам на зелено, а на акт 14. Оня със зеленото му чух условията и просто го забравих.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Пиша само за ваканционните имоти по южното черноморие. Северното никога не ме е интересувало по много причини. Нямам идея колко по-малко са руските имоти на север от тези на юг, но на южното черноморие са преобладаващи. Ако те интересува ваканционен имот не гледай на север ,а на юг много по-добре е
В двете изминали “сухи” пандемични лета, когато големите хотели предимно на север, ореваха орталъка за държавна помощ, на юг студията се пръскаха по шевовете със сто процентова заетост.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Покупките/продажбите във Варна , например, никак не се поддържат от руснаци. А от хора с много свободни пари от цяла /североизточна/ България. Разград, Силистра, Шумен, Търговище, Добрич и т.н., яко пазаруват, в кеш. Много свободен кеш има в наличност... Дали им харесва или не на останалите, е друг въпрос. 2390 изписани страници как цените ще се сгромолясат, пък те продължават да растат. А сега, де?
- 1 like
Коментар
-
Коментар
Коментар